icon

Boli ste už v Legolande? Kde ste sa ubytovali a stravovali?

evina313
1. aug 2010

Kedze tento rok na dovolenku nejdeme, rozmyslala som nad vikendom v Nemecku, v Legolande. Neboli ste niekto? hladam skusenosti s ubytovanim, stravou, zazitkami...nasla som si ich stranku, ale skor ma zaujima osobne odporucanie

onmaria
25. júl 2017

@michal308 super, som rada. ze je to uplne super lokalita? my ked sme tam sli, tak som dlho hladala a toto sa mi strasne pozdavalo a tak sme vyskusali. hlavne, ze je to blizko a nemusite riesit parkovanie a fakt ten kusok peso zvladnu aj male deti. chceli sme ist aj tento rok, len nevydalo, zmenili sme tento rok lokal 🙂
kupovali ste rocnu vstupenku?

silvia31
27. júl 2017

@7955288440 dobrý deň, chcem sa spýtať či ste zohnali tie kupóny - či sa to ešte tak dá spraviť by ma zaujímalo 🙂 ďakujem tiež by sme chceli ísť, ale so 4 deťmi, tak hľadáme nejakú zľavu 🙂 ďakujem za odpoveď

7955288440
27. júl 2017

@silvia31 kupila som od jednej pani ale nie tie listky z keksikov ale nejake listky co mala v katalogu od lega.

silvia31
27. júl 2017

@7955288440 ďakujem ;)

7955288440
27. júl 2017

@silvia31 píšem Vám správu

jovanka81
23. aug 2017

Dievčatá poraďte, rada by som navstivila s rodinou legoland v Nemecku no neviem aký spôsob dopravy je naj, auto? Letecky? Necestujem často preto má zaujíma ako dlho trvá cesta autom z BA? Pripadne vaše dojmy postrehy skúsenosti. Dakujem 😘

evapistovic
23. aug 2017

@jovanka81 My sme boli 2x. I Nemecko i Veľká Británia. https://www.legoland.co.uk/
Viacej sa mi páčilo v Anglicku - Legoland Windsor. Letecky do Londýna, potom taxíkom do Windsoru. Tam sme sa ubytovali v Barbara Bed and Breakfast. Bol to akoby penzión s raňajkami. A do Legolandu nás viezol z mesta LEGO autobus až k bráne. Tam sme strávili celučičký deň, potom naspäť do Windsoru a pozreli sme si pamiatky Windsoru a následne na ďalší deň smer Londýn a pozrieť pamiatky Londýna. Neviem, či som pomohla..záleží, aký ste cestovateľský typ.

silvia31
24. aug 2017

@jovanka81 my ideme budúci týždeň autom do Nemeckého Legolandu, cesta by mala trvať necelých 7h, ubytko sme si rezervovali cez stránku Legolandu horko ťažko v tomto termíne (všetko už plné, takže najlepšie dopredu si to celé zarezervovať ale rovno sa platí celá suma), ideme do Penzionu Wolf, ktorý vyššie spomínali 🙂 my radi cestujeme autom, potom sa chceme zastaviť v Zoo v Mníchove 🙂

jovanka81
24. aug 2017

@silvia31 super tak mi potom môžete napísať dojmy a skúsenosti. My by sme chceli ist niekedy v polovici septembra.

michal308
24. aug 2017

@jovanka81 bolo super nie len deti ale my dospelý sme si to úplne ale ze úplne užili !!!! Atrakcie zážitky! Je to trosku drahé ale ten kdo ide tam ba výlet tak to uz asi nerieši. Ale naozaj suuuuper odporúčam a pôjdeme určite zase

jovanka81
24. aug 2017

@michal308 no, tak pozerala som ceny vstupného aj ubytka len tak orientačne a príde mi to taký 500€ vikendik 😉Veľmi som chcela malej urobiť radosť s hotelom v legolande v izbe lego friends ale 350€na moc je už ozaj dosť, škoda 😥 Snad v parku nájdeme miesta kde si nájde aj svoje milovane friendsky😍

