Čo ponúka Wonderland Bratislava?
Ahojte. Prosím oplatí sa ? Keďže vstupné nie je najlacnejšie
My sme boli, extremne sme vymrzli, detom 3 a 13 sa to pacilo velmi, tento rok nepojdeme
Ale veľké máš deti? My sme boli vlani, dcera mala necelé dva roky a ešte ju to neoslovilo. Teraz keď vidí reklamu, pýta sa tam sama. Plánujeme ísť. Je to pekné - svetelné inštalácie, kolotoče, atrakcie…
@7lenka11 moja ma 5.
My sme boli, extremne sme vymrzli, detom 3 a 13 sa to pacilo velmi, tento rok nepojdeme
@majlo1234 no ja som chcela ísť posledný októbrový tyzden keď budú prázdniny ... Len akože áno tá zima ma odrádza 😄 keďže musím ísť večer
V cene vstupneho su neobmedzene kolotoce, pre 5r to je skvely zazitok 🙂 len sa dobre oblecte
My sme si to uzili minuly rok s 2,5r a tento rok sa nasa furt pyta ked vidi videa kedy pojdeme zas.. takze urcite sa chystame 🙂
@natalia328 Boli sme minulý rok a pôjdeme i teraz. Ta cena je super, keďže v cene vstupného sú už všetky kolotoče. Minulý rok som bola s 5 ročným i s 14 ročnými, boli spokojní všetci. Veď sa teplo oblečte, plus sú tam vyhrievané stany, kde si môžete posedieť, zohriať sa. A zasa, nie ste tam celý deň. Deti nie sú z cukru. V detstve sme trávili v snehu celé dni a ani termo prádlo nebolo.
@natalia328 Boli sme minulý rok a pôjdeme i teraz. Ta cena je super, keďže v cene vstupného sú už všetky kolotoče. Minulý rok som bola s 5 ročným i s 14 ročnými, boli spokojní všetci. Veď sa teplo oblečte, plus sú tam vyhrievané stany, kde si môžete posedieť, zohriať sa. A zasa, nie ste tam celý deň. Deti nie sú z cukru. V detstve sme trávili v snehu celé dni a ani termo prádlo nebolo.
@abbey1 ďakujem 🩷
@abbey1 prosim vas vstupenky ste kupovali na mieste ci online?
Kvôli tomu ze môžeš ísť na kolotoče neobmedzené je to fajn.. my sme mali minulý rok smolu, lebo sme šli a začalo pršať 😒 všetko bolo mokré, polovica kolotočov nešlo, deti premrzli na kosť a premocili sa az na spodne prádlo.. ale užili si to 🤣 v aute sa povyzliekali a našťastie som mala deky.. takze moja rada je pozrieť si počasie, zobrať náhradné oblečenie a deky 😀
A nie je tam teraz vela ludi? Dostaneme sa aj na nejake kolotoce?

Ale veľké máš deti? My sme boli vlani, dcera mala necelé dva roky a ešte ju to neoslovilo. Teraz keď vidí reklamu, pýta sa tam sama. Plánujeme ísť. Je to pekné - svetelné inštalácie, kolotoče, atrakcie…