icon

Boli ste už v Legolande? Kde ste sa ubytovali a stravovali?

evina313
1. aug 2010

Kedze tento rok na dovolenku nejdeme, rozmyslala som nad vikendom v Nemecku, v Legolande. Neboli ste niekto? hladam skusenosti s ubytovanim, stravou, zazitkami...nasla som si ich stranku, ale skor ma zaujima osobne odporucanie

gudulo
5. apr 2015

@kikina84 ano, boli sme minuly vikend, ale my mame rocne karty, a jednorazový vstup som nepozerala, iba som si operovala cenu za vstup na druhy den (alebo obden) a to som tu vkladala. Cenu si pozri priamo na stránke Legolandu, co som davala link, cez cestovky je to zbytočne podla mna...

kikina84
5. apr 2015

@gudulo nam asi ine neostava..my nemame auto a vlastna doprava v ramci busov a vlakov je dost komplikovana nakolko ideme s krpcom..a busom s cestovkou sa ide v noci a rano sme na mieste,tam mam priamu trasu bez prestupov kprec mi celu noc v poho prespi,takze mam o starost menej 🙂

gudulo
5. apr 2015

@kikina84 tak to asi ano v takom pripade... Tak nech vam to vyjde 🙂

kikina84
5. apr 2015

@gudulo dakujeme 🙂 mozem sa este spytat ..bude nam stacit na prehliadku jeden cely den? s tym ze predpokladam ze na vsetky atrakcie ani nepojdeme nakolko mame 5 rocneho krpca..na niektore ju pravdepodobne nepustia..ci tam pripadne v mesiaci jun nebudu nejake strasne dlhe cakacie rady na atrakcie,aby sme sa aspom zbezne niekam dostali..a este ma zaujimaju tie listky..mame v plane si ich kupit online,nielen preto ze su lacnejsie ale neviete nahodou ze ked ich budeme mat online kupene,ci sa dostaneme cez vstup bez cakania vo fronte? lebo ze vraj su tam dlhe rady na vstupe..aby som tam dve hodiny nestala v rade potom a zbytocne zabijem cas..dakujem pekne za info 🙂

gudulo
5. apr 2015

@kikina84 no jeden den je malo, aj ked dost záleží od veku dieťaťa a jeho záujmu o lego, alebo aj od záujmu a stupňa "zavisloti" u dospelého (viem o čom hovorím 😀 ).
Na atrakcie je vstup podla výšky, pri každej je označený výškový limit, kedy dieta moze ist a kedy uz nie. Aj ked je v júni uz teplo, ale Nemci este nemaju prazdniny, tak v týždni by sa asi malo dat dostat na atrakcie bez väčšieho čakania, cez vikend to uz bude asi plnšie. Ale čakať asi budete, na niektoré sa čaká stale 😖 😀
Ked by ste mali lístok kúpený cez net, ideš priamo k bráne a čakáš kym prejdem turniketom, nestojím v rade na zakúpenie lístka a to ti ušetrí cas. Cez turniket musi prejsť kazdy, takze tomu sa nevyhnes a musíš čakať. Ale dve hodiny to isto nie su 🙂
ked ta este nieco zaujíma, pýtaj sa 🙂

evina313
autor
6. apr 2015

@kikina84 ahoj, boli sme, ale to už asi pred 4 rokmi 😉 odvtedy nie

kikina84
6. apr 2015

@gudulo dakujem pekne,ked ma nieco napadne este iste napisem 🙂

jjajka
Autor odpoveď zmazal
peneloppe
21. jún 2015

My sme boli v Legolande Windsor v Londyne. Ubytovanie priamo tam v hoteli.

