Chodíte do materského centra v Košiciach? Kam ísť?
Ahojte chcela by som chodit s malym do materskeho centra neprida sa niekto? Alebo aspon poradte ktore je dobre tu v KE Dakujem
@smihla detské centrum happyland,americká trieda 17,ťahanovce v budove zdravotného strediska je tam supeeer 🙂
@monisha232 dík krásne🙂
Ahojte
koľko materských centier je na KVP ?? Chystám sa s malou na 2 týždne do kE, tak by som sa išla pozrieť.
A ešte či tam chodievajú aj deti okolo roka ??
Ďakujem 😉 😉
Ahoj, aj ja sa tesim, ze sa otvara nieco nove pre deticky. Bude to vacsi kutik ako je tam teraz?
Drzim prsty. A kde presne bude? Vies, aby sme ta nasli... :O)
@monisha232 ahoj a chodis tam este ja by som chcela zacat ale malinka este sopli je to aj pre mensie deturence,mame 11 mesiacom
dakujem
Ahoj, dobre materske centrum je Haliganda. Maju pekny program pre samotne deti, pre samotne mamky alebo spolu. Pekne prostredie, ustretove mamky, pokecas, zoznamis sa a tak. Nas dala Haliganda dokopy, sme riadna kopa, uz chodime aj na viacdnove vylety. Urcite odporucam, kuk ich stranku www.haliganda.sk
Ahojte, chcela by som sa opýtať, či je na sídl.Ťahanovce nejaké materské centrum, kam by som mohla sem-tam zájsť s ročnou dcérkou? Viem že na Aničke je Lodenica, no to je pre nás ďaleko a cez deň nemám k dispozícii auto, a Happyland ten už asi zrušili, však...?
Ahojte baby ,neviem ci to tu este zije..ale kedze uz je vonku kosa a doma sa nudime ,zasla by som do nejakeho m.centra ale samej sa mi nejako nechce ..neprida sa niekto?
@lcsisi bud delfinik alebo stonozka....http://www.mcstonozka.sk/pravidelny-program-sta... ale nebola som ani v jednom,my byvame v KE od aprila cize sme ten cas strvili vasinou na ihriskach 😉
saaska, nie, vyzerá to, že na Ťahan. žiadne materské centrum nemáme 😒
Neviem či tu niekto chodí. Chcela by som navštíviť nejaké materské centrum so synom.
Potešilo by ma ak by som sa mohla ku niekomu pridať kto už niekam chodí.
Ahojte.....a spomínal tu niekto aj MC Delfínik??? My tam chodíme s dcérkou /5 mesiacov/ a sme maximálne spokojné 🙂 chpdíme tam od troch mesiacov a je to tam super 🙂 🙂 🙂
skúste prísť medzi nás 🙂 @milanka33 @silvia.t @ lcsisi @luciaanna
a ak by ste mali záujem, bude aj akcia 🙂 pre žienky http://www.cestazeny.sk/images/projekt2012/plag...
dakujeme , ale po dlhom case, nakolko som mala statnice a nebolo casu , som tu az tera, ale urcite s malym teraz v lete dojdeme. dakujeme za pozvanie
Košičanky,navštevujete, navštevovali ste alebo začínate navštevovať s detičkami nejaké kurzy z ponuky MC, napríklad haliganda alebo Stonožka?????? Odporučíte mi niečo,prosím? Uvažujem o angličtine v Stonožke alebo v Haligande, prípadne o hudobnej škole Yamaha,oplatí sa to???? tiež ma zaujal kurz Hráme sa zdravo v Stonožke, chodili ste na to niekto????? dík za akékoľvek info! ja som z KVP,ale tu funguje len tá yamaha, a fungovala by aj anglina pre deti,ale zatiaľ sú len 2 záujemci....
@rolak Ahoj..ja do centier nechodim ale objavila som celkom super miesto..Fun-park..je to pri Hapertescu..teda skor hned vedla Mauntfieldu...skus pozriet http://www.fun-park.sk/ 🙂 my sa tam chystame buduci tyzden🙂🙂:
ahojte baby, ak by ste mali zaujem:
Rodinné cenrum STONOŽKA v spolupráci s miestnym úradom Staré mesto organizuje jesenno zimnú burzu detského oblečenia, topánok a detských potrieb 19.10.2012 od 15.00 na Hviezdoslavovej 7 v radničnej sále.
Ahoj.je tu nejaka mamina, ktorá chodi do MC niekde na Terase.Nedávno sme sa tu nasťahovali a nepoznám to tu a ani veľmi nikoho.

@monisha232 No pre nas je to trochu daleko kedze byvama pri TU...ale snad niekedy tam zabludime...dakujem za tip