icon

Aquapark a zoologická záhrada v lokalite Nyíregyháza

stanusa999
19. máj 2013

Mamicky, chceme ist s detmi (dokopy 2 mozno 3 rodiny) do Nyiregyhazy. Chceme ist pozriet hlavne zoo a taktiez ist sa aj kupat....Hladam preto akekolvek info o tomto krasnom mieste, ako je to s ubytovanim (mali by sme zaujem skor o nejaky domcek s 3 spalnami a kuchynkou), pripadne kde ste boli vy ubytovani, kludne mozte nechat aj link alebo kontakt, ceny ubytka, strava, ceny vstupneho a vsetko, co by sme nemali vynechat alebo na co by sme nemali zabudnut....Nasla som vela tem o roznych krasnych miestach v Madarsku, ale my chceme ist prave sem, preto budem vdacna, ak budeme pisat len o tomto mieste...Snad to pomoze aj inym mamickam....vdaka 🙂

stanusa999
autor
17. júl 2013

@kikina84 ked si zadate do mapy cielove miesto Nyiregyhaza, urcite vam vyhodi mapku...ja to neviem takto popisat, este som tam nebola 🙂

matozazzo
17. júl 2013

Takze upravujem, cesta z presova do Nyiregyhazy cca 2,5 hod cez Kosice - Mad - cesta horsia, niekto vravi, ze cez trebisov je lepsia, ale dalo sa zvladnut. prvy den sme boli v ZOO, je velke, pekne, ale deti (2 a 6r) to dlho nebavilo, stihli sme krmenie a vystupenie s tulenmi o 13 hod, potom tam uz nechceli byt, sli sme do aquaparku, je to hned vedla. Madari parkuju len po okrajoch, slovaci aj v strede, takze zaparkujete, ale kedze sme boli cez tyzden, este nas pustili, vraveli ze niekedy po 12 maju uz v aquaparku plno a nepustaju. Vstup do ZOO neviem, platili rodicia, ale do Aquaparku deti do 3r 100 forintov, boli sme 4 dospeli, brali sme 2x rodinny vstup - 2 dospeli + 1 dieta a bolo to tusim 5600 forintov. Suma sumarum v prepocte nas to vyslo 4 dospeli + 2 deti (2 a do 6r- chceli vidiet pas) asi 45 Eur na cely den. Bazeny super, aj vonkajsie aj vnutorne, ocenila som ze pri kazdom bazene plavcik, ktory fakt daval pozor. Deti mali vyzitie, je tam aj zostava hojdaciek v piesku, mozu sa pohrat, tobogany - v cene (nepriplaca sa nic), potom za 700 forintov / hodinu je ihrisko, kde mozu chodit na bicykloch, autickach, byt na trampoline, konikoch, su tam hracky... Cez obed sme boli so starsou vo vnutornom bazene, aby nebola vkuse na slnku, my vo virivke alebo v bazene s protiprudmi, ona v bazene 😀 Mladsia spala v tieni na matracke s clonou, ak chcete chytit miesto v tieni pri bazenoch, pod stromami, treba prist rano uz okolo 9-10, inak len na slnku, alebo v tieni ale dalej od bazenov. Ja som to ocenila, ze sme boli pri bazenoch, lebo som videla na deti. Na tobogan pustili starsiu s plav.kolesom, co bolo super.. Najete sa v pohode tam a lacno, maju jed.listky aj v SJ, niektore baby co obsluhuju vedia trosku po slovensky. Ukazete, povedia, ak nie, AJ sa dorozumiete. Ubytko sme mali v hoteli Beszenyi, asi 5 min autom, 2 izby so soc. zariadenim, sprchou a kuchynkou, klima za 38 Eur/ noc, 1 izba s 2 postelami, kuchynkou, soc. zariadenie so sprchou a klimou 25 Eur/noc. Bez stravy, je tam wifi. Akurat sme este platili nejaky miestny poplatok 2400 forintov, ale za vsetkych na 2 dni. Platit sa da skoro vsade kartou (ubytko, vstupy), akurat miestny poplatok chceli vo forintoch. Spokojni sme boli, aj tak sme tam sli len spat 😀 Okolie sme nestihli, akurat kusok od hotela bol Interspar, kde sme si zmenili peniaze a nakupili, co sme potrebovali. Lacnejsie nez na SR. Ubytko nasiel manzel cez stranku www.hotelguru.sk, komunikacia v SJ - asi cez translate, pre istotu overil v AJ. Prisli sme, zaplatili, vsetko OK.

