Cenovo výhodné tipy na víkendové výlety s rodinou
Chceme ist s manzelom a 7 mesacnou dcerou na vylet 3-4 dni. Taky predlzeny vikend ale nechceme aby nas to vyslo majland. Rozmyslame Praha,Budapest,Chorvatsko, ale drahe ubytká su vsade, kam odporucate ist kludne aj ine miesta , kde nas to vyjde najmenej? Dakujem
Nestačí vám ísť niekde po Slovensju? Podľa mňa si vypísala zrovna najdrahšie krajiny.. aj keď už je to všade drahé.
Polsko - Zakopane, Krakow, okoli Bialky Tatranskej.....super sluzby a ubytka za super ceny
a čo je pre teba drahé? My nevieme aky mate rozpočet.
Nestačí vám ísť niekde po Slovensju? Podľa mňa si vypísala zrovna najdrahšie krajiny.. aj keď už je to všade drahé.
@13uzivatelka11 praveze si myslim ze tatry u nas su najdrahsie😂
a čo je pre teba drahé? My nevieme aky mate rozpočet.
@janinka007 no chcela by som na vikend ubytko max do 200€
Polsko - Zakopane, Krakow, okoli Bialky Tatranskej.....super sluzby a ubytka za super ceny
@sorciera24 pozriem dakujem 🙏🏻
Tak nemyslela som zrovna Tatry.. keď si písala o Budapešti a prahe, tak asi nechceš ísť do hôr.. vlastne netušíme kam chces ist. či do prírody, do mesta..
Tak nemyslela som zrovna Tatry.. keď si písala o Budapešti a prahe, tak asi nechceš ísť do hôr.. vlastne netušíme kam chces ist. či do prírody, do mesta..
@13uzivatelka11 to je uplne jedno len aby tam bolo pekne 😄
Veď sa vypýtaj od kamošky kontakt
Najlacnejšie ťa vyjde stanovačka, turistika a potulky prírodou 😀
Tak pekné miesta zozenies všade.. píšeš o úbytku za 200€ a že Tatry sú drahé.. ale porovnávas aj koľko dáš za benzin do Tatier a koľko do Chorvátska s ďalšími poplatkami napríklad? Či si myslíš že cena dovolenky záleží iba od ceny ubytovania?
Za 200€ musíš zohnať.
Ja som zohnala ubytko 5noci v španielsku pre 7ludi za 650€ pre 2plus bábo to musíš zohnať bez problemov
pozri si na zlavomate https://www.zlavomat.sk/cestovanie#leave-lightbox
200 € na noc ci cely pobyt? Lebo ak na cely pobyt, tak pocitaj len s nejakym slabsim apartmanom, penzionom alebo hotelom. V tej kategorii najdes 1 noc do 70€ bez stravy pre 2 osoby.
aky mas rozpocet (200e cisto ubytko, ci aj s nejakou pol/plnou penziou)? a kam si ochotna cestovat? chces skor mesto (pises o prahe a budapesti) ci prirodu (spominas tatry)?
so 7m je asi jedno, kde budete, max bude sediet v kociku/nosici. takze by som hladala skor miesto, kam chcem ist ja, pre dieta az neskor, ked uz bude aspon chodit 🙂
Za 200 nerealne, spocitaj PHM, nejaka dialn.znamka, jedlo, ubytko na 2-3 noci?
Niekam na Moravu? Nie je to až tak ďaleko a cenovo by sa to dalo.
Dieťa je síce malé, ale len tak na inšpiráciu napr.
https://www.sdetmi.com/podujatia/detail/68350/1...
My sme boli v Olomouci a super , parky , zoo, aquapark , detska kaviaren so super kutikom na vikend super , my sme boli na tyzden a platili sme viacej ale chceli sme lepšie ubytovanie
ak chceš lacné ubytko tak musiš pozerať napriklad na bookingu tam ti dá možnosti a ptm stači napisať na ubytovanie priamo a dajú niekedy lepšiu cenu
ja osobne by som hladala tak max 2 hodky autom od miesta bydliska ak ide vyslovene po cene lebo je fajn ak daš za ubytko 200€ ale benzin, čas a presun ta bude stáť viac
No ja teda neviem či aj Chorvátsko je zrovna lacné.Teraz pozeráme dovolenku ale od lacného to má ďaleko.Alebo teda nájdeš ale aj to podľa toho vyzerá...V Prahe apartmán by si vedela nájsť na víkend si myslím..my ideme o mesiac 4 dospelé osoby a vyjde nás to okolo 280.
Za 200 nerealne, spocitaj PHM, nejaka dialn.znamka, jedlo, ubytko na 2-3 noci?
@mk1111111111 píše že ubytko max do 200 euro nie strava a cesta
V Brne máš hrad Špilberk, labyrint pod Zelným trhem, katedrálu Petrov, brněnskú priehradu-plavby, zámok Veveří, neďaleko priepasť Macocha a Punkevní jeskyně...
v Brne k tomu poesiomat, Zelní trh, kostnica, ale za mna najkrajsie vodojemy zlty kopec,
brnenskjy orloj, Vila Tugendhat,

Chorvatsko som spomenula preto lebo kamoska bola s rodinou a vyslo ich to ovela menej ako ostatné miesta