icon

Boli ste už v Legolande? Kde ste sa ubytovali a stravovali?

evina313
1. aug 2010

Kedze tento rok na dovolenku nejdeme, rozmyslala som nad vikendom v Nemecku, v Legolande. Neboli ste niekto? hladam skusenosti s ubytovanim, stravou, zazitkami...nasla som si ich stranku, ale skor ma zaujima osobne odporucanie

gala79
25. aug 2016

@lenus3 ok, pozriem... inak co sa ubytovania tyka, porzi aj na AirBnB... ( ubytko na private) .. my ked sme niekde na par dni, uz ani nic ine nebookojeme...

lenus3
25. aug 2016

@gala79 🙂 🙂 🙂 ĎAKUJEM. Večer to popozerám, ešte som pozerala aj to stanové mestečko, tam sú lístky v cene, ale lacnejšie to určite nebude

lenus3
25. aug 2016

@gudulo Ahoj, môžem Ťa prosím poprosiť o informáciu, Ty si v Legolande stanovala, aj tam sú lístky do Legolandu v cene? A na druhý deň o koľkej treba opustiť stanové mestečko? ďakujem

slacik
25. aug 2016

takto vyzerajú tie kupóny na prázdnych obaloch od oblátok. Na 1 deň to vyjde na presne 90e - 42 dospelý x2 plus 6e parking.

slacik
25. aug 2016

a k ubytovaniu, nemecké diaľnice sú rýchle, takže kľudne sa zamerajte aj na väčšiu vzdialenosť, my sme napr. bývali až za Augsburgom a do Legolandu to bolo len 45min zhruba. A pozor, kontrolujú obsahy batohov - žiadne nože ani sklenené fľaše. Kto vie nemecky a hľadá lacné ubytko tak "jugendherberge" sú hostely, avšak treba pozrieť konkrétny, niektoré v nemecku sú na veľmi slušnej úrovni.

finka19
25. aug 2016

@lenus3 Ďakujem 🙂

finka19
25. aug 2016

@onmaria Ten polsky park Energylandia v Zatore mame tiez ohodneteny v nasom blogu. Ak ti to pomoze, tak budem rada ak si precitas 🙂 Pri tomto parku je este Inwald Park, tak aj na dva dni sa oplati prist... 🙂
http://cestujsdetmi.sk/hodnotime-zabavne-parky/

finka19
25. aug 2016

@slacik Vyborny tip, ja tiez rada vyuzijem tuto skvelu radu a potom ju urcite posunieme v blogu o Nemeckom Legolande. Planujeme tam vybehnut buduci tyzden 🙂 Dakujeeem

slacik
25. aug 2016

@finka19 treba sa pri pokladni pýtať ak by oblátky neboli vyložené, tým že je koniec augusta, oblátky môžu byť vypredané. Ešte som počula že ich vraj mávajú v obchodnej sieti Muller, ale tiež len v okolí Legolandu. Obchod Spiel und Freizeit sa však oplatí navštíviť a nie len na skok, ale dôkladnejšie, je to veľké a krásne hračkárstvo odkiaľ si určite niečo donesiete tiež.

gala79
25. aug 2016

@lenus3 ano takze mam 2 poukazky na volny vstup pre dieta..platne do novembra 2016

onmaria
25. aug 2016

@finka19 jasne, ved uz som citala. sledujem, ze ste tiez z TN 😀 mozeme sa niekedy spichnut viaceri a kdesi vyrazit za zabavou 😀

finka19
26. aug 2016

@onmaria Jeej, urcite ! 🙂 My dnes ideme este posledne luce nahanat na nase oblubene kupko do Brumova. Tak ak by ste tam s babami boli, len treba povedat 😉 🙂

onmaria
26. aug 2016

@finka19 ja nahanam posledne luce v praci 😀 zatvorena, zabednena 😀 ale vy si to uzite aj za nas

oliandoli
27. sep 2016

dúfam, že nebude od veci, ak v tejto téme spomeniem, že v Trenčíne pri OC MAX otvorili nové detské kreatívno-vzdelávacie centrum s kockami Lego, robia tam aj kurzy, aj narodeninové oslavy, všetko na tému LEGO, nájdete ich aj na fcb, volá sa to kreativo ... nám sa tam veľmi páčilo.

timinka2
27. sep 2016

@oliandoli áno aj my sme tam boli s deťmi a veľmi sa nám páčilo a deti vôbec odtiaľ nechceli ísť.Odporucam každému tam ísť , no hlavne kdo má deti

nelinka2009
28. nov 2016

Ahojte, viete podat aj info, co napr. stala strava vo vnutri legolandu? A odporucit nejake ibytko za dobru cenu, dvojizbove do 30 km od legolandu cca... Dakuhjem...

onmaria
28. nov 2016

@nelinka2009 hned pri legolande je jeden rodinny penzion,boli sme tam,cenovo super,majitelka je ceska a peso si v areali pomalou detskou chodzou do 15min.kukni vyssie som o tom pisala

nelinka2009
29. nov 2016

Dakujem

michal308
16. apr 2017

@onmaria môžte my poslať link na ubytovanie v penzióne z tej českej majiteľky dakujem

oliandoli
16. apr 2017

Aj ja si prosím kontakt na to ubytovanie s českou majiteľkou 🙂

onmaria
16. apr 2017

@michal308 uz ti link poslali medzicasom.je to pension wolf.

onmaria
16. apr 2017

A prosim vas,medzi recou,nemate nahodou niekto kupon na zvyhodneme vstupenky do legolandu?alebo kde sa da zohnat?dakujem

michal308
9. jún 2017

@onmaria
Dobrý den možem vas este raz poprosiť link na to ubytovanie tu Česku rodinu co tM ma penzión. Dakujem

onmaria
9. jún 2017

@michal308 jasne,je to pension wolf,cez google to hned vyhlada.kludne sa mozte popytaj aj telefonicky,majitelka je ceska,taka 50tnicka prijemna pani.my sme boli spokojni,hlavne kvoli super polohe,lahko tam trafite,je to hned pri hl.ceste a blizko legolandu,my sme s detmi vtedy 3,5 a 5,5r.precupkali za 10 min.bez problemov.

7955288440
24. júl 2017

ahoj, nemáte niekto kupony z keksíkov Knabber ? Potrebovala by som 2 kusy, aj kúpim 🙂 vďaka

michal308
24. júl 2017

Uz sme boli cca asindva týždne dozadu bolo úplne ze super. Boli sme dva dni a ubytovali sme sa v tom penzióne wolf. Musím povedatbze sme boli spokojný. Dakujem

lenus3
24. júl 2017

My sme sa z Legolandu vrátili dnes. Boli sme v campe, 3 noci, odporúčam.

michal308
25. júl 2017

@onmaria dobrý den uz sme boli na tri dni. Bolo suuuupppeerr!!!! Aj ubytovanie. Dakujem. Budúci rok ideme zase 🙂👍