Aquacity Poprad s ročným dieťaťom

16. mar 2023

Chystáme sa na výlet s malým po prvýkrát, tak by som mala pár otázok na Vás žienky čo už skúsenosti máte. Je v tomto aquaparku priestor kde dieťa prebaliť alebo nejaký kútik kde ho môžem kojiť? Nie žeby som bola hanblivka ale niekomu by to tam možno mohlo prekážať :D Ubytovaní budeme v hoteli Riverside pri aquaparku, čiže nie ďaleko. Ale zaujimalo by ma či je možnosť tam v aquaparku odložiť kočiar(?), malý ešte nechodí a má takmer 15kg...
A boli ste už niektoré v tomto hoteli? Je možnosť sa dostať s kočiarom až na izbu? Majú v reštike detskú jedálenskú stoličku?
Načo by som nemala zabudnúť keď idem s batoľatom na bazén?
Ďakujem vopred za odpovede

sun_shine_2020
16. mar 2023

Ahoj, boli sme tam cca 2 roky dozadu a v aquaparku pri skrinkach je taka cast kde je prebalovaci pult, prenosna postielka, mikrovlnka a tusim aj ohrievacka na mlieko tam bola. Pre babo urcite plienky do vody (viac ks), osusky, zupan,...

surama
16. mar 2023

Ou, asi ta nepotesim, ale hotel Riverside je skor ubytovna - na futbalovom stadione priamo vo vnutri tribuny je to ubytovanie. Ja som to nevedela a skoro ma porazilo, ked som to zistila, ale nastastie ho vtedy prerabali a zdarma nas presunuli do hotela Seasons priamo v Aquacity.

K teme. V restauracii je detska sedacka. Tam kde su satne su aj pulty na prebalovanie, aj nejake hracky a taky mini detsky kutik...ten je aj v restike. Detsky bazen je tam len jeden (a v nom sa jasia vacsie deti), ale aj v tom je voda tak po pas, cize potrebujes koleso pre rocne dieta. Taky bazen s vodou po clenky nemas, aby sa dieta clupkalo. S kocikom neviem ci ta pustia..skor nie. Predsa z vonku prides so spinavymi kolesami...no neviem, radsej si zavolaj, aby si vedela naisto. Idealne sa rovno prebukuj do hotela priamo v Aquacity. Ved si vezmi, ze vyjdete spoteni z bazenov, osusite sa, ale aj tak a potom vonku do tej zimy a takto aj na ranajky atd sa budete presuvat.

autor
16. mar 2023

@surama To fakt? ☹ Ranajky sa budu podavat v inej budove? Mna asi porazi...

surama
16. mar 2023

Mozno sa medzitym nieco zmenilo, ale radsej si to over, kym je cas, aby ste neboli nemilo prekvapeni. Ved pozri hodnotenia na Zlavomate.

autor
16. mar 2023

@surama ... ved uz pozeram , ach dakujem za info 😉