icon

Boli ste v zábavnom parku Energylandia v Poľsku?

zaznina
4. jún 2016

Chcela by som vediet ci cez tyzden pondelok az stvrtok tam je menej ludi.chystame sa tento alebo buduco tyzden...mate niekto skusenost?a nahodou ubytovanie v sukromi sa da zohnat na blink?dakujem,ak sa niekto podeli o zazitky,pocity....

bohus43
29. júl 2018

@kikina84 Kikina, vysvetlim znova. Upozornujem ludi, ze ta situacia moze nastat, a ked nastane tak proste za 85 eur nedostanu nic, reklamacie nefunguju, refund nefunguje. Dieta sklamane, palivo minute, cas minuty. Sokuje ma, ako sa opovazujes takym sposobom zlahcovat sklamanie mojho dietata? Kde si prisla na to, ze nechcem aby si ludia urobili vlastny nazor? Co ja komu vnucujem? Ja vnucujem to, ze popisujem pravdu o tom, co sa nam stalo tento tyzden? Podla mna to ty tu vnucujes ludom nazor, ze vsetko je supeeeer a ked minu 85 eur za nic, tak "ste mali smolu, lebo ja som tam vraj bola a vsetko bolo supeeeer". To je neviem kde ty si bola, a preco to tu tak vychvalujes. Ja popisujem to, ze sme tam boli tento tyzden, a prisli sme o 85 eur tak, ako to popisujem v prvom prispevku. Nemam nijaky dovod pisat negativnu recenziu ak by to nebolo tak. To sme zasa v komunizme, ze je povoleny len jeden nazor a to ten tvoj? Co si to dovolujes?

dadulala
29. júl 2018

@bohus43 ahoj, mozem sa opytat o kolkej rano ste prisli a v ktory to bol den? Ako som pisala, boli sme v pondelok a minimalne hodinu, hod.a pol po otvoreni sme chodili skoro prazdnym arealom aj ked teda na spominanom Hyperione bol natresk a pomerne vela ludi pri pokladniach.Najhorsie to bolo do tej 15 tej- 16 tej a potom opat volnejsie.

bohus43
30. júl 2018

@dadulala Ahoj, bolo to teraz v stredu, cas na listku je 12:35. Ked sme prichadzali videli sme ze obrovske rozsiahle parkoviska su napratane a navigovali nas na daleke parkovisko, odkial nas museli vozit vlacikom, pretoze to uz bolo k vstupu daleko. Opovazoval som sa dufat, ze ked su parkoviska tak obrovske, ze aj areal bude tak obrovsky, aby sa to mnozstvo ludi v nom dostatocne rozriedilo. Ale namiesto toho maju jednotlive atrakcie vybudovane cakacie koridory, su na cakanie skonstruovane. Nad atrakciami su aj displeje ukazujuce cas cakania, v pripade jednej vodnej atrakcie ukazuje 0, ale nebola to pravda. Ale bez ohladu na to kedy kto do arealu pride, podstatou mojej informacie je, ze ak sa vam stane to co nam ( a vzhladom na super obrovske parkoviska a atrakcie s cakacimi koridormi sa vam to stat moze), tak nevybavite ziadnu reklamaciu, a ak budete s tym nespokojni, budete vyrieseni tym ze "mali ste smolu" za 85 eur. Existencia cakacich koridorov pred atrakciami a displejov s informaciou o case cakania nieco naznacuje a mozete si urobit predstavu co vas bude cakat, ked nemate "stastie".

bohus43
30. júl 2018

@dadulala Dadula, este k tym pokladniam doplnim, ze zial, pri pokladniach sme nemali ziadny natresk - rovno sme sli k jednej z pokladni a platili. Keby aspon tam bol obrovsky rad na hodinu cakania ako pri kazdej z atrakcii, tak by sme dovnutra iste nesli - a nemusel by som sa teraz citit okradnuty.

kikina84
30. júl 2018

@dadulala @dadulala my sme ten hyperion nestihli
Otvorili ho tyzden po tom ako sme sa vratili domov..manzel pindaaaaaal 😀..ale na dalsi rok ideme zasa..sme sa tam zamilovali do toho.Ten hyperion stal za to?

