Dobrodružstvo s deťmi
Ahojte mamičky,
potrebovala by som nejaky typ na vylet s detmi (6,5,3) na slovensku alebo v blizkom okoli (rakusko, cesko). Minuly rok sme boli splavovat rieku na rafte takze nieco na takyto styl. Aby mali zazitok ☺️ Max na dve noci.
ja by som hrozne chcela vyskúšať ísť do tej Energylandie do Poľska. mňa veľmi lákajú takéto veci, to si myslím, že je tiež také adrenalínové. odjakživa kolotoče ľúbim 😝 také niečo vás neláka? či už ste boli?
Jaskyňa s čelovkami. Ak majú kondičku, Slovenský raj túra s rebríkmi.
@1bambinko1 to vyzera super ale bojim sa, ze na polovicu atrakcii mi tam deti este nebudu moct ist 😕 Boli sme takto v legolande a tam tiez to bolo vyskovo obmedzene na vela kolotococh.
@struhanka jaskyna by bola super. Len by sme to museli este s niecim spojit. Ale ten slovensky raj neviem neviem. Trojrocnu by som musela urcite dat do nosica. Ta by to nedala.
Familypark je obrovsky a na absolutnu vacsinu atrakciu mozu aj take male deti. Iba na zopar nemozu, na prstoch jednej ruky sa daju spocitat.
ano, Familypark je perfektny, na cely den je tam co robit ....a mensie deti mozu chodit donekonecna na tych ich atrakciach, napr. vlaciky, traktory alebo tie uplne jednoduche kolotoce
ak jazda skonci, moze sa zase postavit do radu a ist znova a znova
tu je to celkom dobre rozpisane, z ktorych casti sa sklada Familypark
https://www.zlavomat.sk/akcia/800392-familypark...
pozor tie vstupenky cez zlavomat platia iba do 11.juna
a deti do 3rokov maju vstup zdarma ako aj deti do 15rokov v den ich narodenin
vraj online listok sa teraz viac oplati kupit, co som citala, niekedy tam stalo vstupne okolo 25eur na osobu, teraz na mieste vraj 34eur na osobu ....dost je to drahe, ale zase cely den tam mate co robit a je to tam prijemne aj v lete, lebo je tam dost stromov a je to obrovske
treba si do batoha zobrat aj veci na prezlecenie, lebo niektore tie vodne atrakcie aj v lete vedia narobit sarapatu a dost striekaju
Ak máte radi jaskyne, tak odporúčam Moravský kras. Jaskýň je tam hneď niekoľko, v jednej z nich (Punkevní jeskyňe) je časť prehliadky na loďkách po podzemnej rieke. Boli sme tam pred pár rokmi týždeň a bolo čo pozerať a pochodiť celý čas.
Krasnohorska jaskyna je dobrodruzna prehliadka s celovkami, len neviem ci to nie je vekovo obmedzene, treba si zistit. Okrem toho mozte dat nejaku turu v Slovenskom krase, Zadiel a Turniansky hrad, Silicka planna alebo este pridat Gombasek a Domicu do programu.
V Cechach blizko Prahy mas celkom dobrodruzne Solvayove lomy
https://www.kudyznudy.cz/aktivity/skanzen-solva...
Nedaleko je Karstein, Krivoklat
miraculum pri prahe, vysantia sa do zblbnutie
Family park aj kolotoče, zvieratká môžu chytať a kŕmiť z ruky, vodné námestie, ihriská aj celý deň vám bude málo.Stoji to za tie peniaze veď len hody a dedinské kolotoče sú aké drahe.
My sme boli v Belianskej jaskyni, je prekrasna. Od nej vedie cyklotrasa az do Kezmarku. Nase deti sa dost zabavili na pumptrucku pri Strazkach
Dakujem vsetkym. Najviac ma zaujalo to Rakusko alebo Praha. V lete budeme mat aj dovolenku v nizkych tatrach tak mozno vyuzijem aj nejake dalsie typy co tu padli ☺️

Familypark, Rakusko .....hodinka z Bratislavy,
blizko je tam potom Neusiedlersee alebo Vieden .....a prespat sa da napr. v Madarsku v meste Sopron
alebo ak by ste chceli splav, tak Cesky Krumlov, ale to je zo Slovenska uz aj cca 3-4hodky cesty, bolo to tam velmi fajn, velmi krasne mesto, a mali sme raft, rieka je tam velmi plytka