Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Toto nežné úžasné žieňa poznám osobne a som na ňu nesmierne hrdá. Videla som ju vyrastať a nechápem, kedy sa z nej stala mladá dáma.

    https://www.youtube.com/watch?v=PfoJewGfFvY

    Skúsim sa opýtať. Asi nie je možné v aplikácii YouTube, aby mi komentáre prekladalo do SK alebo CZ?

    Pardon, musím, ale práve ma odpálilo na inú planétu a ak sa s tým nepodelim, tak ma porazí. 🤯🤯🤯🥰🥰🥰

    https://www.youtube.com/watch?v=jKg7JdtPPaA

    Je mi jasne, že všetci sviatkujete, ale tak skusim. Milujem K-dramu, ale aj C-dramu a pod. Mám rozpozerany seriál, je fajn, ale vnímam ho možno trošku silnejšie a keďže je z prostredia psychiatrie a vidím, kam smeruje, musím si dať chvíľku pauzu (čo robím fakt výnimočne). A tak prosím, možno mi poradíte niečo fakt milé, možno aj sladké a jemné, vtipné? Bez zbytočných rozchodov, priveľkého zasahovania tretích strán a pod. Možno niečo na spôsob Potomkovia slnka, Dokonalá manželská pomsta, Kým si spal, Prosím, buď mojou rodinou.....Viem, že nechcem ísť cestou amerických a európskych filmov, z tých som v poslednej dobe bola takmer vždy sklamaná.

    Prosím vás, manžel v BA kupoval tieto ponožky Karrimor. Neviete v ktorom obchode? Prípadne kde na slovenskom e-shope by som ich zohnala.

    Praktická otázka. Ak si manžel uplatňuje daňový bonus v ročnom zúčtovaní a nie mesačne a v novembri a decembri bude na PN, z čoho sa mu bude počítať?

    Odolávala som, ale potrebujem to zo seba dostať von. Pocit "rozpoltenosti" som dnes dostala na najvyššiu možnú úroveň. V poslednej dobe mám toho na pleciach viac ako by som chcela a berie si to svoju daň. Ale som žena a zvládnem to. Keď však zistíte, že dieťa vám zrazilo auto a ono z toho vyviazlo len s hrčou na hlave a pár škrabancami a modrinami........ premýšľam, že Ten hore si povedal, že viac by som už asi nedala. Ďakujem Bohu, že to dopadlo takto, na druhej strane si hovorím, sakra, už stačilo. Aspoň na týždeň. No dobre, tak na 3-4 dni. Ok, tak na jeden. 🤣🤣🤣🤣🤣

    Idem si po radu, skúšam to na viac strán. Viete poradiť seriál či film na štýl Čierneho rytiera?
    ( https://www.csfd.cz/film/1131995-rytir-v-cernem... ) Seriál aby nemal priveľa dielov, bolo to akčné, dobré a ideálne bez akejkoľvek romantiky (hold môj muž si nikdy neodpustí jeho komentáre a občas to preženie 🤪😂).

    Prosím vás, viete mi poradiť na netflixe nejaký kórejský/japonský seriál podobný Business proposal? Bavila som sa na ňom a pozrela by som si zas niečo podobné. Bežne taký žáner nepozerám, ale mám obdobie, kedy potrebujem niečo uletené. Takže to vôbec nepoznám. Titulky v CZ sú podmienka.

    Dievčatá, prosím prosím, overený recept a triky na wafle. Už som ich pár skúšala z netu a dopadlo to hrozne.

    Keby ste si mali vybrať kam na pár dní v Poľsku cez prázdniny (2 dospelý, traja chalani od 9-17 rokov) pre čo by ste sa rozhodli. Krakow, alebo Varšava? Alebo úplne iné mesto či časť?

    Prosím vás, viete mi poradiť niečo na víkend s deťmi. Ideálne niečo vonku, kľudne nejaké prírodné múzeum (niečo ako je napr. dukliansky priesmyk), ale aj vo vnútri, ak by bolo zlé počasie. Kdekoľvek na Slovensku.