Boli ste už v Legolande? Kde ste sa ubytovali a stravovali?
Kedze tento rok na dovolenku nejdeme, rozmyslala som nad vikendom v Nemecku, v Legolande. Neboli ste niekto? hladam skusenosti s ubytovanim, stravou, zazitkami...nasla som si ich stranku, ale skor ma zaujima osobne odporucanie
a k ubytovaniu, nemecké diaľnice sú rýchle, takže kľudne sa zamerajte aj na väčšiu vzdialenosť, my sme napr. bývali až za Augsburgom a do Legolandu to bolo len 45min zhruba. A pozor, kontrolujú obsahy batohov - žiadne nože ani sklenené fľaše. Kto vie nemecky a hľadá lacné ubytko tak "jugendherberge" sú hostely, avšak treba pozrieť konkrétny, niektoré v nemecku sú na veľmi slušnej úrovni.
@onmaria Ten polsky park Energylandia v Zatore mame tiez ohodneteny v nasom blogu. Ak ti to pomoze, tak budem rada ak si precitas 🙂 Pri tomto parku je este Inwald Park, tak aj na dva dni sa oplati prist... 🙂
http://cestujsdetmi.sk/hodnotime-zabavne-parky/
@finka19 treba sa pri pokladni pýtať ak by oblátky neboli vyložené, tým že je koniec augusta, oblátky môžu byť vypredané. Ešte som počula že ich vraj mávajú v obchodnej sieti Muller, ale tiež len v okolí Legolandu. Obchod Spiel und Freizeit sa však oplatí navštíviť a nie len na skok, ale dôkladnejšie, je to veľké a krásne hračkárstvo odkiaľ si určite niečo donesiete tiež.
dúfam, že nebude od veci, ak v tejto téme spomeniem, že v Trenčíne pri OC MAX otvorili nové detské kreatívno-vzdelávacie centrum s kockami Lego, robia tam aj kurzy, aj narodeninové oslavy, všetko na tému LEGO, nájdete ich aj na fcb, volá sa to kreativo ... nám sa tam veľmi páčilo.
Ahojte, viete podat aj info, co napr. stala strava vo vnutri legolandu? A odporucit nejake ibytko za dobru cenu, dvojizbove do 30 km od legolandu cca... Dakuhjem...
@nelinka2009 hned pri legolande je jeden rodinny penzion,boli sme tam,cenovo super,majitelka je ceska a peso si v areali pomalou detskou chodzou do 15min.kukni vyssie som o tom pisala
Dakujem
Aj ja si prosím kontakt na to ubytovanie s českou majiteľkou 🙂
@michal308 kontakt je www.ferienwohnungen-pension-wolf.de
@oliandoli kontakt je www.ferienwohnungen-pension-wolf.de
A prosim vas,medzi recou,nemate nahodou niekto kupon na zvyhodneme vstupenky do legolandu?alebo kde sa da zohnat?dakujem
@michal308 jasne,je to pension wolf,cez google to hned vyhlada.kludne sa mozte popytaj aj telefonicky,majitelka je ceska,taka 50tnicka prijemna pani.my sme boli spokojni,hlavne kvoli super polohe,lahko tam trafite,je to hned pri hl.ceste a blizko legolandu,my sme s detmi vtedy 3,5 a 5,5r.precupkali za 10 min.bez problemov.
ahoj, nemáte niekto kupony z keksíkov Knabber ? Potrebovala by som 2 kusy, aj kúpim 🙂 vďaka
Uz sme boli cca asindva týždne dozadu bolo úplne ze super. Boli sme dva dni a ubytovali sme sa v tom penzióne wolf. Musím povedatbze sme boli spokojný. Dakujem
My sme sa z Legolandu vrátili dnes. Boli sme v campe, 3 noci, odporúčam.

@lenus3 ok, pozriem... inak co sa ubytovania tyka, porzi aj na AirBnB... ( ubytko na private) .. my ked sme niekde na par dni, uz ani nic ine nebookojeme...