kikina84
30. júl 2018

@dadulala inak napr mne nahanal hrozu najviac ten aztec wings..manzel isiel z dcerou na to..ja som sa bala..a na nom boli za jeden den 4x..mne osobne sa najviac pacila ta divoka voda, tam sme boli asi 10x po sebe..ale tak po 17stej, to neboli ziadne cakacky..ja najviac mozem tie vodne 😋

kikina84
30. júl 2018

Hlavne treba zvolit aj nejaku strategiu,aby sa nestalo ze niekto nic nestihne..pri takychto velkych zabavnych parkoch je to zial nevyhnutne..ak sa tam uz niekto vyberie,treba si vybrat dni cez tyzden a hlavne nie take kedy mame my alebo poliaci sviatok..hotel si treba rezervovat v dostatocnom case vopred a co najblizsie k energylandii,aby ste tam mohli stravit naozaj cely den ..my sme mali ubytko 900m od energy..treba prist tak za 10 minut 10 rano,a listky mat uz zakupene,hned ako otvoria najskor pobehat tie velke atrakcie a potom sa venovat mensim,neskor po 17stej sa opat vratit na vacsie a byt v parku do zaverecnej,aj v tych neskorsich hodinach sa da velmi vela toho stihnut...Pretoze ked niekto pride do enrgylandie o 12:30 ,tak to nemoze absolutne ocakavat zazraky,my sme mali o 12:30 uz obehnute vsetky velke atrakcie..a navyse ked kvoli vzdialenej trase odchadza niekto uz o 17stej prec, tak to su take najkritickejsie casy..
.Ak to tu chce niekto naozaj navstivit ,tak treba urcite dva dni,alebo minimalne prespat a ist tam hned rano a ostat do zaverecnej..

dadulala
1. aug 2018

@kikina84 no hyperion bol prvy ktory sme dali a po non som povedala ze uz ziadny iny..pre mna to bol horor..fakt nikdy viac..ale strasnejsi sa mi zdal space booster tam som odmietla ist..ale space gun bol super..divoka rieka super..mi sme to robili tak ako pises nizsie, proste trochu strategie a rozumu..preto sme aj pondelok volili..aj sme ratali ze vsetko nestihneme ...za dva dni by to bolo akurat..prist o 12.30 a cakat ze v pohode vacsinu vyskusam je nemozne...mi sme dost casu stravili v aqua parku koli detom..deti chcu ist o rok zase, ale rozmyslame ze nie leto, no nejaky predlzeny vikend na jar, ked nemaju Poliaci sviatok a pekne pocasie..uvidime..no ja a Hyperion uz nikdy 😆😆😆😆

bohus43
1. aug 2018

@dadulala No, prišli sme o 12:30 bolo z dôvodu, že zo Zakopaného - cesty sú teraz dosť rozkopané - sa moc skôr prísť nedalo. Je mi jasné, že keby sme tam šli cez víkend, budem na vine z takého dôvodu. Vždy je tu pre niektorých ľudí na vine platiaci spotrebiteľ, a nikdy nie podnikateľ ktorý kvôli maximalizácii zisku stavia ľudí do hodinových radov ako dobytok. Bičovať spotrebiteľov za to že neprídu všetci 10 minút pred otvorením je perfídne. Prečo sú slováci takí? Prečo slováci tak milujú služby ktoré fungujú za určitých okolností? Čo to je s týmto národom? Prečo to robíš? Ako by to dopadlo keby všetci prišli 10 minút pred otvorením si rozmýšľala?

dadulala
1. aug 2018

@bohus43 kto pise ze si na vine ? Boli to len a len Vase rozhodnutia prist o 12.30, aj napriek narvatemu parkovisku si predsa listky kupit a ist.My kym sme tam isli precitali sme si vsetky mozne recenzie ake su a potom sa rozhodli kedy ako za akych podmienok pojdeme.Aka bola vlastne Vasa predstava? Pridem, stojim 5 min.a idem sa vozit?Myslim ze s tou predstavou v lete tam nejde nikto.Je na kazdeho rozhodnuti co urobi.Aj k lekarovi idem hned rano a viem ze cakam pol hodinu a nie o 10 tej ked budem cakat 3 hodiny.