gudulo
21. jún 2015

@jjajka ahoj, daju sa expres pasy kupit aj na mieste, alebo aj rezervovať vopred. Pozri si na tejto stránke su popísané 🙂 http://www.legoland.de/Entdeckt-LEGOLAND/Expres... aj s cenami a možnosťou kupit ich online. V podstate si skrátis čakanie na jednotlive atrakcie. A ked je vas viac, tak treba každému. A ci sa vam to oplatí? Musíte vediet vy, zalezi aj podla toho na kolko dni idete. My sme to zatial nevyužili, aj ked je pravda ze hlavne najstarší syn casto dostane na vyber, ze alebo sa on postaví do radu na atrakciu ktorú chce ist iba on, alebo ide s nami inde. A len pre zaujímavosť, kde budete bývať a kedy idete, ci sa nahodou nestretneme, my ideme tento rok zas 🙂

jjajka
Autor odpoveď zmazal
gudulo
21. jún 2015

@jjajka tak to idete uz " za chvíľu" 😀, my ideme az cez prazdniny 🙂 najväčšie rady bývajú pri Flying ninjago

https://www.youtube.com/watch?v=t6ilB7c6Wiw

pri "veľkom drakovi" ako to my voláme 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=XvsJ7SE2AdA

, niekedy aj pri malom drakovi, to je skor draha pre menšie deti 🙂 pri jungle expedition

https://www.youtube.com/watch?v=B0rWxt5hAVg

Pri tych dráhach je klasicky vela ludi a ide to pomalšie kedže moze ist menej ludi naraz. Napriklad pri vláčiku aj ked je vela ludi tak sa to da, lebo do vláčika sa zmestí omnoho viac ludi 🙂
Ale tak mozno budete mat šťastie a nebude prave vela ludi 🙂 ale ked idete na viac dni, tak sa to da "rozložiť" alebo potom kupit si express pass ako si sa pytala 🙂
Prajem vam aby ste si to užili 🙂 a teda som zvedava na tvoje dojmy 🙂

jjajka
Autor odpoveď zmazal
zazun
10. júl 2015

@jjajka Ahoj, chcela by som sa opytat, kedze ste podla popisu spali v tej Legoland Village, tak ako prosim ta funguju tie listky co su k ubytovaniu. Ja to stale nejako neviem pochopit, ked pisu ze dostanes k ubytovaniu 2 denny listok a druhy den je uplne zdarma. Mozes mi prosim dat vediet ako to funguje? Rozmyslame ze by sme tam tento rok tiez sli pozriet. Dakujem.

gudulo
11. júl 2015

@zazun malo by to byt tak ze v cene ubytovania je vstupné na dva dni 🙂

jjajka
Autor odpoveď zmazal
gudulo
11. júl 2015

@jjajka takze ste si užili 🙂
Na to razítko uz ale mozes aj niekoľkokrát ist dnu a von. My sme takto chodili ked sme stanovali a teraz tiez isto budeme. Na vstupenku sa da vstúpiť iba raz a to pri prvom vstupe do parku, potom uz na to razítko mozes chodiť 🙂 bez problémov. My ideme budúci tyzden zasa stanovat 🙂

horana
11. júl 2015

@gudulo Dik sa linky a vsetko co pises o Legolande, tiez sa chytame a bude nam to ku pomoci!
Ked si sem dala linku na ten Flying ninjago kolotoc, sranda, pozrela som si video a pripada mi velmi podobne ak nie uplne presne to iste co je teraz z rakuskom Familyparku tohtorocna novinka, ale v inom designe a sice tam sa to vola Leonardov lietajuci stroj. Toto:

https://www.youtube.com/watch?v=QEzXSXnUvco

Boli sme na tam na nom uz toto leto a neboli tam temer ziadne rady, max. sme cakali do 5 min, niekedy ani to nie, hned sme sli. Inak vyborny typ kolotocna, pacilo sa nam celej rodine.

