icon

Chodíte do materského centra v Košiciach? Kam ísť?

ncora
23. jan 2011

Ahojte chcela by som chodit s malym do materskeho centra neprida sa niekto? Alebo aspon poradte ktore je dobre tu v KE Dakujem

Strana
z3
ingeborgnicol
21. mar 2013

Ahojte byvame pri HM tesco, je tu nieco niekde blizko, viete mi poradit? mam 4 a pol mesacne babatinko, cize skvor potrebujem asi momentalne ja kontakt s maminkami, ale samozrejme v buducnosti aj program pre babatinko moje...

zuzana9411
9. apr 2013

Existuje na Furči nejaké materské centrum? Bývam tu veľmi krátko takže sa tu postupne len orientujem. Mám 8 mesačné bábo a bola by som rada keby sa stretávalo s ďalšími detičkami. A aj ja by som sa rada zoznámila s nejakými mamičkami

karinguzi
11. apr 2013

@zuziatko Ahojte práve sme otvorili na KVP nové MC čko Lentilka. Priestory máme v srdci KVP v modrom obchoďáku oproti miestnemu úradu a všetkých radi privítame v partii malých Lentilkáčov.

karinguzi
11. apr 2013

Takže mamičky a detičky - ešte raz Vás srdečne pozývam do novootvoreného centra na KVP MC Lentilka, každý deň mávame program nielen pre drobcov, ale aj pre mamičky. Skladá sa celkom dobrá partia, s ktorou by sme v lete chceli absolvovať aj spoločné pikniky, či možno víkendy 🙂 V programe máme zaradené: čítanie s krtkom, tvorivé ruky, rúčky, ručičky, baby english, sladké piatky s domácim koláčikom ku kávičke a ....... Nájdete nás aj na facebooku PS: ja sama mám dve princezničky a rada sa podelím o skúsenosti a hlavne rady prečo sú MC-čka potrebné.

tehulkake
12. apr 2013

@zuzana9411 jeej ahoj, ja byvam pod furcou a moj krpec ma 7mesiacov o tyzden, a tiez nieco hladam, lebo doma je nuda a maly je rad vonku medzi ludmi

rolak
12. apr 2013

@karinguzi my by sme tak sli,ale mala ma stale trochu sopliky, tak ju nechcrm tahat medzi deti....ale v pondelok to uz snad prejde....

zuzana9411
12. apr 2013

@tehulkake tak to by sme sa mohli stretnut na prechádzke, alebo ak niektora najde mc tak zájsť tam spolu

tehulkake
12. apr 2013

super. paradicka
@zuzana9411

karinguzi
13. apr 2013

Kočky ak sa dáte zdravotne dokopy tešíme sa, že rozšírite naše rady malých Lentilkáčov 🙂 Ak mrknete na facebook tak máme tam aj rozvrh programu a myslím, že špuntíkom sa u nás bude páčiť tak či tak. Len tak aby ste vedeli v stredu chodia s menšími aj z Furče lebo je otvorené od 10te do 13tej a niektorý ešte spinkajú 2x tak sme im vyšli v ústrety 🙂
Teším sa na Vás Lentilková Karin 🙂

tehulkake
13. apr 2013

@karinguzi och to je super, moj ma akurat spanok od 10 do 12:30 🙂) uvidime, ked sa zmeni spanok, tak prideme

karinguzi
7. máj 2013

No aj návštava centra pomáha nastaviť drobcom spánkový režm, a to fakt mám to odskúšané a aj pri mojej druhej princezničke sa to potvrdilo 🙂 Ale tak či tak ak k nám prídete potešíme sa 🙂

mravvcek
25. jún 2013

Chodite niekto do Mc stonozka? Byvam v starom meste oproti TU a chcem aby sa drobec zacal stretavat s detickami.

molly28
23. júl 2013

ahojte maminky...dovolte aby som Vás pozvala 17.8.2013 o 16:00 do Domu kultúry vo Svidníku...Bude tam vystúpenie Maškrtníčka - konečne sa stretneme sa Krištofom aj Nany naživo...od zajtra je už predpredaj..takže šup šup šup nech sa spolu stretneme... :D

ivetafer
1. apr 2014

@dianocka dobry vecer a mozem sa opytat kde v galerii to bude a ktoreho aprila ? dakujem iveta

blackcat8885
24. apr 2014

Chodí niekto do Haligandy na jazere?Ja som tam ešte nebola ale chcela by som s malým ísť

lylkatomaskova
13. feb 2015

@vita211 Ahoj ja som z Terasy a tiež som sa sem nedávno vlasten prisťahovala chodíte do MC Delfínik 🙂

mravvcek
16. mar 2015

Maminky chodite niektore do centra v starom meste? Kde chodite s drobcami?

macino66
1. máj 2015
smartbabykurz
5. máj 2015

Milé mamičky, chcela by som vás pozvať na UKÁŽKOVÚ HODINU SmartBaby ZDARMA, 15. Máj 2015, 9:30 & 11:00. Kurz je určený pre bábätká od narodenia do 13 mesiacov, ponúka bohaté a rôznorodé zmyslové zážitky a aktivity. Ak chcete predísť sklamaniu a kurzu sa zúčastniť, prihláste sa už dnes, voľných už len pár miest.
Konanie kurzu v RC Stonožka, Košice, prihlásiť sa môžete na www.smartbaby.sk.

lucikuzmi10
11. aug 2022

www.rcovecka.sk 🙂 Krmanova 3 Košice

Strana
z3