bohus43
2. aug 2018

@dadulala 😀 Je to ako hadzat hrach na stenu. Slovak miluje rady ako dobytok na porazku - cokolvek co ho poriadne zasliapne, a bude sa do nemoty bit za taketo vymozenosti (su aj dalsie). Recenzie som si cital, su prevazne pozitivne lebo je taka choroba, nekriticky vychvalit nieco kde som bol, aby som vyzeral ze pozitivne - lebo byt objektivny a kriticky vyzaduje trocha charakteru - je to tazsie. Preco sme prisli o 12:30 som predsa napisal - vies citat? A - je zakazane prist do Energylandie o 12:30? TO SME TAM MALI VSETCI PRIST O 9 RANO - to uz by to potom nebolo prepchate????? Aj rozmyslas? Ludia, preco to robite? Preco bijete do nespokojnych spotrebitelov, a nie do podnikatela. ktory zjavne postavil cakacie zariadenie do ktoreho chcel akurat napchat ludi z viacerych krajin a je mu jedno, ci si dostojne uziju atrakcie alebo stoja v radoch? Ved to iste urobi potom niekto vam - nejaky krdel mamiciek bude nekriticky vykrikovat "supeeeer" na vsetko kam sa dostali - lebo sa tam dostali a preto je to "supeeeeeer" - a pripravia vas o cas a zdroje. Co som cakal? No to co je standard v podobnom zariadeni v kanade, alebo podobnom zariadeni vo viedni. Kedze nie som dobytok, necakal som, ze pridem do zariadenia postaveneho na cakanie - no lebo ja nie som dobytok - a zabavu si predstavujem inak ako 60-90 minutove cakanie na 30 sekundovu atrakciu. A ked sa to uz preplnilo a cakanie sa stalo prilis dlhe, je prejavom seriozneho podnikatela, vratit zakaznikovi vstupne, ak ho nevyuzil.

dadulala
2. aug 2018

@bohus43 predstav si rozmyslam , aj citat viem, aj ked evidentne podla teba tela som a hluuupa Slovac ...mas pravdu s tebou komunikovat je ako hrach na stenu hadzat..uz sa mi to absolutne nechce rozoberat..ty mas svoju pravdu, svoju skusenost, prijal si podmienky prevadzkovatela...ja uplne chapem ze si ocakaval ze je statisticky vyhodnotena prijatelna priepustnost na jednotlivych atrakciach a ked je vela ludi tak stop..ale to nejde..nikdy nevies ake zlozenie ludi pride, ci viac malych deti alebo starsich ktori chcu prave tie vychytene atrakcie a pod. ...o 9 tej moze byt narvate pri jednom a 11 tej pri 6 tich o 15 tej vsade...zrejme ti ostanu na navstevu iba ta vieden a kanada alebo skusit byt trochu strateg..dnes tam boli nasi znami do obeda stihli co najviac chceli a potom to ostatne...ak to prevadzkovatel nema v prevadzkovom poriadku tak ti reklamaciu neuzna..by ma zaujimalo ci by ti toto uznali v tej Kanade alebo Viedni...Prater urcite zatvoria v strede dna lebo je vela ludi ?Vratia mi peniaze lebo som nestihla co som chcela ? To by som chcela vidiet..ale uz ma tato debata fakt unavuje..maj svoju pravdu, ja som sa ako dobytok zabavila a so mnou dalsia horda hlupych Slovakov..pekny den

bohus43
2. aug 2018

@dadulala Mne je jasne, ze tu budete (aby som nebol osobny) - uz z tvrdohlavosti - skalopevne obhajovat "skvelo" postaveny zabavny park s dobytcimi sikanami na dlhe statie ako tu najlepsiu vec co existuje. Skalopevne budete ignorovat sklamanie mojho dietata - lebo to je predsa nepodstatne. Je mi jasne ze tu budete stat na strane toho, co spotrebitela zabavneho parku postavi do sikany aby tam spotrebitelia mohli stat ako dobytok a robit tu platiacu masu ktora bude tvorit podnikatelov rozpravkovy zisk, a skalopevne budete tvrdite ako je v poriadku. Ze ked podnikatel nieco zbabre a na spotrebitela sa atrakcia nedostane, ze to nevadi, a nie je nijak povinny odovzdat za vstupne adekvatnu protihodnotu. Dost to pripomina mechanizmus stockholmskeho syndromu - ludi navyknutych, ze nechat sa odrbavat podvodnikmi - ze je pre nich toto uplne v poriadku a obhajuju toho co to pacha hladanim chyb na spotrebitelovi ("mal si smolu", "prisiel si o 12:35 - to je velka chyba!!!"). Ja som sem prisiel len napisat svoju skusenost, ktora sa nam stala, a nechcel a nepotreboval som diskusiu v kvalite "nevadi - mal si smolu". Ale to, aby mi to dakto vypisoval, ze ako je to v poriadku ze za 85 eur sme nedostali nic, lebo sme urobili strasnu chybu v tom "ze sme prisli kedy sme prisli" a urobili sme strasnu chybu v tom ze sme "mali smolu" a podobne perly - tak to teda nenecham taketo nazory zaznievat bez protiargumentacie.

