icon

Aquapark v Dolnom Kubíne

dadida7
7. máj 2017

Ahojte zienky.Boli ste sa kupat v aquaparku v Dolnom Kubine? Je to vhodne pre 20 mesacne dieta? A da sa ist aj menej ako na 3 hodiny? Dakujem.

Strana
z2
marusia12
9. máj 2017

@sorciera24 to si kde zobrala že v Besenovej sa viac množia bakterie????? 😀 Evidentne ďalšia odborníčka, čo o tom nemá ani páru 😀 Každý jeden pracovník ti povie, že by tam nevliezol... toto ti povedia aj v DK, aj v Bešenovej, aj kdekoľvek... lebo vidia pozadie, čo sa tam deje... a načúrané je všade rovnako. Len v DK sa zaplatením vstupného nepriamo podieľate na ožobračovaní občanov.... 😀

sorciera24
9. máj 2017

@marusia12 je vedecky zname, ze v termalnej a horucej vode sa viac mnozia bakterie, na to nemusim byt odbornicka😉 a ved pisem, v kazdom SK akqaparku je to viac menej na h...... a v Besenovej...ved si zisti, ekd si ty taka odbornicka....(neisem o curani
ako som pisala, ideme tak raz rocne, ekd si kupim listky cez zlavomat......je to snad moja vec.... ja zas 80E inde za humus v termalnej vode nedam...... Slovensko je v tomto celkovo pozadu...... a pytat este ako bonus ca.700E za apartmany na tyzden...dovidenie....mam v Taliansku za to 2 tyzdne.....

marusia12
9. máj 2017

@sorciera24 áno, som odborníčka... roky som sa téme aqua v DK venovala, takže tláchaš do vetra. V aqua musí voda spĺňať hygienické normy, voda celý deň koluje cez zariadenie, ktoré stav vody vyhodnocuje a automaticky dávkuje chemikálie na čistenie. Čiže sa nemôže stať, že voda v aqua bude znečistená viac, ako povoľuje norma. Že sa kdesi bakterie množia rýchlejšie je pravda, avšak na to je tam tá čistička.... čiže sa nemôže stať, aby bola voda v Besenke viac znečistená. To si majiteľ na triko nezoberie. Vstup do Aqua v DK a do Besenky ta vyjde prakticky rovnako... čiže si stačí vybrať, či sa za drahé prachy okúpeš v teplej pitnej vode, alebo si zájdeš do Besenky, ktorá je aj liečivá... že jo? A do Talianska k moru snáď chodí len zúfalec 😀

marusia12
9. máj 2017

@sorciera24 ... nehovoriac o tom, že ja tu nepíšem o stave vody....

sorciera24
9. máj 2017

@marusia12 tak potom som zufalec a nemam rozcicmanej blavacke viac co pisat, sorry!...zjavne mame ine hodnoty...ako pisem, ze lieciva......ja nepotrebujem termal, ked tam chytim stafyla...dik....nechakj si ho.....a po tvojom vyjadrovani....budem chdit uz len do DK a predstav si tka zufalo do milovaneho TAlianska.....ty zufalec.....ale aspon si ma na dnes pobavila....nemusim pozerat komediu.....zbohom panicka.....

marusia12
9. máj 2017

@sorciera24 rovnako tak zavádzaš vyššie kde píšeš, že je voda v Aqua v DK prispôsobená, lebo tam plávajú deti... NIE JE, nebola a nebude. Voda v Aqua sa nikde neprispôsobuje deťom, všade sú nastavené normy a pokiaľ viem, tak sa v Aqua počas rokov množili sťažnosti na to, že voda tam nie je vhodná pre maličké deti. Nehovoriac o tom, že tam roky unikali kyseliny do vzduchu, ale k tomu sa nevyjadruješ, lebo o tom nič nevieš... ale ideš tu mudrovať, lebo to máš za barákom a tak je to super... 😀

marusia12
9. máj 2017

@sorciera24 áno, ja som tá blaváčka, ktorá vám tam roky písala stránku na FB Dk Orava, vďaka ktorej aj ty platíš za kdečo menej, vďaka mne som ti ušetrila kopec prachov a vďaka mne sa podmienky v Aqua zmenili, tak skús nehodnotiť ľudí preto, že má niekto napísané, že je z BA. Tu v BA sme nezjedli žiadnu múdrosť sveta, zato vy tam v Kubíne ešte žeriete seno, lebo s toľkou blbosťou som sa nestretla nikde inde. Obhajovať kubínsky aquač môže len zúfalec, čo tam tie pomery nepozná a kto ich pozná, tak tam nikdy nevlezie. Ty sa tam teda chodievaj máčať, pre také je to v poriadku, ktorým nezáleží na životnom prostredí a schvaľuje rozkrádanie spoločného majetku. Na jednej strane tam máte aqua a na druhej nemáte kino, nemáte kultúru, platíš za smeti najviac v žilinskom kraji, kdekade svieti každá druhá lampa a vcelku ste tam ako na lazoch. Žila som tam 13 rokov a stačilo.

marusia12
9. máj 2017

@sorciera24 baktérie môžeš chytiť aj doma 😀 radšej sa tu nevyjadruj, lebo nemáš prehľad a asi ani kapacitu na to, aby si pochopila o čom tu píšem. Že sa kdesi množia baktérie je pravda, tak tam dajú viac chémie a je to... toto nemáš zaručené ani v DK.... a ver mi, že tam sa toho sype do vody dosť. Nehovoriac o tom, aké prasatá sa tam chodia kúpať. Videla si aspoň jeden rozbor vody z DK? Nevidela... 😀 Ale vyjadrovať sa budeš 😀 Tak jednoducho tam chodievaj, nikto ti v tom nebráni.. ale nemudruj k téme, o ktorej nič nevieš. Čo sa týka plaveckých kurzov detičiek, tie tam podľa všetkého čoskoro tiež končia. Hádaj prečo.,...

sorciera24
9. máj 2017

@marusia12 este raz ti pisem, nie som Z Kubina....a je mi to jedno....a videla som teda akdeco, ale s blavackou pipinou, kt. je tak blava pupkom sveta a inych osocuje s anemam o com bavit...si sa ukazala......presne pre takych ako ty, by som v zivote do BA a ani nebrala nejake vyjadrenia vazne....ak sa niekto takto sprava, vyvysuje a uraza, pre mna jeho vypovede nemaju ziadnu vahu! a mozes si skumat vodu aj v zachodoch, je mi to uplne jedno....ja nie som nejaka puca z lazov, ale ani povysenecka malomesiacka...tak si tieto reci schovaj za klobuk, mna uz onkoncom nezaujimaju a uz si od teba ani citat nebudem....packo....ty zufalec

marusia12
9. máj 2017

@sorciera24 evidentne ti robí problém chápať písaný text 😀

kacenka2803
9. máj 2017

@sorciera24 prečo potom raz ročne majú zavreté rozmýšľaj

sorciera24
9. máj 2017

@kacenka2803 viackrat rocne maju zavrete....co som si vsimala....teraz enviem, rok som tam nebola.......a ine su kolkokrat rocne zavrete?vobec? ci tiez raz?......

Strana
z2