gallina
19. júl 2013

@matozazzo aké sú služby pre malé deti (1,5 rokov) na kupku? myslím WC a pod.?

matozazzo
19. júl 2013

Su tam klasicke zachody,nasa 20m sa pyta,len som ju podrzala a vypiskala sa. Ci maju preb.pult neviem,ale co som videla,prebalovali na lehatku alebo v tieniacom polostane. Aj vo vnutri pri detskom bazene su zachody,dcerka 6r tam chodila sama. Bolo cisto,stale som tam vixela niekoho,kto utieral podlahu a pratal. Kose su na kazdom rohu,plavcici hned upozornuju rodicov atd.ze v detskom bazene nesmu sadat do vody,len stat pomahat detom napr.na smykalke,co ocenujem. Sediet sa moze okolo bazena ako dnu tak aj vonku. My sme vzali so sebou aj nocnik pre istotu,ale nebolo treba 🙂 o 2t tam ideme opat 🙂 napr.nad Tatralandiou uz neuvazujem... okrem vonkajsieho je aj vnutorny bazen so smykalkami,sprchou,su dost velke; vo vnutri su lehatka okolo bazenu a dva domy-bludisko a hrad,ked nechcu byt deti vo voxe. A je tam prijemne teplo. Vonku su hojdacky na piesku (vezmite si vedierko a lopatku) a areal za 700forintov/hod kde moze cbodit na ich bicykloch,auticku,konikoch (pre starsie), je tam trampolina a hracky... Jedlo sme si priniesli pre malu,ale jedla tam aj langos,var.kukuricu ohriali nam mlieko..

gallina
19. júl 2013

@matozazzo Ďakujem za info....mlieko vám ohriali kde?

matozazzo
21. júl 2013

@gallina Priamo v Aquaparku v stanku, v mikrovlnke 🙂

livka299
29. júl 2013

Prepáčte dlhšie som tu nebola, pre istotu vam tu dam t.č. na majitelku +36203866350 aj link na fotky ubytka. Podotýkam že je pár metrov od kúpaliska a zoo 😉 ešte sa tam chytáme toho mesiaca
http://www.booking.com/hotel/hu/era-apartman.sk...

livka299
29. júl 2013

Ešte som chcela, majiteľka vie trochu po anglicky ale najlepšie by bolo info po maďarsky....

dadka28
1. aug 2013

@livka299 ahojjj...mozes mi dat kontakt??my hladame nejaky domcek na prenajom...neviem ci sa da aj tam kde ste boli vy???lebo ideme minimalne 2rodiny..cize 4dospeli a 4deti

dadka28
1. aug 2013

@livka299 tu stranku čo si dala,vyhadzuje viac ubytovaní...ako sa to volá?

livka299
2. aug 2013

@dadka28 napísala som aj telefónne číslo keď pozrieš lepšie 😉 a oni tam majú veľa izieb aj na prízemí aj na poschodí, ide o to, či budú voľné...
A neviem ale keď ja kliknem tam mi vyhodí iba ten apartmanovy dom. Vola sa ERA APARTMAN

leuska82
21. apr 2014

@livka299 dobry den,reagujem na vas prispevok.. chcem sa opytat to cislo na tu pani co ste tam boli ubytovany este mate? ako to vyslo cenovo?a ako ste sa dorozumievali?dakujem velmi pekne

livka299
21. apr 2014

@leuska82 tu je čisielko +36203866350 cenovo vyšlo 11eur na osobu a noc ale hovorila, že keby sme nešli cez booking.com bolo by to lacnejšie....dorozumievali sme sa anglicky a rukami nohami keďže anglicky plynule neviem 🙂

