icon

Dolné diery Terchová - terén pre tehotnú

sims122
20. jún 2022

Ahojte, ako to vyzerá na dolných dierach? Som tehotná v 8 mesiaci a mame dve malé deti 4 a 3. Zaujímalo by ma ci by sa nám nedalo ísť aspoň na ZAČIATOK tých dier, nechcem ísť samozrejme na rebríky, len tak ci by sa nedalo na začiatok vybehnúť na nejaké mostíky a potom späť

anjelicek26
20. jún 2022

@sims122 iny vylet by nebol? 8my mesiac tehotna, 3+4 rocne deti, to sa ti "chce" ist na turu v takomto teple? Ty tam odpadnes resp. ty a muz budete na striedacku na chrbate vliect jedno alebo druhe male dieta... o tom, ze su tam uzke chodniky plne velkych kamenov, korenov, schody, prevysenie ani nehovorim. Premysli si to vazne... zdravie mas len jedno, nervy tiez.

viestta
20. jún 2022

@sims122 a ako sa vrátiš spod rebríkov? Nájdite si pohodlnú prechádzku niekde v lese a nie takú masovku v pomerne zložitom teréne.

sims122
autor
20. jún 2022

@anjelicek26 preto sa pýtam ze ako to tam vyzerá 🙂 samozrejme ze nechcem ísť na túru, len mi napadlo ci sa nedá ísť len na začiatok lesa a ku nejakej vode tam na prvé mostíky alebo co tam je 🙂 nikdy som tam nebola tak nemám predstavu.. Sme v Terchovej a chceme sa niekam schovať do lesa 🙂

paulinkaa2
20. jún 2022

@sims122 ahoj v 8m by som sa tam nešla túlať. My sme mali ísť ale zrušili sme túto časť keďže som tehu.
Môžeš sa posmyknut, zakopnut. Keď tak sa prejsť na začiatok k vodopádu ale ďalej už nie.
Na salas Zázrivá ste boli pozrieť?

julish
20. jún 2022

@sims122 úplne vpohode prechádzka, môžete aj ísť tou lúkou smerom na stefanovu. A je tam chládok. Ja som v 8. šla aj na popradské pleso, znášali to, zdá sa, len okoloidúci zle, mne bolo skvelo. V tehotenstve je príroda naj naj!

sims122
autor
20. jún 2022

@paulinkaa2 presne to sa pýtam, či by sa dalo ísť na začiatok, jasne ze túru nechcem 🙂 dá sa tam ísť len prejsť k nejakému vodopádu? Alebo tak kde by sme sa skryli do tieňa a decká by sa zabavili pri vode?

luccija
20. jún 2022

@julish ns jednom useku treba, aby vyliezla asi na 1,5 m skalu ja som mala dost muz mi musel dat ruku

@sims122 chod inam..chodte do Starej bystrice pozriet orloj ci na salas Zazriva..keby si nebola v 8 m nepoviem...tam ides stale po drevenych lavkach nemas tam kde extra si posediet lavicky a pod...ludia idu za tebou, ked tak tak na zacistok pokial tam nie je ten skok co pises kde sa to deli na tie druhe diery

julish
20. jún 2022

@luccija 1,5 metrový úsek s pomocnou rukou je uplna pohodička 🙂 ved tehotenstvo nie je choroba, nechapem, či to tak riešite. Aj na kráľovi hoľu môžeš ísť, keď chces

ibrunova
20. jún 2022

@sims122 v Dolných dierach nie sú rebríky, len také rohože a mostíky, úplne v pohode pre tehotnú. Úplne len Dolné, neodbočíš na Nové ani Horné, je to v pohode, ku kolibe Podžiar a nazad.

sims122
autor
20. jún 2022

Ďakujem všetkým za odpovede, presne toto ma zaujímalo či sa len dá niekde poprechádzať na začiatku 🙂 A salas pôjdeme určite pozrieť