7955288440
3. okt 2017

naozaj odporúčam návštevu tohto zábavného parku, my sme si to užili, keďže bolo horúco tak aj vodné atrakcie, pirátske atrakcie, vodné delá, fontánky, mini kúpalisko inak v prípade horšieho počasia, určite odporúčam náhradné oblečenie, lebo neabsolvovať tieto atrakcie by bola škoda 🙂 a tu platí, že nikto suchý neostane 🙂 pršiplášte sa dajú kúpiť aj priamo tam, veľa možností na občerstvenie, sladkosti, dobrotky, veľa obchodíkov na suveníry, my sme síce dosť dlho čakali na atrakcie - niektoré aj 20-30 minút, ale boli sme v sobotu tak asi preto 🙂 celé sme to zvládli za 8 hodín .... vek detí sa vôbec nekontroloval, ani rady na lístky neboli dlhé, čakanie cca 5 minút. Presne ako píšu ostatní, pri tých cenách a diaľke sa už ceny občerstvenia, suvenírov ani darčekov nejako neriešia, treba radšej došetriť a potom si dopriať a užiť. 🙂

nelinka2009
3. okt 2017

My sme boli tento rok na dva dni a bo fasa aj ked nic vynimocne ako vacsina zab parkov

monikazam
18. jan 2018

Zienky myslite ze aj tento rok budu tie kupony na volny vstup pre deti?

slavkicek
9. apr 2018

@monikazam teraz sú kupóny na voľný vstup pre deti v Lego katalógu

slavkicek
9. apr 2018

Baby chcem sa opýtať v máji ideme do legolandu v Nemecku, viete mi dať tip čo sa dá navštíviť po ceste? Nejaký fajn nápad? ďakujem

sasanka369
9. apr 2018

@slavkicek ahoj mna napadablen mnichov, alebo potom asi 80 km pred mnichovom je take kupelne mesto s wellnesmi, neviem si terz spomenut tusim ergolding a potom ale to nie je cestou ale este dalej ca 100 km je zamok neuschwanstein, nadherny

slavkicek
9. apr 2018

@sasanka369 ďakujem, Mníchov napadol aj mňa ale manžel sa tam veľmi zastavovať nechce kvôli jazdeniu a parkovaniu v meste. Pozerala som, že aj Hallsatt by sme teoreticky pri malej odbočke mohli dať.

yanni
9. apr 2018

@slavkicek Zahlet ake velge deti mas a co vas mavi. my byvame pri Mnichove.

jarka87
9. apr 2018

@slavkicek prosim ta v akom katalogu? kde ho dostanem? Ďakujem

sandral
9. apr 2018

My sme boli v Nemecku a chystáme sa opäť, teraz v septembri. Keď sme boli prvýkrát, tak syn mal iba 9 mesiacov, takže zážitok, moc veľký nemal.
Boli sme iba na predĺžený víkend a ubytovali sme sa v penzióne v meste Rus.
Pre väčšie deti, je určite zážitkom zábavný a vodný park, ale skôr v lete, asi.
My sme išli z KE, cesta aj s prestávkami cca 11 hodín, ale to sme mali 9 mesačné dieťa.

sandral
9. apr 2018

Vypadlo mi "t", mesto je Rust

sandral
9. apr 2018

My sme boli ubytovaný v tomto penzióne: http://www.pension-kuhn.de/

yanni
9. apr 2018

@slavkicek Europapark Rust je uz daleko. Po ceste do Legoland Günzburg, pravdepodobne pojdete severom, mate od Passau smerom na Mnichov Pullmann City (Western mestecko), Bayern Park, Therme Erding, Flughafen München, Schloß Oberschleißheim, Flugwerft Oberschleißheim, Kletterpark Jetzenhofen, Western City Dasing, v Ingolstadte Wonnemar, nedaleko Nürnbergu Playmobil Fun Park, ale to uz je dalej.

Tip: v Ingolstadte mozete ist lacno shoppingovat do Outletu Ingolstadt Village.

slavkicek
9. apr 2018

@jarka87 v lego katalógu, ja som ho dostala v Dráčiku.

@yanni syn má 8 rokov, pôjdeme z BA takže cesta by mala trvať cca 6 hodín tak by sme sa radi niekde zastavili a čo to pozreli 🙂 ďakujem za každý tip
@sandral ubytovanie už máme poriešené cca 15min od Legolandu

jarka87
9. apr 2018

@slavkicek ďakujem za info, skúsim sa teda spýtať v Dráčiku. Treba si ho nejak vypýtať? Kedy si sa k nemu dostala? Ďakujem? To nie dráčik katalóg ale lego katalóg?

slavkicek
9. apr 2018

@jarka87 vypýtala som si ho pri pokladni cca pre mesiacom. Vyzerá takto

jarka87
9. apr 2018

@slavkicek Ďakujem, hádam ešte budú mať. skúsim zohnať 🙂 ďakujem. dosť by pomohlo, viacej detí má ísť 🙂

monikazam
9. apr 2018

@jarka87 Ináč v Tescu majú cornflexi-neviem ako sa to piše a na nich je kupon na 50% zlavu na listky ktora plati az pre 5 osob!

jarka87
9. apr 2018

@monikazam jej, dakujem. co je to za cornflakesy? nevies prosim? musim preratat, co sa nam viac asi teda oplati, kedze oboje asi nemoze byt.