adri266
2. aug 2018

@bohus43 Prepac, ale ak si zaplatis dialnicnu znamku a potom je niekde obmedzenie na 60 km, tiez si ides pytat nejaky refund? Asi tazko.
Pises, ze si toho vela pochodil. Predstav si, ze aj ja. Disneyland, Asterix park, Legoland a vsetky mozne zabavne parky v UK. A vsade sme cakali. Aj hodinu. RAz som cakala dokonca hodinu a pol 🙂 No a co! Bola som sa partiou, zabavali sme sa, kecali a to ocakavanie bolo rovnako uzasne ako samotna jazda!
Pises, ze je normalne, aby boli parky jpostavene tak, aby sa necakalo. Preco sa potom predavaju listky za 80 E, ak chces ist expresne dopredu napr v Legolande?
Ty pises, ze si za 85 E nedostal nic. Fakt si nebol ani na jednej jedinej drahe? Nechce sa mi verit.
a vies, myslim si, ze ste mali iba zlu strategiu. My sme boli minuly rok v Zatorlande, ubytovani sme boli 10 min od parku. My chodievame vzdy na presne cas otvorenia a vzdy utekame dozadu a zaciname tam a tak ideme proti prudu. A vacsinou si vzdy stihneme vsetky dolezite jazdy.

Ale pozri, sme dospeli, a ja Ti Tvoj nazor neberiem, no bud taky dobry a respektuj nazor inych ludi. Aj ja si myslim, ze ste spravili chybu, ak ste prisli na obed a mysleli si, ze vsetko budete stihat. Ten park je obrovsky a je to na program na cely den.

dadulala
3. aug 2018

@bohus43 uz som nechcela, fakt posledny x, ja tu nijakeho pazraveho podnikatela neobhajujem, nemam zisk z jeho trzieb, napisala som co si myslim a svoju skusenost..ty neprijimas ziadne argumenty, nepripustis nic ine iba svoju pravdu, neodpovies na ziadnu otazku..ak tvoje dieta chcelo konkretne atrakcie, ty si cital predtym recenzie, stacilo trosku predvidat a zariadit sa tak aby odislo spokojne...kedze si tak narocny uz na parkovisku si mohol tusit ze bez cakania to nepojde a opakujem pri pokladniach je veeeeelka tabula s casmi cakania na najoblubenejsie atrakcie..to by si aj do Disneylandu isiel na obed? Asi tazko.. nikto tu nepodcenuje sklamanie tvojho dietata, neviem co by si hovoril, keby ste prisli rano a na vsetko by ste museli cakat aj tak..( a ver ze to tak bolo )to uz ostava iba nechat si zavriet park pre seba a necakat vobec...skus nam napisat ako by to podla teba malo fungovat ? Aka je pre teba a tvoje dieta optimalna doba cakania ?

bohus43
3. aug 2018

@dadulala Na ktoru otazku konkretne som neodpovedal? Nemam problem s odpovedou na ziadnu otazku - v takto jasnej teme. Naopak, ked ste tu inteligentne "radili" ze mal som prist rano a nie o 12:35, dal som vam otazku, ze ako by to dopadlo, keby vsetci prisli tak rano. Cusali ste. Polozil som viacero otazok o tom, preco tu vy dve obhajujete statie v sorach ako dobytok. Ziadna vecna odpoved. Ze som to mal tusit podla plneho parkoviska? Ved som to pisal ze som to tusil, ale oddovodne som predpokladal, ze ked si robia reklamu po okolitych krajinach, ze maju nielen velke parkoviska ale aj velky areal - to je standard - uz teraz. Je to pre teba tak velky problem pochopit?
To Tvoje mudrovanie je lacne ex post - kde po vojne je kazdy general. Ak by sa nam to stalo o 10 hodine, budes mudrovat, ze som nemal prist o 10 - budem pochopitelne na vine. Keby sa nam to stalo o 16 zasa budes mudrovat ze som nemal prist o 16 hodine. No jasne, nikto tu vraj nepodcenuje sklamanie mojho dietata akurat tu zo spotrebitela neochotneho cakat v neprimerane dlhych sorach vinnika za to, ze energylandia urobila giganticke parkoviska a dobytcie cakacie sikany na atrakcie, aby maximalizovala zisk.

