Boli ste už v Legolande? Kde ste sa ubytovali a stravovali?
Kedze tento rok na dovolenku nejdeme, rozmyslala som nad vikendom v Nemecku, v Legolande. Neboli ste niekto? hladam skusenosti s ubytovanim, stravou, zazitkami...nasla som si ich stranku, ale skor ma zaujima osobne odporucanie
@syslica
@gudulo
@ronaldina
@evina313
aj ked uz je dost davno, co bola tato tema otvorena, chcem sa spytat na atrakcie vo vnutri parku... su tam nejake atrakcie, na ktore sa nevztahuje vstupne, ale treba zaplatit zvlast? je ich tam vela takychto? kolko stoja tieto atrakcie? a su tam nejake rozmienace na mince alebo ako to tam funguje? chystame sa do nemeckeho Legolandu a tak neviem,cim mam brat aj nejake drobaky , alebo su tam automaty, ktore vydaju.. asi blba otazka, ale vobec nemam predstavu ako to tam funguje 😉
@sarah_se vsetky atrakcie v parku su zadarmo, akurat elektrické autíčka - tam sa platí 5€ (Ak nezdraželi za posledne roky, ale myslim ze nie), deti ale dostanú vodičský preukaz - plastová kartička. Vsetko ostatne je zadarmo, akurat si musis vystáť radu 🙂
Peniaze budes potrebovat na jedlo a zmrzliny 😀 a do obchodu s legom 😀
Ahojte aj my sme manzelom zacali rozmyslat ze pojdeme tento rok do legoladu s detmi 9 a 5. Povodne sme chceli v juli, ale neviem ci nebude pekelne teplo. Ak niekto bol v juli da sa to prezit? 🙂 dakujem
@leylastore my ideme buduci tyzden, skoda, mohli sme tam spravit nejaku spolocnu akciu..vzdy je lepsie, ked sa zide pokope viac ludi 🙂
prave sme sa vratili 🙂 boli sme druhý krat, po 5. rokoch a teraz ako aj predtým, skoro celý den pršalo 🙂 malo to vsak jedno pozitívum - nikde sa dlho nečakalo, čo bolo super, takže niektoré kolotoče sme absolvovali aj viac krat za sebou.A inak odporučam ist radsej cez pracovný den, radsej deti vypýtat zo skoly, vziat si dovolenku...lebo stat v rade na každu atrakciu 20 - 30 min.by sa mi nechcelo. teraz to bolo fakt super, užili sme si všetko
a odporučam vziat dospelým aj detom do auta nepremokave topanky, prip.aj prsiplaste...tam predavaju take ponča aj pre dospelých cca 4 € / ks. tie možno využijete pri vodných atrakciach 😉
@onmaria prave som pisala o prsiplaštoch 🙂 určite vziat 🙂 no ja som tentokrat brala velký fotak, ale kedže prsalo, neurobila som tolko fotiek ako by som chcela...inak podla mna malý stačí. na niektore atrakcie sme fotak a tašku museli odložiť na lavičku, nepustili nas s tým. ja už by som vzala možno malý digital. My sme prisli o 10.00 a odchadzali o 18.00 a to sme s malými prestavkami na jedlo stale chodili...takže by som ocenila nejaký mensi a lahsi fotak 🙂 kupit sme samozrejme kupili, bez toho sa neda ...syn mal prave vcera narodeninz, 8 rokov, tak to bol aj darček. lego tam podla mna je rovnako drahe ako u nas, len ine modely, take u nas nie su. je tam kopa obchodv...jeden je iba lego friends, druhý lego chima, star wars...ale aj jeden taký so vsetkým legom, ale ceny maju rovnake vsade.Maju aj obchod s oblečenim, ale dost drahý, takže tam som len nakukla a otočila sa 🙂 v restike detske menu cca 7 €, ale su tam aj rozne stanky so zmrzlinou, waflami, kebaby...je tam aj tavaren lego a hned susedi s predajnou. tam si za 10€ možte postavit 6 ks panacikov. + 0,30€ / ks stoji prislušenstvo, napr. meč. idem popodavat nejake fotky, tak o chvilu možte pokukat 🙂 a pýtajte sa, kým to mam čerstve, len dnes sme sa vratili 🙂
@evina313 dakujem pekne. prave preto som sa aj pytala, lebo velky fotak je aj na ostaru, musis nosit aj brasnu, tak tiez rozmyslam, ze aj ked ho vezmeme, tak vezmeme aj maly a pojdeme tam s nim, ten vopcham do tasky a ide sa a aspon nie je aj taky "okaty" teda na ociach ostatnym. prosim, je tam vraj aj nejaky obchod s lacnejsim legom, niekde vedla kina..citala som nejake tipy na nete a vraj sa tam da dobre nakupit. mala tiez bude mat buduci tyzden meniny, sice mam uz lebo pre nu kupene doma, ale tak asi sa to bez nejakeho odtial neobide
@onmaria no moj ma 8 r. a viem že deti aj merali na niektorých.no pravdupovediac 3 r. asi vela atrakcii nepochodi ☹ čo viem že može na lodku, vlacik...ale ked tak nad tým rozmýslam, naozaj pre take male deti tam toho vela nie je. 2x sme boli v takom kine, ale bola tam tma, tak neviem, či by sa nebalo...trvalo to možno len 5 min. ale predsa len...no neviem
@evina313 sak uvidime, mame vsetko poplatene, uz len aby aspon pocasie vyslo. prinajhorsom, ja budem s mensou niekde na malych atrakciach a muz pojde so starsou aj na ine. prosim ta este, pokial mame rocnu vstupenku, tak pri vstupe sa necaka? resp. obehneme vsetkych cakajucich a pustia nas dnu? potom treba aj karticku kdesi vybavit
no to neviem ☹ musis mat nejaký ten expres pas...my sme nemali
Ahojte, prosím vas, ten ich obchod s legom...ake su tam ceny? Da sa kupit nieco aj lacnejšie ako v obchodoch, ci ani nahodou? Lebo uvažujeme nad návštevou....a viem, ze asi bez lega neodídeme,ale nemienim ho preplatiť....ze ci mam do deti hučať uz teraz, ze ziadne lego nekupujeme 🙂
@jahodka11 no to sa asi neda... 😉 podla mna maju rovnake ceny ako u nas...teda prave som pozerala to nase na nete u nas, tak tu je o 5€ lacnejsie..ale +- je to rovnake. ale musite vziat do uvahy, že tam su hovadiny na každom kusku...my sme chceli pokupovat aj znamym detom aspon volajaku drobnost, tak pod 6 eur sa nedostanes a aj to je uplna maličkost, že fakt napr. privesok na kluče