Chystáte sa na festival Pohoda s detičkami?
Ahojte, chystate sa niekto na festival Pohodu s detickami? Ak ano, ozvite sa, mozno sa tam aj stretneme.
@barbis V Tatrach bolo super. My sme za nizkonakladove vydavky....... 🙂 teda radsej sa ubytovavame v penzionoch a davame zarobit sukromne ludom ako hotely. takze sme si nasli super penzion, mozem dat link ak chces, mali sme 2 izby+soc., mala spala v spalni, my sme fungovali v obyvaku. Kedze nasa mala este nechodi, boli sme kociarom iba na Hrebienku a na reinerovej chate. A bolo fajne, na druhy den sme chceli ist na Popradske pleso, ale sa zatiahlo, tak sme pokorzovali po Tatranskej Lomnici a potom sli domov. Bolo uzasne, Tatry su krasne, treba ist, aj mestecka okolo opekneli, vyrastala som tam, velmi sa to zmenilo k dobremu.
jasnee, je to penzion ema, http://www.penzion-ema.sk/
maju krasnu zahradu, da sa tam grilovat, posediet, hojdacka, a fajne miesto, v strede mesta, mas tam vsetko po ruke. Zlaty chlapik, pekne izby.
No my sme to tiez tak....cely den sme boli vonku, mala bola v kociari a vecer behala stvornozky po kuchyny, vyzametala dlazku a potom spala. Bolo super, urcite chodte, je tam pekne. Tatranska Lomnica je krasne mestecko.
ahojte maminy... som rada ze tu citam taketo nazory ja som za to aby male baba si zvykali na taký pestrejší život ja ešte len cakam na malinku ale uz teraz viem ze o rok na pohodu alebo nejaky podobny fest pojdeme v zahranici si deti od malinka beru vsade kde sa da len tu sa tomu nejak niektoré maminy strašne bránia a deti radšej držia doma....čo je možno treošku aj na škodu tak návštevníci pohody užite si to aj s malymi drobcami :D
Matka24....ano ano, my chodime s malou vsade, zial, mame oboch rodicov daleko, tak co nam ine ostava, ale jasne ze s rozumom....snazime sa o to, aby bola hlavne mala spokojna a vtedy sme aj my. 🙂) A mozno, buduci rok prides na pohodu aj ty a das vediet, tak sa stretneme. 🙂)
ahojte 🙂 my ideme s nasou dcerkou na pohodu a nemam vobec ziadne obavy ... spat budeme v penzione v meste a budeme pendlovat autom 😉 cez den si mala pospi v kociku ked bude chciet a urcite sa jej tam bude pacit, ona je totiz strasne spolocenska 😉 ale jasne ze keby mala nejaky problem tak tam nebudeme zostavat nasilu ... uz sa velmi tesime 😉
Servuste....
bolo fajne, nasa mala ma 13 mesiacov, pre nu este tie atrakcie neboli aktualne, kolotoc, skakaci hrad, trampoliny, tvorive dielne, knihy atd. Ale dalo sa, divadla tam boli jednoducho UZASNEEE, este viac ako UZASNNEEEEE. A to vsetko v detskej arene, ja som sa odtial ani nepohla, iba na postu. 🙂) Tie divadla ma tak uchvatili, ze sa celkom tesim, ako si to nasa mala bude dalsie roky uzivat. Boli s nami znamy so 6 rocnou holkou, tak ta ficala na divadlach vsetkych v prvom rade, a aj 2x za sebou ich pozerala, a vobec jej to nevadilo.
Vybavenie super, len ako inak, hluk. A nasa mala si nechcela dat stopliky do usi, takze noc bola biedna. Ale dospavala cez den v kociari, takze sme oddychovali na tych divadielkach v tieni.
Jednoznacne odporucam. BOlo tam asi 40-50 stanov s detmi, plna detska arena, skoro sme sa tam nepomestili, stan na stane, a ked som sla s kociarom, tak som tie istiace povrazky zo stanov musela preskakovat aj s kociarom. Ani chodnicek tam nebol, tak bolo vela detureniec.
@dida81 aj my sme chodili este bez barborky 😀 a teraz bolo tiez supeeeeer
mala to zvladla uplne v pohode a uz sa prvy krat viezla aj na kolotoci (boli tam tie labute a tato isiel s nou) ten zvysok zasa asi velmi nechapala ale bola v pohode 😀 v tej detskej arene sa jej velmi pacilo lebo tam bolo kopec deti .... v tych ostatnych priestoroch trosku chybal tien ale tienili sme kocikom, rozlozili sme sa na deku a uzivali si koncerty
takze odporucam aj s takym malym babatkom ako mame my 😉
Ahojte 🙂
...opäť otváram túto tému, keďže predpredaj lístkov na tento ročník je v plnom prúde 🙂
Stretneme sa tam s niektorými z vás?
@sue ahoj 🙂 My sa chystame uz osmy krat. Ale teraz prvykrat so syncekom.Bude mat 10 mesiacov,tak dufam, ze to zvladneme.