leuska82
21. apr 2014

@livka299 dakujem..to je cislo na tu majitelku,ano? Mam kamosku ktora vie po madarsky tak by nam tam zavolala 🙂

ewwe
21. apr 2014

my chodime tuto, majitel vie po slovensky a na recepcii sa dohovorite anglicky, treba tam len zavolat, od aquaparku je to asi minuta pesky, od zoo asi 4 min. s kocikom
http://hotelguru.sk/svajci-lak-panzio-nyiregyha...
ak chcete pýtajte sa

katusska0251
11. jún 2014

My by sme chceli ist toto leto.neviete mi niektora z vas poradit nejake ubytko ale nie hotel ani penzion skor bungalov 🙂

adamika
16. jún 2014

ahojte baby, zvykne tam byt velky naval koncom juna / zaciatkom jula?

ivushkaa
26. jún 2014

ahojte, ja tam idem zajtra s priateľom aj mojím bratom do zoo a do aquaparku, tak som zvedavá 🙂 🙂

pifina
26. jún 2014

@adamika asi zavisi od pocasia, teraz cez vikend to tam bolo v pohode, ale pofukovalo a bolo pod mrakom 😅

monika15
26. jún 2014

@livka299 mozem aj ja poprosit dakujem.

dianaivanko
14. júl 2014

Ako sa dostanem do Nyiregyháza kupaliska keď nemáme auto? najradšej priamym spojením autobusom 🙂 vrajže niečo existuje len to neviem najsť🙂 vopred ďakujem 🙂

gallina
15. júl 2014

@dianaivanko chodí tam mestský autobus, zastane pri kúpalisku- tam je aj konečná, len neviem číslo.... ☹
skús ešte hľadať...

0489
20. júl 2014

Kto by potreboval poukazy na 25/percentnú zľavu do aquaparku v nyíregyháze nech ma kontaktujte.viem pomôcť aj s ubytovaním. Chodíme tam každý rok.opäť ideme na týždeň s rodinnou.môžte aj volať 0917930917.cesta s košíc trvá necelé 2hodiny.zoo treba vidieť oplatí sa.

uci82
22. júl 2014

@0489 dobry den, mate este tie poukazy alebo poprosim nejake info ohladom ubytka, chystame sa na dalsi tyzden do Nyiergyhara.

0489
22. júl 2014

Poukážky máme ešte. Môžem vám ich predat priamo v nyíregyháze. Mi sme tu do nedele.úbytkom vám viem dať zopár tipov. Cena na privatoch sa pohybuje okolo 12 eur za dospelého.deti 7 eur.niektoré su plne.aj hoteli. Ale som di všimol včera večer že pri parkovisku stalo auto s nápisom voľne pokoje.maďari si myslia. Že sme všetci poliaci☺keď chcete viem sa domáceho opýtať. Či ma niečo voľne.hotel barbizone je cenovo super ale na ten víkend je uz obsadený.

mentolka12
24. júl 2014

@0489 dobry den a nevedeli by ste nam ich poslat postou alebo osobne ak ste z ke a okolie?

0489
24. júl 2014

@mentolka12
@mentolka12 of pondelka vedel aj osobné alebo poštou budeme už doma s nyíregyházi

mentolka12
24. júl 2014

@0489 a kolko chcete za ten kupon? A ste z ke? Pisem ip

0489
25. júl 2014

Áno s košíc. 20 kupónov 35eur.10 kupónov 20 eur.alebo jeden za 3,50.taká je bežná cena.platobnými do konca roka nie je na meno môže ho využívať hoci kto v 21 strediskách ten istý kupón platí.
@mentolka12

dagmar79
5. aug 2014

@0489 ahoj, mozes mi dat tip na ubytovanie v nyiregyhaza??, hladame nieco na vikend od 7.8. augusta do 10. augusta sme 2 rodiny:
2 + 2 - 3 rocna a 2 rocny a
2 + 3 - 4r, 2r a 3mes.
a vies este poskytnut tu z??? Ake su podmienky?
Sme z KE
dakujem dasa