Boli ste v zábavnom parku Energylandia v Poľsku?
Chcela by som vediet ci cez tyzden pondelok az stvrtok tam je menej ludi.chystame sa tento alebo buduco tyzden...mate niekto skusenost?a nahodou ubytovanie v sukromi sa da zohnat na blink?dakujem,ak sa niekto podeli o zazitky,pocity....
Ahojte práve som pozerala video a je tam aj water park. Kde sa dá kúpať sú tam aj šmýkačky pre deti. To je tiež v cene vstupného? Alebo sa to platí zvlášť? Neviete niekto? Vraj to je len od minulého roka.
tie co ste tam boli,ked ste prechadzali cez zator a okolie,boli na domoch ponuky s ubytovanim?nedari sa mi nic najst,vsetko je obsadene ,tak ze by sme to riskli a skusili nieco tam najst.dakujem
Ahoj, my sme sa akurat vratili z PL, chceli sme sice ist do Energylandie, nakoniec sme sli do Zatorlandu, kedze listok plati na dva dni, a dcerka je nadsena z dinosaurov. Boli sme ubytovani tu
https://www.booking.com/hotel/pl/radocza-bakos-...
Je to motel hned nad benzinkou, ale boli sme celkom spokojni, je to uplne nove urobene a fakt sme to mali za 10 min do parku.
@cvikla969
Za mojich 85 eur som v Energylandii dostal len sklamanie
Návšteva v pracovný deň cez prázdniny 2018, dvaja dospelí, 12 r. dieťa. Obrovské parkoviská takmer plné, zorganizované napratanie parkovísk. Parkoviská sú tak veľké, že sú vzdialené od vstupu a ľudí zvážajú vláčikmi. Excelentné vytiahnutie peňazí z karty (asi 85 eur) pri pokladni a potom príde šok. Vojdete do vnútra a tam rady - čakanie 40-60 minút obrovských radoch. Neveríme, že nás tam nahustili len aby nás obrali o peniaze a že je im úplne jedno, že tam máme čakať v radoch ako dobytok – na 30 sekundovú atrakciu. Že sa čaká všade? Nie je pravda. V Kanade v podobnom zariadení žiadne podobné čakanie. Malý rad je v poriadku, ale hodina a viac je nepoctivé. Zariadenie je povinné ustriehnuť počet návštevníkov tak, aby tam ľudia nestáli neúmerne dlho. Po hodine zúfalosti a strate ďalších dvoch zlotých (za úschovnú skrinku, kde sme chceli použiť atrakciu s čakacím časom 0 minút - ale to sme nemohli pretože tá informácia bola chybná) sme vyšli von a žiadali refundáciu. Boli sme odmietnutí s tým, že im je úplne jedno, či niečo využijeme alebo nie, hlavne že z nás vytiahli peniaze. Energylandia sa na svojej stránke naváža do neďalekého Rabkolandu, ale v Rabkolande - hoci ho tiež neodporúčam - nás napriek tomu neokradli tak ako v Energylandii, kde som za 85 eur NEDOSTAL NIČ. Ak niekto vypisuje že bol v Energylandii, v nedeľu a nikde nestál ani minútu, považujem to za sprostú účelovú lož. Je zaujímavé, koľko príspevkov nás na známom portáli presviedča, že problém s dlhým čakaním neexistuje. Energylandia si zaplatila reklamy v rôznych krajinách a predstiera, že je tak veľká, a moderná, že vám poskytne veľa zábavy na veľkých atrakciách. A to nie je pravda – tie atrakcie poskytne len určitej časti zákazníkov. Energylandia zlyhala aj v prístupe k zákazníkovi, kde zákazníkom, ktorí atrakcie nevyužili – mali uznať reklamáciu. Aj genius loci celý čas napovedá, že v Energylandii nejde o spokojnosť zákazníka ale o maximalizáciu podnikateľského profitu bez ohľadu na spokojnosť zákazníka.
Najviac sklamaný bol náš 12 ročný syn, ten nás hnal žiadať refund, a ten po tejto skúsenosti už nechce ísť do takých "zábavných parkov". V ten deň tiež o tom v tomto zmysle "stále mluvil". Prosím všetkých - neklamte ostatných o tom ako to bolo niekde skvelé ak to skvelé nebolo.
