icon

Festival Pohoda s deťmi

timeaskr
26. máj 2025

Ahojte. S manželom zvažujeme tento rok vyskúšať niečo nové a teda že by sme šli na pohodu
Tí ktorí chodíte... Chodíte aj s deťmi? Ako to funguje? Donesieme si stan, je tam jedlo, program aj pre detičky?
Nejaké skúsenosti, dobre rady?
Ďakujem 🌷

katkaseiner
26. máj 2025

sice som na Pohode nebola, ale neverim ze je tam nejaky program pre deticky. Zaujalo ma to vsak, tak sa zveziem čo kto napíše..

mamina7070
26. máj 2025

je to dost priatelske detim su tam celke stany pre deti s aktivitami atd

eliska13
26. máj 2025
@mamina7070

je to dost priatelske detim su tam celke stany pre deti s aktivitami atd

@katkaseiner keď si nebola tak načo sa vyjadrujes?
@mamina7070 samozrejme je tam veľa atrakcií pre deti

flatwhite
26. máj 2025

Praveze ja by som povedala, ze Pohoda je jeden z tych “rodinnych” festivalov, cize ano isla by som aj s dietatom. Jedine ja by som osobne nesla pod stan, ale riesila si nejake airbnb alebo proste nejake ubytko.

katkaseiner
26. máj 2025
@eliska13

@eliska13 zaujalo ma to...neverila by som ze je to pre deti..

mamina7070
26. máj 2025
@eliska13

@eliska13 ved pisem ze je, ja som tam bola viac krat nechapem komentar

kikushaa
26. máj 2025

Chodim tam so synom, ak chcete flek pre stan vo family cempe, svihnite si. Myslim ze tam ostava len minimum miest. Je to priamo v areali. Ostatne stanove mestecka su mimo areal

veltraud
26. máj 2025

Deti tam maju cely stage. Koncerty, aktivity. Stanove mestecko. Deti je tam vzdy milion. A je to velmi mile 🙂

vanilkovazmrzka
26. máj 2025

Je tam program pre deti, stanove mesto pre rodiny s detmi, sluchadla pre deti, voziky pre deti, je tam kopa deti a je ich tam kazdy rok viac.

martinmmartin
26. máj 2025

Deti je tam milion. Vyfasujes aj vozik kde das decko a svoje veci a festivalujes s noblesou

micusa2222
Autor odpoveď zmazal
independent_woman
27. máj 2025

Pohoda je taka aku si ju urobis. Su tam koncerty, ale aj diskusie, detske predstavenia alebo ine atrakcie. Pohoda je velmi family friendly, hlavne vo Family stanovom mestecku, ale vyjde ta to dost draho a tie family stany (dopredu postavene teepee) uz su mozno aj obsadene

olga_hurajova
27. máj 2025

Pohoda je super. Chodíme každý rok (momentálne dcéry 6,4,2). Keďže sme z Trenčína, nikdy sme tam nespali ale máme známych, ktorí tam spia každý rok a nesťažujú sa. Je tam kopec aktivít pre deti. Ak môžem odporučiť, skúste si na jeden večer vybaviť babysitting aby ste si užili nejaké koncerty aj vy. Chodíme s partiou takto jeden deň v týždni že bud zaplatíme opatrovateľky alebo deti šupneme k starým rodičom.

zuat
27. máj 2025

@timeaskr je tam program pre deti, aj tam býva veľa detí, ale ja by som s mojimi nešla, lebo by som absolútne nemala šancu uzit si pri nich čo i len jeden koncert, všetko by bolo o deťoch. Ale ak to chcete ako rodinnú akciu,tak ok 🙂

elviku11
27. máj 2025

@timeaskr Aké veľké máš deti? Ako zvládajú hromadné akcie s plno ľuďmi a množstvom hluku? Zvyknú sa od teba "odpojiť" a zatúlať sa? Vedia zaspať pri hluku v provizórnych podmienkach? Chceš tam ísť ty kvôli nejakej svojej obľúbenej kapele? A si zmierená s tým, že kvôli deťom sa možno na svoju kapelu ani nedostaneš? Či je ti to jedno, čo budete počúvať a ide ti len o atmosféru?...

timeaskr
autor
27. máj 2025
@elviku11

@timeaskr Aké veľké máš deti? Ako zvládajú hromadné akcie s plno ľuďmi a množstvom hluku? Zvyknú sa od teba "odpojiť" a zatúlať sa? Vedia zaspať pri hluku v provizórnych podmienkach? Chceš tam ísť ty kvôli nejakej svojej obľúbenej kapele? A si zmierená s tým, že kvôli deťom sa možno na svoju kapelu ani nedostaneš? Či je ti to jedno, čo budete počúvať a ide ti len o atmosféru?...

