icon

Boli ste s deťmi na Plaza Beach v Prešove?

monikapalo
14. júl 2011

Mamicky boli ste s detickami na Plaze Beach v Prešove? Aj ja by som sla, no neviem, ci to ma vyznam s 1,5 rocnym dietatom. Ak mate skusenosti, vopred dakujem. 🙂

jaduska
16. júl 2011

Ja osobne som tam ešte nebola, ale susedia tam chodia pravidelne aj s deťmi a veľmi si to chvália. Kúpalisko má stránku aj na FB, je tam kopec fotiek:
https://www.facebook.com/pages/PLAZA-BEACH-Soli...

kralicica
16. júl 2011

neboli sme ale chystáme sa, hoci dosť drahé sa mi zdá to vstupné (7 eur). včera sme boli v KE na aničke a úplne super za 2 eurá (po 14.00)... ale pôjdeme a dám vedieť :D

janinah
16. júl 2011

nebola som,drahé a cez víkend,ked by som mohla s deťmi ísť je tam vraj dosť ľudí. a nejako ma tie "americké scenérie" neoslovili.....chodíme do Pavloviec,je tam aj detský bazénik pre drobcov, vo veľkom sa niekomu zdá studená voda,ale nám nie 😉 a je to v lese,dá sa aj opekať,nedaleko farma s koníkmi....a vstupné pre dosp. cez víkend 2 eurá,deti do 6r. zdarma,cez týždeň menej,neviem presne kolko...

lencici
16. júl 2011

Boli sme tam s manželom a dcérku pred rokom. A to bolo prvýkrát a asi aj poslednýkrát. Aj keď je to tam celkom fajn a výhoda je že je tam aj normálna reštika za celkom slušné ceny...ALE voda bola studená!!! a to vstupné? nehorázne.!!!.teraz by sme len za vstup dali 23,5 eura (cez víkend) a to sa radšej povezieme trošku viac v aute a pôjdeme do šarospataku. Keď si to rozpočítam tak za 20 eur budem mať v maďarsku vstup + palivo.. .

zuzla2
16. júl 2011

neboli sme a ani sa tam nechystame..drahe vstupne,jedlo vraj clovek nosit so sebou tiez nemoze...ako uz pisala lencici..radsej dam aj na naftu a pojdeme sa okupat do Madarska..