Nikdy viac.
@bohus43 zaujimave ze my sme boli a toto sme vobec nezazili..boli sme na vsetkom aj viac krat..a to bolo zaciatok leta..sto ludi sto chuti..nemoze vsetko vyjst ako si predstavujeme, jednoducho zly den..aj my mame co to pobehane po zabavnych parkoch a myslim ze vsade je to plus minus to iste..
leto,vikend 2017-parkovali sme priamo pri vstupe,veci som si nedavala do skrinky len do policiek a o nic som neprisla,cakacky ok,ked sme aj dlhsie cakali tak animotorky zabavali ludi v rade.toto leto sa vraciame tak budem moc porovnat,ale sklamanie neocakavam...
@kikina84
Som si isty, z som sa vyjadril jasne v tom, ze nikde ma neokradli tak, ako v Energylandii, kde som za 85 eur nedostal vobec nic. To nie je o 100 chutiach ani o tom, ze vsade je to zhruba rovnake - NIE, NIE JE. Nikde inde som za 85 eur nedostal vobec nic - ako v Energolandii. Az tento rok sa reklama na energolandii objavila v TV - co moze mat vplyv na vyssi - nezvladnuty pocet navstevnikov, a to vzdialene parkovisko odkial zvazaju vlacikom vyzera celkom nove. Az sa pridete znova "zabavit", mozno budete prekvapeni.
@bohus43 vratili sme sa pred troma tyzdnami a stihli sme vsetko..ja som na to bola viac menej aj nachystana ze viac nestihnem ako stihnem,ale bola som celkom prekvapena..Nakolko sme uz par takych parkov zazili..a mozem povedat ze je to vsade rovnake +- ..proste ste mali smolu,asi tolko
@kajjmichalcikova bus neviem cislo ale na informaciach ked sa spytate vam povedia..cesta trva cca hodinu..
@kajjmichalcikova http://rozklady.mda.malopolska.pl/m/#krk_ns tu si vies pozriet spoj
@kikina84 Kikina, budem sa opakovat. Podstatou problemu je najma to, ze ak zaplatim 85 eur, nesmiem dostat NIC, a ak to teda bolo prepchate, mal som mat uznanu reklamaciu. Zial, je prilis vela ludi, ktorym NIC za 85 eur nevadi, a povedia si "mal som smolu". Kikina, opakujem. Energylandia je prve miesto, kde som za vstupne nedostal nic, a odmietli mi reklamaciu - a ked si myslis ze jedina chodis po atrakciach tak to by si si mysliet nemala. Samozrejme respektujem, ze ak za 85 eur nedostanes nic ty, ze si povies "mala som smolu" a nevadi ti to - to je ok, to je tvoja vec. Takto to ale nestaci mne a mnohym dalsim, ktori maju podobne zazitky a davaju podobne recenzie, a povazujem za SKODLIVE relativizovanie tohoto problemu. Aj preto to taki podvodnici ako je Energylandia ani neriesia a neuznavaju reklamacie - ked je tolko "malasomsmolu-listov". Neuspokojte sa tym, ze vyhodite 85 eur a nedostanete nic. Nenechajte sa oklamat tym ze to je normalne a je to v poriadku. NIE JE. Kikina, je uz jasnejsie, co je podstatou problemu?
... a vsetci - co chcete detom urobit radost detom v zabavnom parku - lebo z tohoto dovodu na take miesto vsetci chodime - prestudujte si pred navstevou takej atrakcie ako je Energylandia aj viac recenzii, aj tych negativnych - na roznych zdrojoch - co som ja zial neurobil. (Aspon keby informacia o cakacich dobach bola pred pokladnami, 100% by sme sa otocili na mieste a odisli.) Nestaci vam pozriet par nadsenych vykrikov od ludi ochotnych postavit sa do akehokolvek radu. Je to trocha aj o narocnosti spotrebitela. Ak ste nenarocny spotrebitel, budete asi spokojni. Ak ste narocnejsi spotrebitel, mozete mat s takym zariadenim ako je Energylandia problem. A podstatou mojej informcie je, ze v takom pripade sa nedockate spravodliveho riesenia problemu.
