Energylandia, Prater, Family park (info)
Zdravím ľudia. Chcem otvoriť diskusiu na tieto okolité zábavné parky. Cez letné prázdniny plánujeme navštíviť všetky 3 spomenuté miesta. Na webstránkach neuvádzajú ako sa k nim dá dostať verejnou dopravou. Bol už v nich niekto bez auta? Aké sú tam spoje, prípadne nejaké odkazy, ubytko atď. Píšte všetky skúsenosti.
Našli sa tieto témy tak ich sem dám nech to je pokope:
https://www.modrykonik.sk/forum/kam-s-detmi/vylet-do-family-park-v-rakusku/
https://www.modrykonik.sk/forum/kam-s-detmi/zabavny-park-energylandia-zator-2/
Prípadne aj iné ak viete odporučiť. Viem že Budapeštiansky Lunapark už nefunguje. Praha neviem či má alebo Brno... Proste niečo okolo slovenska blízo hraníc.
@katika108 Neviem, ci je to vyhodnejsie, no urcite pre nas jednoduchsie a pohodlnejsie. Inak neviem, ake mate plany, ale ak sa vam da, budte tam skoro, idealne aspon pol hodiny pred otvorenim. Vtedy zaparkujete v prijatelnej vzdialenosti. Parkoviska sa zaplnaju neuveritelnou rychlostou, ked prides neskoro, parkujes aj kilometer od vchodu. Nie je to take strasne, zo vzdialenejsich parkovisk zvaza ludi vlacik, ale je to zbytocna komplikacia. A nezlakni sa, ked uvidis tie prepchate parkoviska, vnutri je to obrovske, to kvantum ludi sa roztrati.
@liviosa tých 6 lístkov sú dospelé všetky ?
Chcem sa spýtať po zaplatení vstupného sú už atrakcie zadarmo alebo sa to ešte platí zvlášť? Dakujem
@lusinda1989 Zaplatis vstupne a vsetko je uz potom zdarma.
@lusinda1989 vo family parku sú všetky väčšie atrakcie sú zdarma, potom sú tam aj také menšie (maličké kolotoče ako bývajú v obchodakoch, ovládanie lodičiek a pod, deti to majú radi), kde používaš zetony, ktoré si vieš zameniť v menickach umiestnených po parku.
@neznamaznama dakujem mám už väčšie deti 8 a skoro 11 takze asi ich už tie malé nebudú moc zaujimat
@lusinda1989 sú tam práveže aj pre väčšie, niečo ako súboj na hrade, kde po sebe strieľajú loptičky, môžu šoférovať loďky a pod.

@zoetrop Minuly tyzden sme boli v sobotu v energylandii,3 deti a 5 dospelych a vsetci sme sa uzasne zabavili,este som v takom parku nikdy nebola,nemam to s cim porovnat,ale velmi velmi sa mi pacilo a hlavne detom,uzili sme si skoro vsetky atrakcie a uzasne sme sa zabavili,ja mozem iba odporucit😉