Ahojte, tak my tento rok asi nejdeme, lebo som znova tehu, a ak bude tak teplo ako minuly rok, bojim sa, ze s mojim tlakom 90/50 by som padala jak hruska. Mozno pojde manzel, ale to sa asi rozhodneme az priamo v ten vikend. Ale zaaavidim, urcite treba ist, minuly rok bolo registrovanych okolo 500 deticiek, medzi nimi aj nasa rocna dcerka. 🙂))
@zuzicka1982 @cka neviem, ako to s nami vyjde... nemôžme totiž vziať ani kolobežku ani bicykel a vlani sme to absolvovali najmä vďaka týmto dopravným prostriedkom.... takže neviem :/
@cka ja som bola minuly rok v osmom mesiaci tehotenstva a mala som teda so sebou co robit v tom horku. Hrozne bolo prezliekanie v stane s tym megabruchom a tiez riesit v noci WC - tak na to asi nezabudnem 🙂
no presne presne 🙂) vahame, ze co robit, a aj ake bude pocasie. 🙂) Keby sa nam podarilo byvat v detskej arene, tak pohodicka, minuly rok sme tam stanovali s malou, ale teraz si malu netrufam vziat, ked by som tam bola ja s bruchom 🙂))
ahojte,
tiez by som sa chcela poradit. my mame listky na festival uz asi pol roka a velmi rada by som isla, ale caka ma tam dost dlha cesta vlakom a dve noci v stane, prosim vas poradte mi, co si o tom myslite. zatial neviem v akom som tyzdni, pretoze som si zatial urobila iba test doma a bol pozitivny. dakujem
@petfec ahoj,ja by som v pohode sla,ak by som sa dobre citila. Ved nie si chora, len tehotna 🙂 Samozrejme sa treba trosku setrit, ale ved to uz by si sa zariadila. Spat v stane kym este nemas brusko sa tiez da v pohode. No a ak ti nebyva zle,tak aj cestu vlaku zmaknes. Na Pohodu chodi vela tehotnych. Tak si to nenechaj ujst,ked mate listky. 😉 Inak tusim su uz vypredane.
@skybaby Ahoj.Prosim ta ako ste riesili na Pohode kocik? Normalne ste s nim vosli do arealu ako chodia ostatni tymi vchodmi ako davaju naramky? A stravu si ako riesila pre malu? dakujem 🙂
ahoj Zuzicka, dakujem pekne za radu, dnes som bola u lekare a je to potvrdene 🙂 . aj lekar povedal, ze v pohode mozem ist. tak sa uz tesim, dufam, ze vsetko dobre dopadne. bude to uz moja stvrta pohoda a atmoska tam je fakt uzasna. tak este raz dakujem 🙂
@petfec Super.Tak zelam krasnu Pohodu 🙂
@zuzicka1982 ahoj ano normalne sme vosli s kocikom a dokonca prednostne (nenechali nas cakat v tej dlhokanskej rade) a stravu si uz ani nepamatam, ale kedze nemala este rok vtedy, tak som mala so sebou hipp pohariky a tie sa tusim dali aj niekde zohriat alebo som jej cez den dalaovocne a my sme byvalli v trencine v penzione, tak som jej potom zohriala .... ja si to faaakt nepamatam, ale malej sa na pohode velmi pacilo a ideme aj tento rok 😉
ahoj skybaby aka stara je vasa mala? my ideme s partiou, ale nik z nich deturence este nema...ciza hladam niekoho s kym by sme si strazili deti navzajom cez noc
tento rok by som taaaak isla aj ja (Portishead, Moby, Lamb....vsetko moje oblubene), ale maly ma len 5m., to sa mi zda este skoro
ale o rok pojdem aj s drobcom urcite🙂
no aj ja som tak chcela iiiist :(.. super kapely boli, vsetci kamarati... tak ale mala mala len 3,5 mesiaca a nakoniec po dlhej dileme sme neslia a bola som celkom rada, lebo tam bolo strasne teplo a mala aj u nas na zahradke mala problemy z toho tepla :(. no ale buduci rok pojdeme 🙂)
ahojte pohodacky 🙂 My sme tento rok boli prvykrat s malym a samozrejme oplatilo sa 🙂 Zvladli sme to perfektne.Program bol vynikajuci. Len to horko bolo otravne 😒 Takze s uplne malym babatkom by som sa asi trosku obavala ist. Genialne bolo ze tam boli chladnicky s mraznickami,mikrovlnky,rychlovarna kanvica..proste luxus 🙂 Maly nafasoval vecer velikanske protihlukove sluchadla a chodili sme po koncertoch aj v noci s kocikom.Ani raz sa nezobudil. Takze vsetkym Pohodu s detickami mozem iba odporucit 🙂
ani my sme tento rok nesli ;o(( ale nabuduci uz sa vsetci mozete triast :o) ci uz s Emmkou alebo bez nej, ale pojdeme :D
Ahojte,
chystate sa niekto na Pohodu 2012 s detickami? My zvazujeme,ale len na jedn den,ze na skusku tento rok,by sme sli,ale zatial este nie je pevny program a ani moznost kupit listok na jeden den - ci to nezrusili nahodou??? 😕
Ahojte Pohodacky.Tak my ideme tento rok opät aj s nasim drobcom.Druhe babo je v brusku.Tak som zvedava ako to teraz zvladneme 😀 Zda sa, ze zima nam nebude. Uzite si to co najlepsie 🙂

lujza123...presne take babiky robia niektori ludia z tych deti....my sa tiez chystame zajtra pod stan k vode...nech si maly zvyka aspon bude odolnejsi a nie ako ine deti ani do piesku ich mamy nepustia aby si nahodou nezaspinili nove saty 😖 jooooj u nas to tak nefunguje, deti sa musia vyblaznit, poriadne zaspinit, potom su happy oni aj my 🙂
cka... a ako bolo v Tatrach? ja som tam este nebola, tento rok sme si chceli spravit vylet, ci sa tam vobec oplati ist po tych kalamitach, ze vraj priroda je tam v hroznom stave a ceny horsie ako niekde v talianksu 😀