My sme boli pred tyzdnom , v pondelok .Prisli sme skor, predsa len sme nevedeli ako to cele funguje, tak pre istotu.Parkovali sme hned v 3 rade, listky sa daju kupovat od 9.00, boli tam rady, ale cakali sme asi 5 min.O 9.45 otvarali samotne brany a atrakcie presne o 10.00 .Deti chceli ako prve Hyperion, tak sme isli najprv tam a cakali sme asi 10 min. Cez den potom na tejto atrakcii bola cakacka asi 70 min., ale je to uplne nove, otvorene tyzden, tak je jasne, ze to tak bude.Na vsetko ostatne, kam sme chceli ist, sme cakali max.20 min. Vsetko je ale kryte, tak sa nemoze stat, ze niekto stoji na priamom slnku.Boli atrakcie a to podotykam v tej extremnej zone kde sme isli hned.Ratali sme s tym , ze vsetko nestihneme, to sa ani neda za jeden den,ale vzdy sa to da nakombinovat tak, aby sa stihlo co najviac.Jedlo velmi dobre, necakali sme opät v ziadnych radoch,WC ciste a upratane cely den, ani raz sa nestalo,ze by chybal toaletak, bolo nieco znecistene alebo pod. Pri tom mnozstve ludi - super. Odporucam zobrat si plavky a slapky na vodne atrakcie, na divokej rieke sme boli uplne mokri.Inak da sa pocas dna aj v pohode odist ,daju peciatku na ruku,tak sme isli ku koncu dna pre veci na kupanie.Pri toboganoch tolko lehatok, ze si miesto najde kazdy.Za jeden den sa vsetko stihnut neda, myslim, kto si kupi 2 dnovy listok obehne to vsetko .
Co sa tyka ubytovania, obj, som cez booking dva mesiace vopred a vsetko priamo v Zatore obsadene, tak sme byvali 20 km odtial, no nam to vôbec nevadilo.
My sme boli spokojni, deti toho stihli naozaj vela,niektore aj viac x ,buduci rok sa chcu vratit a ist tam kde nestihli ( ale vela ich neostalo ).Kto ocakava, ze sa bude vozit,krutit bez cakania a hned tak zrejme musi ist skoro na jar, alebo neskoro na jeseň.V lete sa urcite caka.Inak pri vchode, tam kde sa kupuju listky je velka tabula a na nej zobrazene aktualne casy cakania na jednotlive atrakcie. Takze kto pride v priebehu dna vie si to pozriet.
P.S. cez vikend a piatok by som nesla, urcite bude viac ludi ako cez tyzden.
@adri266 rodinne vstupenky nie su.Su pre dieta do 140 cm a potom nas 140 cm.Pre nas 4 roch nad 140 cm to vyslo pri prepocte 119 eur. Vsade,hlavne pri extrenejsich atrakciach je meter a nizsie deti vzdy odmeraju, koli bezpecnosti.Kto chce, moze dat dietatu pri pokladni na ruku taku pasku, kde sa napise tel, cislo ak sa dieta strati.
@bohus43 a ja ti znova opakujem ze je to tvoj problem a nemusis ludi huckat k tomu ze je nieco zle, ked vacsina si ten den vedela naplanovat aj lepsie
.nechaj ludi nech si sami vytvoria nazor...prave kvoli takym fajnovkam ako si ty je na internete kopec negativnych hodnoteni na rozne destinacie a potom si clovek len velmi tazko vybera..ja sama som sa vela krat presvedcila ze ani z daleka recenziam nemam verit ,tak nechaj nech si o svojom osude rozhodnu aj ostatni..zato ze 10 ludi zo sto ma negativnu recenziu,nemusi tuto nechut vnucovat aj ostatnym .Este ze sa neriadim recenziami ,lebo by som len doma sedela..

Baby ktore ste boli, da sa kupit aj nejake rodinne vstupne? teda 2 dospeli+1 dieta, aby to vyslo vyhodnejsie?
Pripadne, ak ste mali vstupenky z netu, sli ste dnu prednostne?