Nevies co by som hovoril keby sme prisli rano a cakali? To je mi jasne, ze to nevies, hoci to dokola opisujem. My rozhodne do Energylandie znova nepojdeme, takze sa v dobytcich cakacich sorach nestretneme. Ja viem, toto chapes, a si rada.
Tie Tvoje otazky na konci - no vysvetlim. Ja nie som az tak narocny - a na cakacie sory som sa doteraz nikde netazoval. Nikde. Ale mam nejaky cit pre dostojnost a pre to, ze za dostojnu cenu je fer dostat dostojnu protihodnotu. Bezna cakanie nie je problem. Vacsinou totiz nikto nestavia dobytcie cakacie sikany na cakanie. Nie, to co tam splietas o zavreti parku su somariny, nie je potrebne park zatvarat. JE POTREBNE ZABEZPECIT TO, ZE SA TAM DOSTANE TOLKO LUDI, KOLKO JE TAK AKURAT. Velky problem pochopit, ze? Na mnohych atrakciach to nie je problem. Aj v Polsku.

Keby ma to zaujimalo, opytal by som sa vas dvoch co ste zaparali do nasich skusenosti, KDE JE VASA LUDSKA DOSTOJNOST? Kedy by uz vam docvaklo, ze nejake cakanie uz je cez ciaru? MAS nejaku ludsku dostojnost, alebo si vystojis 5 hodinovy rad na 30 sekundovu atrakciu. V okoli su velke priestory, parkoviska mozu byt aj desatnasobne.

Mna ale vasa odpoved na tuto otazku nezaujima. Ja som sem prisiel vlozit nasu skusenost v Energylandii, a nemam zaujem a nepotrebujem o tom diskutovat - takymto sposobom - s vami dvoma. Nezaparajte do nieco do coho vas nic nie je, a respektujte moje pravo opisat nasu skusenost z Energylandie. Ofrflavat mozes skusenosti niekoho, co ma o to zaujem. Ja to nie som.

PS: ak je pravdou ze tam pri pokladniach je tabula sa cakacimi casmi, a povsimol by som si ju - k comu zial nedoslo, pomohlo by mi to nesposobit si skodu 85 eur - mal by som len stratu casu a paliva. Nic by to nemenilo na tom, ze Energylandia je neferovy sposob podnikania.

adri266
3. aug 2018

@bohus43 Ale ja som Ti napisala, co by sa stalo, ak by vsetci prisli rano. Mal by si ist najprv na koniec parku a zacat tam.

bohus43
3. aug 2018

@adri266 Nevsimol som si tvoj prispevok. Teraz som si ho teda precital - prezradila si mi svoju strategiu pre Energylandiu. Vsetky taketo strategie maju zavaznu vadu, na ktoru ste ale mali prist aj sami - ako nahle ich zacnu ludia pouzivat hromadne (ako aj az pristavia dalsie giganticke parkoviska), ich funkcnost konci. PODSTATA JE NIEKDE CELKOM INDE: mojou ulohou pri vstupe do Energylandie je zaplatit vstupne. To som splnil. Od tej chvile bolo ulohou podnikatela - Energylandie - spristupnit spotrebitelom prijatelne podmienky pre vyuzitie parku. To v Energylandii, napriek/vdaka masivnej reklame v mediach nebolo splnene, a to aj zamerne, Energylandia ma dobytcie sikany naplanovane - to co sa tam deje, tie cakacky su tam standard.

Teraz mas tuto strategiu. Prezradis, ako to bolo predtym - kvoli comu si si vybudovala tuto strategiu? Bolo to super co? Vyborne vyuzitie vstupneho. Ale to sa nehovori, vsak?

Dokonca si cakala raz hodinu a pol? V Energylandii by sme cakali hodinu a pol na kazdu atrakciu - pretoze podla inych recenzii aj tie cisla o cakani nie su pravidve, cakani je vyssie ako je uvedene. My sme to za hodinu obisli a presvedcili sme sa, ze vsade su dobytcie sory na cakanie. A syn nas vyhnal ziadat refund - ktory nefungoval, co je druha moja vyhrada - seriozny podnikatel by nespokojnemu uzivatelovi vyhovel.

