icon

Boli ste už v Legolande? Kde ste sa ubytovali a stravovali?

evina313
1. aug 2010

Kedze tento rok na dovolenku nejdeme, rozmyslala som nad vikendom v Nemecku, v Legolande. Neboli ste niekto? hladam skusenosti s ubytovanim, stravou, zazitkami...nasla som si ich stranku, ale skor ma zaujima osobne odporucanie

slavkicek
9. apr 2018

@jarka87 mali by to byť Kellogs alebo tak nejak sa volajú. Tiež som to niekde videla

monikazam
Autor odpoveď zmazal
monikazam
9. apr 2018
monikazam
9. apr 2018

@slavkicek my sme si uz kupili malo by to byt najlacnejsie kedze zlavu maji aj dospeli. My planujeme ist jun alebo september tak daj vediet ako ste dopadli😊

yanni
9. apr 2018

@jarka87 Zastav sa u nas, byvame po ceste. my mame tych kuponov naodkladanyyyych. stale v niecom su.

slavkicek
9. apr 2018

@monikazam ak pôjdeme určite napíšem, máme ísť od 6 do 8 máj, ale vraj tam je počasie veľmi premenlivé tak to nechávam stále otvorené a rozhodneme sa až tesne pred tým. V daždi sa mi po Legolande behať nechce 😏

yanni
9. apr 2018

@slavkicek Veeeelmi premenlive. Viac prsi ako je pekne. My sme boli uz aj v dazdi v Legolande. Da sa to prezit ak je teplo a len poprcha a neleje.

slavkicek
2. máj 2018

@yanni prosím ťa vieš mi poradiť čo sa oplatí ešte vidieť v blízkosti Legolandu? zatiaľ to vyzerá tak, že ideme keďže počasie by malo byť dobré. ďakujem

katinka71
2. máj 2018

my ideme znovu do Legolandu 27,5,tento vikend sme boli v Playmobil parku vystihli sme super pocasie

silkra1
22. máj 2018

ahojte, čítam tu že ste sa viaceré chystali ....podarilo sa? platili vám tie kupóny z cereálii? išli ste na otočku, alebo ste tam aj bývali? A po ceste v rakúsku niečo zaujímavé pozrieť -nejaké tipy? ďakujem

slavkicek
22. máj 2018

@silkra1 my sme boli teraz od 6. - 8. mája a bolo výborne. Mali sme kupón z cereálií a v pohode platil. Bývali sme kúsok od Legoladnu v moteli. Na prespanie úplne stačil. Bolo tam čisto a izba príjemná. Po ceste domov sme sa zastavili síce obchádzkou ale oplatilo sa v Rakúsku v Hallstate. Tam bolo úžasne.

majami
23. máj 2018

ahojte, my sa chystáme do Legolandu v Nemecku v júli, tiež som kúpila tie cereálie, chcem sa poradiť, máme už veľké deti - 12 a 15 rokov, bude ten kupón platiť pre všetkých štyroch - dvaja dospelí a dve deti? Máte s tým niekto skúsenosť? Na tom obale píšu, že min. 1 dieťa 3-12 rokov na dospelého, ale neviem, či to tak platí iba v Dánsku alebo aj v Nemecku, moja angličtina nie je úplne úžasná. Ďakujem za rady

7955288440
30. máj 2018

@majami kupony platia len pre deti, vy dospelí si lístky kupujete 🙂 záleží ako vyzerá to 15 ročné dieťa, naša dcéra mala 12,5 a prešla ešte ako 12 ročná - ale fakt je že vyzerá na 8 🙂 je to na Vás ako sa rozhodnete, ale pokiaľ Vám aj kupon na 15 ročné dieťa neuznajú, prinajhoršom dokúpite 1 lístok priamo na pokladni 🙂

majami
22. júl 2018

ahojte, tak boli sme minulý týždeň a nakoniec platí ten kupón z cereálií pre všetkých - aj pre dospelých, vyšlo nás to aj s parkovaním do 100 eur, takže odporúčam. Ja som povedala, že sme dvaja dospelí a dve deti, na vek sa nepýtali, tak prešli obaja ako deti, aj keď tam bol rozdiel už iba nejakých 5 eur v cene. Takže určite doporučujem kúpiť tie Kellogs. Všetkým sa nám tam veľmi páčilo 🙂

vendi77
2. aug 2018

babyyyyyyyyy pomoc...... je tu nejaká dobrá duša, ktorá by ma navigovala ako si tie vstupenky zakúpim.... chceme na dva dni... to sú tie flexi vstupenky?

