Boli ste už v Legolande? Kde ste sa ubytovali a stravovali?
Kedze tento rok na dovolenku nejdeme, rozmyslala som nad vikendom v Nemecku, v Legolande. Neboli ste niekto? hladam skusenosti s ubytovanim, stravou, zazitkami...nasla som si ich stranku, ale skor ma zaujima osobne odporucanie
my ideme znovu do Legolandu 27,5,tento vikend sme boli v Playmobil parku vystihli sme super pocasie
ahojte, čítam tu že ste sa viaceré chystali ....podarilo sa? platili vám tie kupóny z cereálii? išli ste na otočku, alebo ste tam aj bývali? A po ceste v rakúsku niečo zaujímavé pozrieť -nejaké tipy? ďakujem
@silkra1 my sme boli teraz od 6. - 8. mája a bolo výborne. Mali sme kupón z cereálií a v pohode platil. Bývali sme kúsok od Legoladnu v moteli. Na prespanie úplne stačil. Bolo tam čisto a izba príjemná. Po ceste domov sme sa zastavili síce obchádzkou ale oplatilo sa v Rakúsku v Hallstate. Tam bolo úžasne.
ahojte, my sa chystáme do Legolandu v Nemecku v júli, tiež som kúpila tie cereálie, chcem sa poradiť, máme už veľké deti - 12 a 15 rokov, bude ten kupón platiť pre všetkých štyroch - dvaja dospelí a dve deti? Máte s tým niekto skúsenosť? Na tom obale píšu, že min. 1 dieťa 3-12 rokov na dospelého, ale neviem, či to tak platí iba v Dánsku alebo aj v Nemecku, moja angličtina nie je úplne úžasná. Ďakujem za rady
@majami kupony platia len pre deti, vy dospelí si lístky kupujete 🙂 záleží ako vyzerá to 15 ročné dieťa, naša dcéra mala 12,5 a prešla ešte ako 12 ročná - ale fakt je že vyzerá na 8 🙂 je to na Vás ako sa rozhodnete, ale pokiaľ Vám aj kupon na 15 ročné dieťa neuznajú, prinajhoršom dokúpite 1 lístok priamo na pokladni 🙂
ahojte, tak boli sme minulý týždeň a nakoniec platí ten kupón z cereálií pre všetkých - aj pre dospelých, vyšlo nás to aj s parkovaním do 100 eur, takže odporúčam. Ja som povedala, že sme dvaja dospelí a dve deti, na vek sa nepýtali, tak prešli obaja ako deti, aj keď tam bol rozdiel už iba nejakých 5 eur v cene. Takže určite doporučujem kúpiť tie Kellogs. Všetkým sa nám tam veľmi páčilo 🙂
babyyyyyyyyy pomoc...... je tu nejaká dobrá duša, ktorá by ma navigovala ako si tie vstupenky zakúpim.... chceme na dva dni... to sú tie flexi vstupenky?
ahoj, tie flexi vstupenky mi prídu ako vstupenky na jeden deň, ale s tým rozdielom, že sa nekupujú na konkrétny dátum, čiže môžeš ísť hocikedy, ale sú drahšie. Ja viem, že my keď sme si kúpili tie jednodňové cez kellogs, tak bola potom možnosť dokúpiť si za zvýhodnenú sumu aj vstup na ďalší deň, ale už si nepamätám, aká to bola suma. Takže možno by bolo najlepšie to dohodnúť priamo na kase alebo sa ubytovať v niektorom z tých partnerských hotelov a tam majú v cene pobytov aj dvojdňové vstupy do legolandu. Alebo napíš na infolinku, nech ti poradia, len pozor, mne odpovedali až asi o 5 dní a to sme tam už aj medzičasom boli.
ahoj, priamo tam a mali sme z tých kellogs cereálií kupón vystrihnutý (stačí jeden pre celú rodinu) a dostaneš pre každého vstup za polovičnú cenu.Stačí ho odovzdať v pokladni. Niekde v historii tejto konverzácie je aj obrázok, ako tá škatuľa vyzerá, my sme ich zohnali v bille, určite sa to oplatí kúpiť.
ahoj, posielam link, my sme to objednávali cez booking: https://lobinger-hotels.de/parkhotel/hotel/das-...
je to v mestečku Giengen an der Brenz a je tam aj múzeum a fabrika na plyšákov, múzeum veľmi pekné, odporúčam, ak budete poblízku: https://www.steiff.com/de-de/fascination-steiff...
Dobrý deň skúsim obnoviť diskusiu, uvažujeme.nad vvýletom, kupili sme cerealie ana na kupóne je platnosť do 31.5.2019 mali ste platnost na kupone aj vy?
@kefrinka kde ste kupili cerealie a ktore. Dakujem
@leylastore kuk par prispevkov vyššie 🙂
Ak by ste náhodou niekto mali veľa a nevyužijete, určite by ste ma potešili ☺️
Prosim Vas, neviete kde sa daju kupit cerealie s tou zlavou?
@kefrinka
Prosim ta kde ste kupili?
Dakujem
To bolo minuly rok. Teraz som to zatial nikde nevidela.
Dievcata, prosim vas, chystame sa do Legolandu,ale v nasom termíne su atrakcie len do 18tej, pripadne 17tej...ako nevadi, ale sa tam potom da robit,ak tam planujeme 2 noci prenocovať? Je tam kam ist? Nepôjdeme autom,cize tam budeme uväznení, haha

@jarka87 mali by to byť Kellogs alebo tak nejak sa volajú. Tiež som to niekde videla