gudulo
11. júl 2015

@horana ano, je to to iste 🙂 len sa to všade vola inak 🙂 všade podla tematiky parku 🙂 super ze ste tam nemuseli cakat a ze sa vam páčilo 🙂 veru v Legolande iba ked nie je dobre počasie tak tam nie su rady a nečaká sa dlho

zazun
11. júl 2015

@gudulo a @ jjajka, dakujem. Tak konecne tomu chapem 🙂. Prosim ta a tie listky zacnu platit od toho dna ked prvy raz vojdes do parku? Aby som vysvetlila, rozmyslala som ze prvy den tam dojdeme az okolo 16:00 a len sa ubytujeme a krpec sa moze hrat v tej Legoland Village. No a ze do parku by sme sli az na druhy den hned od rana. Celkovo by sme tam chceli spat 3 noci.Takze by sme tam znova stravili aj druhy plny den, vyspali sa a sli domov. Dufam, ze som ta nedoplietla. Ak by si mala cas odpovedat tak budem rada. Zatial dakujem 🙂

jjajka
Autor odpoveď zmazal
zazun
13. júl 2015

@jjajka dakujem krasne. No uvidim ked zacnem rezervaciu, ze ci mi nejak ukaze na ktore dni chcem vtupenky alebo ako. Hadam to dopadne dobre 🙂. Este raz dakujem za odpovede.

gudulo
13. júl 2015

@zazun skús napisat najpr e-mail do Legolandu, ci je možné urobit tak ako to chces ty, ze by ste v ten prvy den iba prisli a prenocovali u nich a lístky by vam platili az ten 2-3 den. A opýtaj sa ich ze ak by to bolo možné, kolko by to stalo, nech ti daju predbežnú kalkuláciu. A potom sa rozhodni ci pôjdeš tak ako plánujete alebo si ako @jjajka nájdete niekde bližšie k Legolandu ubytovanie sami.

zazun
13. júl 2015

@gudulo no ja som tam pisala, len nejak neodpovedaju, ale nevadi. Kedze chceme ist az na konci augusta tak este je cas. Stranku maju celkom dobru, takze s kalkulaciou nie je problem 🙂. Predbeznu predstavu co to bude stat uz mam.

gudulo
14. júl 2015

@zazun jasne 🙂 ved mozno keby si skúsila este raz tam napisat 🙂 na feriendorf 🙂 ale držím palce nech vam to vyjde 🙂 aby ste si užili 🙂

kikina84
22. júl 2015

@jjajka na jeden den sa tam oplati ist? nemame auto a preto rozmyslame nad jednodnovym vyletom cez cestovku..len neviem ci sa to oplati a ci stihneme vsetko pobehat..Ked chodíme napr do familly oarku do rakuska..tak prideme busom rano a odchadzame vecer tak aj postíhame vsetko..Len neviem ten legoland ci nieje vacsi,ci s 5 rocnym krpcom stihneme pobehat a popozerat vsetko..Co sa tyka ubytovania bolo drahe?
potrebovala by som najst nieco co je blizko legolandu,aby sme nemuseli dochadzat (nakolo auto nemame)..
Ďakujem za info 🙂

jjajka
Autor odpoveď zmazal
kikina84
22. júl 2015

@jjajka no tak kupovat tam nebudeme nic..mozno nejaky malicky suvenir..ja planujem aj jedlo vziat z domu na cely den,predpokladam ze tam budu palky..ale tie expres pasy zneju dobre..to znamena ze budeme vybaveny prednostne pri atrakciach? ale ked ich bude mat vela ludi zakupenych,budeme aj v expres rade stat dlho..ci? 🙂

jjajka
Autor odpoveď zmazal
zazun
24. júl 2015

@jjajka, prosim Ta a v tom obchode co sa lego predavalo na kg, tak sa daju kupit aj postavicky? 😅 a este take podotazky: Ked sa budeme blizit ku Gunzburgu, tak je tam ten LEGOLAND dobre znaceny? A hlavne teda ta recepcia pre Holiday Village ci sa lahko hlada :D. Predpokladam, ze parkovisko je ine pre LEGOLAND park a ine pre tu Village, ci? 🙂