icon

Čo vidieť a zažiť v Bojniciach?

mimusa37
26. jún 2016

Ahojte, chystám sa do Bojníc a chcela by som vás poprosiť o zopár rád.
Poznáte tam nejaké dobré ubytovanie? Hlavne aby bolo čo najlacnejšie (viem, ťažká požiadavka), a aby to trošku aj nejak vyzeralo, ale samozrejme nechcem žiadny luxus, ide len o prespatie. Čiže ak by sa dalo tak čo najlacnejšie a ak viete o takom čo by bolo ešte aj niekde v centre mesta, prípadne blízko hradu, tak by to bolo úplne super.
Čo vidieť? Máte nejaké tipy na niečo zaujímavé čo určite treba vidieť? Samozrejme nemusíte písať hrad a ZOO 🙂.
Kde sa najesť? Poznáte nejaké dobré reštaurácie, kaviarne, cukrárne so znesiteľnými cenami? Samozrejme dá sa niečo nájsť už aj priamo v Bojniciach, ale rada by som vedela aké s tým máte skúsenosti vy.
Čo zažiť? Máte informácie o nejakých zaujímavých podujatiach alebo akciách, ktoré sa budú diať v júni?
Ďakujem za prečítanie tohto dlhého príspevku a samozrejme za každú radu 😀 Ak by vás napadlo ešte niečo na čo somsa nepýtala a myslíte, že by mi to pomohlo pri spoznávaní Piešťan, tak samozrejme budem veľmi rada.
PS: vo vyhľadávaní ubytovania a podobných vecí na googli som drevo, nikdy neviem nájsť niečo pekné a zaujímavé, iba samé blbosti, tak preto píšem tu
A ešte jedna info-som milovníčka histórie, takže ak by sa to týkalo toho, tak by to bolo super 😀

Strana
z2
mimusa37
autor
13. júl 2016

@lili2015 hmmm, no asi tak

maria.vinea
8. júl 2020

Najlepšie kúpanie v okolí Bojnic???

Strana
z2