Dialnicna znamka - ak by dialnica znamenala, ze hodinu a pol cakam a 30 sekund idem - tzn. taka sluzba nema zmysel, tak by som si dialnicnu znamku bud nekupil, resp. ak ano - ziadal by som aj refund. Ale ty by si bola spokojna, ze? (Budem sa modlit aby si mi nepovedala priklad na dialnici ak je tam nehoda a ja ti to nebudem musiet vysvetlovat - v com je klucovy rozdiel)

Pride mi sokujuce, ze ma poucujes o respektovani nazoru ineho. Ja som sem prisiel LEN napisat nasu skusenost, a tym jednym prispevkom by to pre mna koncilo. Nezelal som si tuto diskusiu, ale nemam zaujem aby niekto zlahcoval to, co sa nam stalo. Napisal som nasu skusenost pre tych, ktori tam este neboli. Tak to respektujte a nesikanujte ma tu za to, ze som si dovolil mat iny ako nadseny nazor na Energylandiu. Preboha.

dadulala
4. aug 2018

@bohus43 tak prrr...ja tu nikoho nesikanujem, vaz slova..ja som sa ta slusne opytatla niekolko prispevkov dopredu kedy ste tam boli a viac som s tebou nekomunikovala, len s niekym inym kde som podotkla ze 12.30 by som tam nesla a tym to haslo..ty si to tu zacal riesit a vsetkych okrem seba rozne oznacovat, vnucovat svoj pohlad na vec...my sme mali inu skusenost ty tiez a to je moj posledny cas ktory som tomuto tu venovala...

bohus43
4. aug 2018

@dadulala Ze nesikanujes? Naopak, konkretne ty si drzo a arogantne ofrflavala takmer kazdy aspekt nasej skusenosti, zlahcovala si sklamanie mojho dietata. Nabuduce si to odpusti. Nase skusenosti som nepisal pre teba, ale pre ludi ktori zvazuju navstevu Energylandie. Nech maju aj inu ako nadsenu reakciu. Uz tu nie je komunizmus, aby bol povoleny len tvoj nazor.

slovacom
18. aug 2018

Ahojte, vcera sme sa vratili z energylandie a musim dat za pravdu Bohusovy. Aj ked nie som narocny a mame uz toho niečo pobehane Energylandia zklamala na plnej čiare. Pretoze sme zo str. Slovenska prespali sme jednu noc v Tvrdošíne aby sme rano vyrazili . Rano 7.30h štart prijazd 11.30h. Polovica polska rozkopana sama kolona a pred cielom asi 1hod kolona.Na listky 15 min rada celkom v pohode ale v areali sodoma gomora .Na velke atrakcie rad okolo 50min na mensie okolo 20-30 min.Kupalisko nic moc ale chlapec sa aspon tam vysantil. Tobogany vyzerali celkom dobre ale ked sme vydeli tie rady tak sme ani neskusali.Mimo sezony to moze bit ok ale cez prazdniny neodoorucam.Mozem povedat ze najhorsii prazdninovy zazitok za dlhe roky...

jani321
28. mar 2019

Ahojte. Oplatí sa tam ísť s 3 ročným dieťaťom? Firma, kde muž pracuje, organizuje rodinný výlet do Poľska. Pustia nás niekde na atrakcie?

marosko08
11. júl 2019

@martina_uk dobrý deň..čítam,že ste boli v Energilandia..prosím Vás,info na internete o vstupnom je normálne vstupné 129,-..je to uvedené v zlotých,či v eurách??ďakujem za odpoveď...alebo či náhodou neviete,koľko bolo vstupné

martina_uk
11. júl 2019

@marosko08 129zl je 30eur

marosko08
11. júl 2019

@martina_uk ďakujem..myslela som si to

miriamnovysedlakova
9. aug 2019

Kolko vyjde rodinny vstup, deti 9r. a 11r.?Viete mi poradit?

marosko08
17. sep 2019

@miriamnovysedlakova my sme mali dvojdňové lístky dvaja dospelí a jedno dieťa spolu všetci za cca160€...zahodila som vstupenky..už neviem,koľko presne bol detský dvojdňový a fispelscky

vikusjk
17. máj 2022

Ahojte, boli ste niekto teraz niekedy v poslednom case v Energylandii prosim vas? Neexistuje tam podobna moznost, ako Premier access v Disneylande (byvaly Fast pass
? Dakujem

lubica137
17. máj 2022

@vikusjk ahoj my sme boli sice v lete , ale mam pocit , ze nebol fast pass, nečakalo sa naozaj vobec vela, neviem sice ci to bolo koronou, 😀

jani321
18. máj 2022

@lubica137 ahoj. Možno zbytočná otázka. Berú tam aj eura či len zloty?