Čo na Horehroní s deťmi, keď prší?
Ahoj, v utorok balíme kufre , deti, psov a ideme na chalupu. Počasie ma byť všelijaké, preto prosím o nejaké dobré tipy, čo robiť, keď by lialo celý deň. V plane máme Dedeckovu chatu a vláčik na Zbojskach, tiež niečo lajtové v Raji. Okrem mojich detí idú aj bratove aj susedovie, tak nech to nestojí majland 😄 Vek detí 1, 7, 8, 14,14,14 rokov.
Dopredu pekne ďakujem.
bystrianska jaskyna, ale pozrite otvaracie hodiny....
Cierny Balog parnou lokomotivou
Vďaka, jaskyňa je žiaľ na 2 mesiace zatvorená, to bolo prvé, čo mi napadlo v pripade dažďa . K vyhliadke sa vraj kočíkom nedostaneme, ale budeme mat pozicany turistický nosič. Keď v ňom drobec vydrží, tak od Dedeckovej zbehneme aj tam. Na Dedeckovu chodíme z Vagnara, z Brezna sme zatiaľ nešli. Je v pohode cesta aj od tade? A v ktorej časti mesta začína?
Balog vraj parná lokomotíva ide 2x týždenne a treba čo najskôr rezervovať.
Tiež som pozrela Prednú horu, no neskutočne dvihli vstupné. 100e za 3 hodinový vstup je dosť pre nás.
Ostáva mi dúfať, že dazd si to rozmyslí a budeme sa môcť túlať po horách každý deň.
@jaga18 ešte je múzeum áut v Brezne, to by mohlo zaujať starších, ale vstupné je dosť vysoké. V Hornej Lehote unikovka - izba upíra prdimuchu, tiež pre starších. Inak v daždi gumáky, pršiplášť a skákať v mlakach 😁 zbierať nejaké kamienky a potom ich maľovať. Kúpte si fixy na kamienky. 😉
odporucam stiahnut app do telefonu mapy.cz su tam turisticke chodniky, pozri si cesty. stiahnes si aj mapu kraja (napr cez wifi), potom mozes pouzivat offline vsetky mapy co si si stiahla

nad breznom je vyhliadka, krasna nova Horne lazy sa to tusim vola, boli sme tam v zime. dole v brezne pri zaciatky chodnika su zvierata v malej obore, inak mate to smerom na dedeckovu chatu