Corazon panda verzus Deuter kid comfort 2
Ahojte. Viete mi prosím vás z vlastných skúseností poradiť, ktorý z nich je lepší?
Totižto v žiadnom obchode nemajú Corason panda, a čítala som že si ho dosť pochvaľujú, no nemáme si ho ako vyskúšať.
Deuter vyzerá super, no už mi pride so všetkým príslušenstvom dosť drahy.
Ak ste niekto skúšali obe,je medzi nimi ozaj taaaky velky rozdiel, ktorý stojí za tie peniaze?
Vďaka za rady a tipy. 🙂
Nám sa napr osvedčilo nosič si požičať. Chodíme na túry max 5-6x v lete a požičovné je 5-10 EUR na deň, podľa toho na ako dlho. Keď to hodíš na Bazoš, tak tam majú aj Deuter kid comfort III. Ak Ti to samozrejme vyhovuje lokalitou. My sme z Ba a vždy keď sme šli do Tatier na dlhšie, tak sme si takto cestou požičali Deuter (vyšlo nás to do 25EUR). Keď sme šli len BA a okolie na jeden deň, tak sme si požičali z požičovne na Galvaniho. Tam síce nemali Deuter, ale na jednodňovku v okolí BA postačoval hociktorý nosič. Ak chodíte často a bývate pri horách, tiež by som investovala do Deuteru, ako píše ivi1808. Jednak ho vie zdediť ďalší súrodenec, ale tiež ho vieš následne dobre predať.

Ahoj, my sme mali ako prvy Dromader, ten bol uplne zly, potom sme skusili ten Corazon ale tiez bol nic moc, tie materialy a prevedenie bolo take "lacne", a aj co sa tyka pohodlia pre noseneho aj nosiaceho. Nakoniec sme kupili deuter kid comfort 3 a sme max spokojni. Skvele prevedenie, super pohodlny a fakt mu nie je co vytknut. Takze pokial turistikujete viac, a dlhsie trasy, urcite odporucam investovat do nosica 😊