@elviku11 my to berieme ako "nové dobrodružstvo" ešte sme takto neboli.. preto zisťujem info ☺️ ako mama neriešim nejaké striktne naplánovany program. Proste len chceme ísť a uvidíme ako sa bude páčiť nám a malému 😉 takže berieme to len ako dobrodružstvo a nový zážitok...

timeaskr
autor
27. máj 2025
@zuat

@timeaskr je tam program pre deti, aj tam býva veľa detí, ale ja by som s mojimi nešla, lebo by som absolútne nemala šancu uzit si pri nich čo i len jeden koncert, všetko by bolo o deťoch. Ale ak to chcete ako rodinnú akciu,tak ok 🙂

@zuat áno tak to berieme... Rodinná akcia a uvidíme čo sa z toho vyvinie ')

timeaskr
autor
27. máj 2025
@olga_hurajova

Pohoda je super. Chodíme každý rok (momentálne dcéry 6,4,2). Keďže sme z Trenčína, nikdy sme tam nespali ale máme známych, ktorí tam spia každý rok a nesťažujú sa. Je tam kopec aktivít pre deti. Ak môžem odporučiť, skúste si na jeden večer vybaviť babysitting aby ste si užili nejaké koncerty aj vy. Chodíme s partiou takto jeden deň v týždni že bud zaplatíme opatrovateľky alebo deti šupneme k starým rodičom.

@olga_hurajova super ďakujem za info

procrastique
27. máj 2025

Je tam veľa aktivít pre deti a je tam aj stanové mestečko pre rodiny s deťmi. Bude to v pohode uvidíš :D či si ale užiješ festival a či ti by to mne stálo za tých cca 500-600e a obchodiť tam furt s dieťaťom nejaké atrakcie, no neviem, drahý špás :D

terezkaarthuramax
27. máj 2025

Raz som isla vo vlaku s ludmi co cestovali na tento festival a mala som.dost. hned som si povedala ze tam deti nemaju co hladat.

timeaskr
autor
27. máj 2025
@terezkaarthuramax

Raz som isla vo vlaku s ludmi co cestovali na tento festival a mala som.dost. hned som si povedala ze tam deti nemaju co hladat.

@terezkaarthuramax och to je škatuľkovanie zas
Niekto sa nechova podľa mojich predstáv automaticky to všetko zaškatulkujem a odsudim. Ďakujem za zbytočný komentár k téme

timeaskr
autor
27. máj 2025
@procrastique

Je tam veľa aktivít pre deti a je tam aj stanové mestečko pre rodiny s deťmi. Bude to v pohode uvidíš :D či si ale užiješ festival a či ti by to mne stálo za tých cca 500-600e a obchodiť tam furt s dieťaťom nejaké atrakcie, no neviem, drahý špás :D

@procrastique no áno nie je to lacné ☺️ a ťažko povedať či to splní naše očakávania keďže sme to ešte neskúšali, ale ono každý výlet či dovolenka s deťmi je tak trocha drsňačina a je jedno kde to je 😅🙈

olga_hurajova
27. máj 2025
@terezkaarthuramax

@terezkaarthuramax ale no, stretla si koľko člennú partiu 5-10? Z celkového počtu je to menej ako 0,03% a z toho ideš posudzovať celý festival na ktorom si nikdy nebola?😂

renselka
11. jún 2025

@timeaskr Ahoj, tento rok sa chystáme s deťmi aj my, prvýkrát. Po 6 ročnej pauze sme sa odhodlali ísť znova, ale s deťmi. Veľmi sa tešíme, a deti tiež 3r a 6r. Ideme na dodávke ktorá je prerobená na karavan. Myslím že tam je pre deti milión aktivít a nudiť sa isto nebudeme. Už pomaly píšem zoznam, aby sme boli v každej situácii pripravení. 😊