majami
2. aug 2018

ahoj, tie flexi vstupenky mi prídu ako vstupenky na jeden deň, ale s tým rozdielom, že sa nekupujú na konkrétny dátum, čiže môžeš ísť hocikedy, ale sú drahšie. Ja viem, že my keď sme si kúpili tie jednodňové cez kellogs, tak bola potom možnosť dokúpiť si za zvýhodnenú sumu aj vstup na ďalší deň, ale už si nepamätám, aká to bola suma. Takže možno by bolo najlepšie to dohodnúť priamo na kase alebo sa ubytovať v niektorom z tých partnerských hotelov a tam majú v cene pobytov aj dvojdňové vstupy do legolandu. Alebo napíš na infolinku, nech ti poradia, len pozor, mne odpovedali až asi o 5 dní a to sme tam už aj medzičasom boli.

vendi77
2. aug 2018

@majami dakujem 🙂 ano asi to bude tak, že tie flexi nie sú viazané na kontrétnz dátum... a tie jednodňové ste si kupovali cez internet či priamo tam?

majami
3. aug 2018

ahoj, priamo tam a mali sme z tých kellogs cereálií kupón vystrihnutý (stačí jeden pre celú rodinu) a dostaneš pre každého vstup za polovičnú cenu.Stačí ho odovzdať v pokladni. Niekde v historii tejto konverzácie je aj obrázok, ako tá škatuľa vyzerá, my sme ich zohnali v bille, určite sa to oplatí kúpiť.

amima
3. aug 2018

@majami ahoj,môžem sa spýtať, ako sa presne volá ubytovanie,kde ste prespali?

majami
4. aug 2018

ahoj, posielam link, my sme to objednávali cez booking: https://lobinger-hotels.de/parkhotel/hotel/das-...

majami
4. aug 2018

je to v mestečku Giengen an der Brenz a je tam aj múzeum a fabrika na plyšákov, múzeum veľmi pekné, odporúčam, ak budete poblízku: https://www.steiff.com/de-de/fascination-steiff...

kefrinka
22. jan 2019

Dobrý deň skúsim obnoviť diskusiu, uvažujeme.nad vvýletom, kupili sme cerealie ana na kupóne je platnosť do 31.5.2019 mali ste platnost na kupone aj vy?

leylastore
22. jan 2019

@kefrinka kde ste kupili cerealie a ktore. Dakujem

amima
23. jan 2019

@leylastore kuk par prispevkov vyššie 🙂

lucialen
Autor odpoveď zmazal
lucialen
1. mar 2019

Ak by ste náhodou niekto mali veľa a nevyužijete, určite by ste ma potešili ☺️

lucialen
3. mar 2019

@kefrinka prosím vás, v ktorých cereáliach ste našli kupóny? Ja som už našla Kellogg's, ale nič v nich nie je. Áno v nových lego katalógoch nie sú. 🤨

dominikamiklosova
11. mar 2019

Prosim Vas, neviete kde sa daju kupit cerealie s tou zlavou?

@kefrinka
Prosim ta kde ste kupili?

Dakujem

monikazam
11. mar 2019

To bolo minuly rok. Teraz som to zatial nikde nevidela.

jahodka11
21. mar 2019

Dievcata, prosim vas, chystame sa do Legolandu,ale v nasom termíne su atrakcie len do 18tej, pripadne 17tej...ako nevadi, ale sa tam potom da robit,ak tam planujeme 2 noci prenocovať? Je tam kam ist? Nepôjdeme autom,cize tam budeme uväznení, haha