Festival Slížovica v Nitre
Prosím Nitranky poradte na ktorej ulici je ten koncert?Na chotárnej?Lebo na lístku je písané univerzitné kasárne SPU oproti agrokomplexu a na mape to vyzerá dost daleko od seba.
@nikuska4 pouzivaj na taketo ucely GOOGLA !!!! co to ma sa materstvom a tehotenstvom?????? do kelu, to uz tu fakt nikto nevie nic vyhladat????
http://www.slizovica.sk/
https://www.facebook.com/CorgonSlizovica/info
@katren čo sa tu rozčuluješ,ked nevieš ,nie si z Nitry tak sa neozývaj!!!!!A ak si si nevšimla ,tak je to medzi témami KAM S DETMI!!!!! No a manžel tam išiel s detmi!!!!!!!!! Deti nie sú len jeden a dvojročné ,ale aj 13,14,15 ročné ....chcela som len vediet ulicu,nechápem,že sa musí niekto nájst,kto len útočí!!!Moja a viem si vyhladat,neboj,pýtala som sa NITRANčANIEK nie teba
ja som z NR a nevedela som ,že je tu festival , 😉
@barcelona94901 no,keby som nemala pubertakov,tiež by som ani netušila,že to tam je....sú ich velkí fanúšikovia,už sú tam,tak nech si to užijú...chlapi moji 🙂
tiež ich mám rada,ved som aj na nich vyrastala 🙂
bývam tu a keby sa neopýtaš na cestu ,tak neviem o festivale 😉
juuj nech si to užiju,
aj ked je tu nečas ,no nedá sa počku rozkázať a mladým to nevadí 😀
@barcelona94901 ved to počasie ma hnevá,ale ich fakt asi nie,hlavne že sú tam a stretnú ich....majú svoju stránku o HS....tak toto je pre nich úžasný výlet 😉
dobre bušili 😀 sa to tu ozývalo viac,než ked je amfik 😀
@barcelona94901 😀 😀 😀 tak to bývaš niekde blízko,čo?Naši išli domov,ked dohrali slížaci kedysi o pol noci a vyše dvoch hodín cestovali, teraz sú zničení,unavení ,ale štastní,že tam boli 😉
@nikuska4 ani nie 😀 ale bolo to dobre počuť ,amfiteater mám bližšie a odtial teda taký "randál"ešte neišiel 😀
super,že si to užili
@zocivocimonster aj moji chalani by si to strááááášne radi zopakovali 😉
ahoj nikuska4 ja som si tam strasne uzila dostalasom skupini zocivoci podpis a monster capicu napis mi imel vikigogova@centrum .sk napis caew 😝

prosím,prosím ozvite sa ,ktorí to tam poznáte,manžel tam išiel s chalanmi a dali si do navigácie Chotárnu ulicu,ak to nieje dobre hned by som im zavolala,aby tam nezablúdili.......