Hoplandia Banská Štiavnica alebo iný výlet v Banskobystrickom kraji
Ahojte. Chceli by sme sa počas týchto voľných dní trosku rozhýbať, v blízkosti nášho domova.
Je Hoplandia v Banskej Štiavnici vhodná aj pre 20 mesačne dieťa? Podľa fotiek mi to tam pride skôr pre väčšie deti. Oplatí sa navštíviť ju? Vie sa tam dieťa zabaviť aspoň na tie 2 hodiny čo je vstup? Alebo čo využiť, aku atrakciu, kde sa ist prejsť v tomto počasí s takymto drobcom 😊
My sme v tej hoplandii boli, ked nemal maly ani rok. Je tam taky kutik s velkym slonom, nan vyliezol prvykrat po schodich 😀 rodicia si tam mozu posadat,su tam hracky.
Pardon,tak ruzovy medved to bol
https://www.hoplandia.sk/ruzovy-maco.html
Pre také menšie by som volila nejakú inú skôr herňu.. prípadne bounce park v BB je fajn, tam sa aj menšie detičky majú kde prebaviť
My sme tam boli pred tyzdnom. Skor je to fakt pre vacsie deti. Ja osobne som teda nebezpecnejsie detske centeum este nevidela. Vaade maju vacsinou tu konstrukciu obalenu molitanom a kozenkou ale tuto nic. Pozri fotku aj hore napr ten tunel je cely kovovy, mi to prislo ako plot
Ale zase je tam v kaviarni cast pre malicke deti a este v ramci ihriska su take 3 budky kde jeden je akoze obchod s kuchynkou, dalsie dielna a dalsie akoze u lekara a su tam k tomu hracky. Potom na ihrisku su auticka alebo koniky, s ktorymi sa da jazdit. Pripadne take tie molitanove moduly z ktorych sa da vytvorit draha.

@sanny2993 hoplandia v bs je Skorej pre take vecsie deti. Zamerané skorej na lezenie atd. S takým 2r dieťaťom by ste museli s ním liezť hore a dávať pozor aby sa nič nestalo. Vo Zv je maxíland a majú tam aj kútik pre menšie deti