icon

Jarné prázdniny 2022 pre neočkovaných

bejciba
22. jan 2022

Zdravím, dajte prosím tip na prázdniny s 8ročnou v rámci SR pre neočko, dá sa aj niekde prespať(test) alebo? Ďakujem pekne

Strana
z2
gelifil
23. jan 2022

@katikasu mali ste len stastie...oni to realne kontroluju, aj vyhadzuju

ihned13
23. jan 2022

Cierny Balog

silviatomas
24. jan 2022

@veronika9797 ahoj, môžeš mi prosím tiež napísať do správy typ na dovolenku? Ďakujem pekne 🙂

simik411
24. jan 2022

@ptmt1011 ahoj prosím ťa s tým PL alebo HU po návrate ale netreba byť v karanténe? To nevieš náhodou? My sme po návrate z AT boli min mesiac 10dni 🙄🤷 správy nepozerám tak neviem ako toto funguje či skôr nefunguje vďaka za info ak vieš poradiť

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
simik411
24. jan 2022

@ptmt1011 je to hrozne ozaj už ja sama neviem čo to má byť kurnik šopa ,bože nech to skončí celé nič iné už nechce človek 😒 hm no ok že tam neriešia v Pl ale tak po návrate u nás neviem čo ťa karantena asi by sme sa báli ísť do práce a tak keby náhodou dôjde kontrola 🙄 podľa mňa ju tento štát posiela aby zarobili aj na tom joj . Uvidíme no čo bude o mesiac dva keď omicron ustúpi či bude lepšie či stále rovnako

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
simik411
24. jan 2022

@ptmt1011 hrozne fakt pre vás čo ešte škôlky školy musíte, môj malý má 2r uvidíme čo o rok bude tu až sa bojím myslieť fakt človek keď nemá rodinu hocikoho kto pomôže netuším ako to má zvládnuť keď sa zavrie a caute. Snáď ozaj už pominie táto pliaga a bude len slabšie vždy ako ,,obyc,, choroba hoci ale nie až takéto .svet sa zbláznil.

bubik6x
24. jan 2022

@ptmt1011 tiež som to čítala, ja žijem v Holandsku a do hotelu, reštaurácie, fitka, atď ta bez očkovania nepustia, ruska všade ale s tými ruskami to funguje tak že ak máš zdravotný problém tak nemusíš mať ani sa preukázať pretože nikto nemôže nahliadnuť do tvojich zdr. záznamov ani lekári ti to nevystavia, takže ak nechceš nosiť tak len povieš že nemôžeš alebo ukážeš lieky 😂 a ohľadom cestovania to fakt nikto nekontroluje priateľ cestoval vlakom do pl a nikde sa ho ani len na test neopýtal, ale za to sestra keď letela z Francúzska na Slovensko tak ukázala len test a prestupovala v Rakúsku ale keďže let mala ráno tak šla do hotela kde jej povedali že ona v Rakúsku nemá čo robiť keďže je neockovana

akbara77
24. jan 2022

@gelifil sama si si odpovedala....

maciatkolulu
24. jan 2022

@ptmt1011 na Slovensku co sa robí, ved tam je sveta žiť, tam aj keď boli opatrenia, tak sa odrbavali, karantena bola a je skôr ako výsmech, žiadne kontroly, skus také Rakúsko. Na hraniciach kontrolujú, hold 3x očkovaná a keď nie, 2x plus pcr. A môže sa ist.... Bud máš šťastie a sú tam len vojackovia, čo sa tak nerypu, alebo smolu a sú tam aj policajti, ktorých s radosťou vzrusia aj pneumatiky na aute.... Takže č skratke na sk je ešte malina život

akbara77
26. jan 2022

@gelifil mat názor je vyryvanie?odkedy? Ak nevieš akceptovať iný názor ako svoj, tak sa tu nepíš.

zuzike123
27. jan 2022

Vyber si lokalitu, co vam vyhovuje a na hauzi.sk najdes tolko ubytovania ze-az. Okrem hotelov to malokto riesi, kazdy chce prezit (zarobit) a vacsina ludi to naozaj nekontroluje. My sme ockovani, takze mi je jedno ake pravidla platia, ale z vlastnej nedavnej skusenosti viem, ze vacsina ubytovatelov a prevadzkovatelov na to kasle.

maialeo
27. jan 2022

@bejciba všade tam, kde je normálny majiteľ sa dá fungovať bez očko a podobnej buzerácie

nomina
30. jan 2022

@veronika9797 prosim posles aj mne typ?dakujem

Strana
z2