Gino pradise verzus Tatralandia

majkakrellova
15. mar 2017

Ahojte mamičky, ideme na rodinnú dovolenku do Jasnej , v blízkosti je Gino paradise ale aj Tatralandia, čo by ste odporúčili, kde je lepšie. Dcérka má 8 . Mne , manželovi a 3 mesačnému synovi to bude jedno 🙂 Ďakujem za odpovede. V tatralandii sme boli ale už dávno nepamätám sa už ako bolo.

dominika6
15. mar 2017

je to jedno a to isté..aj ceny aj služby ,ale to vieš 100 ľudí 100 chutí a nikdy nikomu nevyhovieš

katka553
15. mar 2017

Za mňa Bešeňová..

dzjanetta
15. mar 2017

..tiez Besenova..

zdenocka
15. mar 2017

Za mna Besenova. Je tam velky detsky bazen so smykalkami, vlny, a tobogany.
V Tatralandii je mini detsky bazenik, dcerka sa tam nezabavi. Su tam tiez tobogany.

nnjago
15. mar 2017

Bešenová

gretocka
15. mar 2017

No zavisi ci chcete skor relaxovat, oddychovat alebo sa vyblaznit na toboganoch... Besenova je pre nas s malymi detmi lepsia, maju skvely welness. Tatralandia je sice toboganovejsia ale aj preludnena a z mojho pohladu su tam neprijemnejsi plavcici. Ale je pravda, ze uz som tam nebola veeelmi davno.
My ked mozme chodime radsej do zahranicnych akquaparkov - Polsko, Madarsko, Rakusko 🙂

waitinka7
16. mar 2017

Za mňa tiež Bešeňová.

bobsent
16. mar 2017

Určite Bešeňová, Tatralandia strašná masovka. ale puberťákov by asi bavila viac🙂

minnie55
16. mar 2017

Pre mna jednoznacne Besenova, ALE momentalne tam pristavuju a rekonstruuju, takze je tam dost hluku a viacero obmedzeni (aj vo vnutri pri bazenoch). Ceny oproti minulemu roku stupli.

jankalukasova
16. mar 2017

Bola som v Bešeňovej raz a už nikdy viac.. na vstup sme čakali 30 minút... o kredite na "hodinkách" nám každý povedal niečo iné... a nakoniec musel ísť manžel morký v plavkách dobiť kredit. Šatne sú zúfalo malé... o dobrom jedle som si mohla akurát tak prečítať z pozvánky na silvestrovský večer, zatiaľ čo som vystála šóru na presmažený syr z hranolkami za cenu toho silvestrovského menu... bez srandy- čakali sme na to asi 50 minút. Ďalšia vec, ktorá ma zarazila bol "saunový svet" kde si človek zaplatil vstup a na 13 druhov sáun mal tri hodiny. S tým, že to muselo byť jednorázovo... o cene vstupného radšej pomlčím. A ešte jedna vec... boli sme tam v zime, kedy mrzlo a pri vonkajších bazénoch bolo také množstvo ľadu, že to bolo doslova na zabitie a aj tam zopár ľudí nepekne spadlo. Pre deti to síce veľmi nie je ale mne sa najviac páčili kúpele Lúčky.