@hanna76 dakujem , si velmi mila. Rozhodli sme sa ze nepojdeme ako rodina, pojde len manzel nech si oddychne. Poslala som ti srdiecka aspon,snad dosli ❤️ uzite si pohodu! ;)
@hanna76 drzim palce a ked budes mat chut,daj vediet ake to bolo. My sme v 2017 tak boli s jednym syncekom,bolo to super. Len uz s dvoma by to bolo asi tazsie pre nas,ked vyrastu trochu,pojdeme :D
@orsi_h môžem sa prosím ťa ešte spýtať ako to majú vyriešené pri vstupe ? Púšťajú prednostne rodiny s deťmi alebo sa čaká v rade so všetkými ? Totiž my sme tam ako bezdetny strávili aj dve hodiny kým sme sa dostali dnu... tomu by som sa s malým rada vyhla. 🙂
@hanna76 majú zvlášť rad pre deti s rodinami nakoĺko musia dať špeci náramky pre deti (dieťa má meno a telefonne čislo na rodiča).. ale aj tam sme čakali asi hodinu. no došli sme celkom poobede štvrtok. možno keď prídete medzi prvými. ale parkovanie je super vo VIP zóne.
@hanna76 dakujem , si velmi mila. Rozhodli sme sa ze nepojdeme ako rodina, pojde len manzel nech si oddychne.
Poslala som ti srdiecka aspon,snad dosli ❤️ uzite si pohodu! ;)