icon

Čo určite nevynechať v Prahe s 9-ročným dieťaťom?

caramellka
3. aug 2024

Ahojte, koncom augusta idem s 9rocnou dcérou vlakom do Prahy, ubytko máme na 2noci a 1 deň chceme ísť do ZOO. Čo by ste mi prosím ešte odporúčali určite neobísť, čo zaujalo vaše deti? Jasné, že rátam s Karlovym mostom, Petřínom, Staromestským námestím, Hradcanmi... No nebola som tam 12 rokov, tak budem vďačná za vaše postrehy a tipy. Vďaka.🙂

marzii35
3. aug 2024

@caramellka Trója určite

caramellka
autor
3. aug 2024

@marzii35 Trojský zámok? Supeer, vďaka za tip, tam som veru ani ja nebola ešte, vždy sme v oblasti Trója riešili len Zoo.👍👍👍

cristy
3. aug 2024

@caramellka múzeum Lega a Hamleys

vanilkovazmrzka
3. aug 2024

Petřin, vodny bicykel ci cln na vltave 🙂

viestta
3. aug 2024

Odporucam z Malostranskeho namestia sa vyviezt elektrickov na Hradcany, potom to mas vsetko dole kopcom. Hradcany, Malu stranu, Karlov most a dojdes az na Staromestske namestie
Do Troje sa odvezte lodou, kupte si trojsky trojlistok a date zamok, ZOO aj sklenik Fatamorgana. Do mesta naspat autobusom. Ty si kup 48 hodinovy listok na MHD, mozes sa vozit ako chces, kedy chces a cim chces. Dieta do 15 rokov ma MHD zadarmo, preukazuje sa len OP s fotkou alebo pasom. Vstupenky odporucam kupit vopred cez internet, vyhnete sa cakaniu pred pokladnou, na Hrad si listok kupte aby ste aj nieco pozriet mohli.

caramellka
autor
3. aug 2024

@marzii35
@cristy
@vanilkovazmrzka
@viestta Ďakujem moc, dievčatá, ste super.🙂

viestta
3. aug 2024

@caramellka pravujem ten listok, kedze idete na 2 noci, tak sa ti viac opleti 72 hodinovy, kupis v kazdom automate a mozes platit kartou. Cviknes ked pojdes prvy krat MHD a potom plati 72 hodin

caramellka
autor
3. aug 2024

@viestta Ja som predtým pozerala, že 24 hodinový je za 120 CZK, tak som myslela, že si kúpim 2x 24 hodinový, keďže do Prahy by sme mali prísť po 12tej v utorok a vo štvrtok nám niečo po 14tej ide vlak domov. Ale pozriem aj ten 72hodinovy. Vďaka.

viestta
3. aug 2024

@caramellka kazdom pripade sa ti casovy listok vyplati, v tvojom pripade aj 48 hodinovy. Kym sa vymotate zo stanice, ked pridete na stanicu skor, tak by to mohlo vyjst

katulienocka999
3. aug 2024

@caramellka kralovstvo zeleznic..je to svet v malom co sa týka modelov na 2 poschodia, je to fascinujúce aj pre dospeho 😁

zorkahorka
3. aug 2024

Morske akvarium a plavbu po vltave