Aquapark a zoologická záhrada v lokalite Nyíregyháza
Mamicky, chceme ist s detmi (dokopy 2 mozno 3 rodiny) do Nyiregyhazy. Chceme ist pozriet hlavne zoo a taktiez ist sa aj kupat....Hladam preto akekolvek info o tomto krasnom mieste, ako je to s ubytovanim (mali by sme zaujem skor o nejaky domcek s 3 spalnami a kuchynkou), pripadne kde ste boli vy ubytovani, kludne mozte nechat aj link alebo kontakt, ceny ubytka, strava, ceny vstupneho a vsetko, co by sme nemali vynechat alebo na co by sme nemali zabudnut....Nasla som vela tem o roznych krasnych miestach v Madarsku, ale my chceme ist prave sem, preto budem vdacna, ak budeme pisat len o tomto mieste...Snad to pomoze aj inym mamickam....vdaka 🙂
A korytnacka bola v Exotik house...teda az na druhom konci pri vychode
Ahojte Aj my sa chystáme do zoo a do toho aquaparku.Čo to som si už pozisťovala aj vaše komenty mi pomohli ,ale čo sa tyka ubytovania treba si ho dopredu rezervovať,či sa da najsť aj ked tam už budeme?
Dá sa platiť v ZOO kartou?
@diorka ale našla som jednu web adresu: http://www.sostort.hu/sk/
pardon preklep.-)na relaxmarket.sk
Dakujem
@0489 ahoj, prosim Te, nemas kontakt nebo jmeno toho campu s chatkami v Nyíregyházi? Dekuju. Nebo tip na nejake jine ubytko blizko ZOO. budeme 4 dospeli a 2 deti a pravdepodobne 1 maly pes 🙂
@czechzuzanaba pozri si na ansej stranke relaxmarket.sk pod ubytovanim je viac kontaktov na ubytovanie v nyuregyhazi,zacni v tomto poradi.villanegra,liget panzio,igrice camp.s spiskom neviem ako to je,no mam taky pocit,ze ani v jednom by nemal byt problem.mi chodime najradsej sem:villanegrasosto.hu poznam ho osobne,ma rodinny dom.5 minut peso od aquaparku.za ubytovanie berie 12 ecok na dospeleho,deti do 3 rokov zdarma,a do 14 rokov 7 ecok.liget panzio berie 10 ecok za lozko,igrice camp neviem teraz,no maju cennik tusim
@0489 dekuji, uz jsme nasli 🙂
@czechzuzanaba v pohode,rado sa stalo.keby ste potrebovali pomoct staci sa ozvat.viem aj po madarsky.no po anglicky by to malo byt snimi v pohode komunikovat.
na tej stranke je napriklad aj hotel barbizone tam davaju aj ranajky,je to hned pri aquaparku,mi chodime do villa negri je to privat bez ranajok,no je lacnejsi ,varime si tam sami,uz 5 rokov tam chodime majitel mi je uz kamarat.bere 12 beur na noc dospeli,deti neviem do akeho veku teraz 7 eur.nepametam ic do 7 alebo 13 rokov.mi mame drobcov
ja viem po madarsky,napiste mi presny datum a na kolko noci chcete ist.a ci vam vyhovuje trojpostelova izba,su tam dve spojene postele a pristelka.je aj s balkonom,ma styri take izby dom ma prizemie a poschodie.okrem tich styroch izieb ma jednu dvojpostelovu a jednu stvorpostelovu s roztahovacim gaucom,pre dalsie dve osoby.kuchynka spolocna socialne zariadenia na oboch poschodiach.vonku s ada grilovat aj auto parkujete v dvore.50 metrov od neho su potraviny,a vstup cez letne kupalisko do aquaparku je cca 200 metrov.do zoo je vstup cca 500m.mi chodime peso od neho aj sa kupat aj do zoo.ja mu napisem a ke dbdue mat volne v uvedeny datum,potom vam dam presne cislo na neho.staci mu potom v sms napisat presny cas prichodu s vasim menom,a dojde vam otvorit dom.toto je jeho stranka http://www.villanegrasosto.hu/gallery.html
mne ho zobrazi ked tuknem na to.tak si ho napis do prehliadaca po koncovku hu.
dieta ma kolko rokov?za dospelich bere 12 eciek a deti do troch rokov zdarma starsie tusim 7 eur na noc.

@nikkas k lemurom je volny vstup,aj ku korytnackam,aj do nejakej vtacej voliery...pri korytnackach su tiez lemury,ale iny druh...a este sa da ist ku zvieratkam na gazdovskom dvore