Ceny v aquaparku Bešeňová
Máme zaistené ubytko na Liptove, no s hrôzou som zistila, že naša obľúbená BEšENOVá NENORMáLNE ZVýšILA CENY, na roven Tatralandie. Vraj rovnaký majiteľ. Myslím minulý rok naša 5členná rodina 2dospelí+3deti (vtedy 9,5,2) sme platili v Bešeňovej cca 36EUR a tento rok rodinný lístok pre nás 2dospelý+3deti (10,6,3) je to 68 EUR (52+8+8), po 16hodine 61eur (45+8+8), podla info z internetu. Som zhrozená, to JE NENORMáLNE!!!
Naše deti nechodia na tobogány, využívame detský bazén+ detský na plávanie (cca1m hlbka, v Bešenovej bazén Mara), divoká rieka, šmyklavky/tobogány také 6-10metrové (ako sú v Bešenovej pri plaveckom bazéne, modrý a červený) + oblúbené mali detský kútik v Bešenovej (hlavne, že si mohli robiť náušničky, ..., hrať sa ..., nemala som strach, boli tam zamknutí, označní náramkom, podpisovalo sa prevzatie a dali sa skontrolovať kedykolvek, aspon každú 1hod).
Na nete som nenašla inú rodinnú zlavu, ani na viac vstupov, čo predtým mali. Len zlava cez zlavomať od 9,90eur na JESEN, tj. od 2.9.2015 a tiež čosi, že ak pôjdete do Tatralandie, odložíte si lístok+akýsi plagátik či čoto o zlave a do 4dní pôjdete do Bešenovej, tak máte nárok na zlavnený lístok, no nie ten základný, ale ten drahší, Fun. No aj tak k cenám konkrétnym som sa neprepracovala. Som teda riadne naštvaná!!! 😠
Tak im chcem aspon takto urobiť reklamu, nech neostanete zarazené, ked tam už s naradostenými detmi prídete a nedá sa cúvnut. A teda hladáme nejaké náhradné vodné aktivity v tom regione. Aj ked teda zatial to vyzerá, že asi moc lacnejšie to nebude ani inde, tak aspon si musím ulaviť takto a budem rada, ak dáte nejaké konkrétne info teraz o možnostiach kúpať sa v tom regione ( my nie sme nároční, čo sa týka tobogánov) ... musím spraviť kalkulácie v Dolnom Kubíne, príp. Oravice, pozriem asi Liptovský Jan, dajte tipy prosím. Prípadne niekde po ceste, ked sa tam budeme presúvať zo Záhoria.
Dakujem za tipy.
no tie ceny sú hrozné, človek by čakal, že či im tam aj niekto príde za tú sumu a si predstavte, že parkovisko je stále plné...
@gapa sa nevzrušuj--- Niekto nazval bešenovu dobre riadenym dobytčakom...ono je to dobry auqa termal park , ale pre ludi kotri neboli inde. Osobne vidím nedostatky v tomo :
1. brutalne vysoke ceny aj mimo sezony..deti od 3 rokov platia
2. mimo sezony je casto cast aj vnutornych bazenov mimo prevadzky..zlavu nedaju ale ak tak symbolicku dake euro
3. tie vonkajšie pvc folia bazeny to je hnus.. niet nad nerez
4. je tam malo skriniek, šatna by sa tiež zišla vacsia
5. problemove turnikety, zdržuju a su vsade
6. dlhe chladne chodby, v tom auaqa parku, clovek len chodi..a chodí a chodí...ani von do vonkajšieho bazena sa neda priplavať ako inde !!!!!
7. je to už stary aquapark, nemoderny.. zastaralo projektovo navrhnuty...
jedna vyhoda !!!! - vela atrakciií..ale to je skor pre tinedežerov...! vysoke tobogany, vlny, atd.. rodinka s detmi to nevyuzije.. Nuz gruzinsky majiteľ, potrebuje zarobiť a take su aj ceny...vela hal su len akesy stany a tie vykuriť je PROBLEM... mimo sezony.. lacna vystavba - DRAHA PREVADZKA ! neodporučam Bešenovu..v dnešnej dobe su rozumnejšie alternativy a modernejšie aqua parky..

@gapa pred 2 týždnami sme boli v Liptovskom Jáne sa kúpať. Sú až 3 kúpaliska.V jednom kde sme boli my.Je ich až 4 bazény.2 detské ,plavecký a 1 termálny sedací bazén..Je to Minerálna liečivá voda pre kožné ochorenia, či ekzémy alebo na dýchacie cesty.Strava v bufetov je super, fajne varia.Ceny sú ako všade. Prostredie je pekné, čisté, vela stromov na chládok.Vstupné pre dospelých na celý den sme platili 8 eur a dieťa do 3 rokov zadara.Okrem tohto kúpaliska, kde sme boli je hned vedľa zvlast oplotené další bazén s detským velkým ihriskom.To je za obcou L.Jánom a v dedine je prameň kde je zadara kúpanie,to je termálna voda.