icon

Domino Bojnice a Čajka v oblakoch

romcix213
24. aug 2025

Ahojte,zajtra sa chystáme na výlet do Domino Bojnice,ideme tri ženy a tri deti a vlakom keďže nie sme ani jedna vodička.

Chcela by som vedieť ako to vidíte vy,či ste tam boli či sa to oplatí,môjmu malému je jedno lebo ten sa brutálne teší a ostatné decká takisto ale čo som pozerala takmer všetky recenzie negatívne. Čo myslíte? Oplatí sa?

Ďalej sme to chceli spojiť s vyhliadkovou vežou ale dať za výlet a vstupné toľko peňazí + cesta sa mi zdá moc predražená...nemám veľké nároky ale ako slobodná mama si strážim peniaze preto rozmýšľam ekonomicky,mám možnosť ísť potom na Čajku autom s niekým. Tak že či sa to oplatí Dinono a Čajka v jeden deň alebo nie.
Ďakujem 🫶

rachel36a
24. aug 2025

Co je Domino v Bojniciach? Myslíš Dinono? Dinopark v Bojniciach? Ak áno, tak za mna fajn, nasemu sa veľmi páčilo keď sme boli (8 rokov) ..aj Čajka v oblakoch...smolko dedina...s tie ceny nie sú také hrozne...ved nejdes tam každý deň..

elenajezova
24. aug 2025

Je tam super Ihrisko pre deti.

dagas
24. aug 2025

Tak keď u budeš pod ňou tak tam choď naraz a nemusíš ísť znovu autom s niekym...ale za mňa zbytočne vyhodené peniaze. Choďte len pod vežu tam je to pre deti ako stvorené. Vybláznia sa a nebudú potrebovať ísť na nejakú vežu

demodun
24. aug 2025

@romcix213 tak záleží koľko majú deti rokov. Môj bol ešte pod vekový limit, páčilo sa mu veľmi. Platili sme vlastne len za mňa 😁 a parkovné.
Nám sa páčilo, aj vyhliadková veža.

cheeky82
25. aug 2025

@romcix213 dinopark je fakt pekný. Na čajke krásne ihrisko, odporúčam, to je zdarma. Potom pekne ihrisko je v "krčme" vedľa gumilandu. Viete si tam dať pizzu, kofolu, mamičky posedieť a deti sa hrajú pred vami, tiež ihrisko zdarma. Nad cajkou je nový lesopark, je tam tiež pekne, vstup sa neplatí

romcix213
autor
25. aug 2025
@elenajezova

Je tam super Ihrisko pre deti.

@rachel36a áno,myslím Dinono,len automaticky preklep ma bez varovania opravil a nevšimla som si.

@elenajezova áno,žiaľ počasie nám veľmi neprialo ale prešli sme celý Dinono aj s tým že sa deti pofotili,dali sme si niečo v bufete,kúpili magnetky a decká dinosaury a absolvovali prechádzku,deťom stačilo aj to,unavené boli tak že po ceste z Prievidze vo vlaku už zaspali unavené.( Dve majú len 5 a jedno má 10,nie nie sú všetky 3 moje len to jedno 5ročne) Musím uznať že na jeden deň stačilo a ak by som to mala znovu absolvovať tak radšej navštívim penzión kam som kedysi chodievala a už navštívim všetko aj kúpalisko aj vláčikom hore aj Dinopark znovu a aj na Čajku a ihrisko. Ale tesne po celej prechádzke sa nám zamračilo rozfukalo a nechceli sme riskovať ešte cestu hore na Čajku tak sme to predychali bez toho.

dagas
27. aug 2025
@romcix213

@rachel36a áno,myslím Dinono,len automaticky preklep ma bez varovania opravil a nevšimla som si.

@elenajezova áno,žiaľ počasie nám veľmi neprialo ale prešli sme celý Dinono aj s tým že sa deti pofotili,dali sme si niečo v bufete,kúpili magnetky a decká dinosaury a absolvovali prechádzku,deťom stačilo aj to,unavené boli tak že po ceste z Prievidze vo vlaku už zaspali unavené.( Dve majú len 5 a jedno má 10,nie nie sú všetky 3 moje len to jedno 5ročne) Musím uznať že na jeden deň stačilo a ak by som to mala znovu absolvovať tak radšej navštívim penzión kam som kedysi chodievala a už navštívim všetko aj kúpalisko aj vláčikom hore aj Dinopark znovu a aj na Čajku a ihrisko. Ale tesne po celej prechádzke sa nám zamračilo rozfukalo a nechceli sme riskovať ešte cestu hore na Čajku tak sme to predychali bez toho.

@romcix213 len teda upozornim ešte že kupalisko nefunguje..

romcix213
autor
28. aug 2025
@dagas

@romcix213 len teda upozornim ešte že kupalisko nefunguje..

@dagas to vážne? no tak to je škoda,tak vymením kúpalisko za Bojnický zámok s Čajkou a vláčikom,poprípade to obrovské ihrisko a vybavené

elenajezova
28. aug 2025
@romcix213

@romcix213 ale kúpalisko Čajka nefunguje.

romcix213
autor
29. aug 2025
@elenajezova

@romcix213 ale kúpalisko Čajka nefunguje.

@elenajezova ja som myslela ten chodník Čajku,nie kúpalisko, dá sa tam ísť vláčikom hore na ten chodník či výhľad alebo ako to nazvať