Čo vidieť s deťmi vo Viedni?
Caute,
ideme s deťmi na výlet do Viedne, ideme do Haus d ….co ešte odporúčate vidieť vo Viedni. Deti majú 8. 12 a 13 rokov
Prater poznáme
Ďakujem za odpovede a odporúčania
@anonym_autor Moji ešte v tom veku mali najradšej v lete ma Prater a muzea rôzne.
@anonym_ff7701 Prater poznáme, takze hľadám niečo iné
@anonym_autor https://www.timetravel-vienna.at/?gad_source=1&...
@anonym_autor Jasné veď to každý..my she si vždy kdekoľvek sme išli naštudovali najprv doma čo kde chceme Dnes sa treba len vyhrať a toľko informácií nájdete až až..my sme teraz boli v Italy a všetko sme si naplánovali kde co vidieť a tak to robíme vždy. Deti samé si zistia čo chcú vidieť kde to je ak koľko vstupné.
@anonym_autor https://www.timetravel-vienna.at/?gad_source=1&...
@nedockavasom ďakujem za tip
@anonym_autor Jasné veď to každý..my she si vždy kdekoľvek sme išli naštudovali najprv doma čo kde chceme Dnes sa treba len vyhrať a toľko informácií nájdete až až..my sme teraz boli v Italy a všetko sme si naplánovali kde co vidieť a tak to robíme vždy. Deti samé si zistia čo chcú vidieť kde to je ak koľko vstupné.
@anonym_ff7701 ved zato sa pyta...fakt si jej strasne pomohla 🤦
@katkaseiner ďakujem, ani som na ňu nereagovala, lebo neviem čo na to odpísať
@katkaseiner Však som jej napísala, prater aj keď to pozná každý a je tam kopec muzeii však nech si deti nájdu čo ich baví a pamiatok neúrekom..
@katkaseiner ďakujem, ani som na ňu nereagovala, lebo neviem čo na to odpísať
@anonym_autor Len pravdu..my nevieme čo ich Vas baví...
Ja ked planujem, otvorim google mapy a hladam, ake atrakcie su v danom meste. A vyberam podla toho čo nás zaujíma. Skus Dom mori (Haus des Meeres), motylia zahrada, Kunsthistorishe muzeum, oproti je hned druhe, tusim prirodovedne, zoo je krasna, vyjdete za Schonbrunom (ak ma pamät neklame 😊). My sme boli este v Sissi muzeu v Hofburgu. Alebo len chodte do centra a obdivujte historicke budovy.
Ja ked planujem, otvorim google mapy a hladam, ake atrakcie su v danom meste. A vyberam podla toho čo nás zaujíma. Skus Dom mori (Haus des Meeres), motylia zahrada, Kunsthistorishe muzeum, oproti je hned druhe, tusim prirodovedne, zoo je krasna, vyjdete za Schonbrunom (ak ma pamät neklame 😊). My sme boli este v Sissi muzeu v Hofburgu. Alebo len chodte do centra a obdivujte historicke budovy.
@stankadu ved pise, ze idu do Haus des Meeres...
Mňa zaujíma ako tam pôjdete a ako dorozumiet keď niekto nevie po nemecky? A ešte čo je prater?
Mňa zaujíma ako tam pôjdete a ako dorozumiet keď niekto nevie po nemecky? A ešte čo je prater?
@anonym_0adbaf po anglicky sa da.
My(teda deti) maju radi aj technicke a prirodovedne muzeum
@anonym_0adbaf veľmi slušne sa dohovoríte nemecky aj anglicky
@anonym_0adbaf dnes majú ľudia v mobiloch bežne prekladace, rôzne apky so základnými turistickými frázami, takze toto problém nie je
mozno by sa im pacilo: Museum der Illusionen
@anonym_0adbaf z Bratislavy sa do Viedne pohodlne dostanete vlakom, busom aj autom. Prater je zábavný park s kolotočmi. Jazyk anglictina, nemcina, alebo ako ja ruky-nohy 😀
@anonym_0adbaf z Bratislavy sa do Viedne pohodlne dostanete vlakom, busom aj autom. Prater je zábavný park s kolotočmi. Jazyk anglictina, nemcina, alebo ako ja ruky-nohy 😀
@stankadu ideme autom, doprava nie je problém. Len som chcela nejaké tipy na zaujímavosti pre decka
A co zoo?

@anonym_autor Moji ešte v tom veku mali najradšej v lete ma Prater a muzea rôzne.