Jaskyňa Driny s ročným dieťaťom

luciq13
25. mar 2018

Ahojte, myslite, ze je dobry napad ist do Jaskyne Driny s rocbym dietatom v nosiči? neviem ako to tam vyzera, este sme tam neboli ale hladame tipy na vylet uz teraz. Dik

pribinak
25. mar 2018

Obhliadka jaskyne trva cca 20min. Bola som tam viackrát, ale zažila dom aj mamu s dietatom v nosiči. Zrejme sa bálo, lebo plakalo celu dobu pocas prehliadky.
Su tam aj netopiere v jednej casti. Tych sa báli aj niektori dospeli, ktori jacali a to dieta plakalo este viac.

K jaskyni je taka cesta hore schodmi v lesnom teréne, tak maj po ruke chlapa, ktori ti to dieta vynesie.

stankadu
25. mar 2018

s tak malým dieťaťom asi nie do jaskyne. Je tam zima a tma. Jaskyne sú zväčša stúpajúce alebo klesajúce, čiže sa človek namaká. A to bábo z toho nič nebude mať, bude akurát tak vystrašené. Ja by som skúsila radšej Zoo, kúpaliská alebo ihriská, príp. hrady a zámky.

sandral
25. mar 2018

@luciq13 Ahoj, skôr nie ako áno. Môj syn mal 14 mesiacov, keď sme tam boli, bál sa, plakal, bol umrnčaný. V podstate sme nemali z toho nič ani my a nakoniec mi bolo trápne, že sme rušili ostatných návštevníkov.
Ja som potom zaostávala, aby sme zbytočne nerušili.

veronikastrickova
25. mar 2018

@luciq13 moj bratranec chodi uz od mala so syncekom aj do jaskyn, maly to zvladol, ale tak závisí to od povahy dietata. Skusila by som najprv nejaku lahsiu, bez netopierov, kratsiu prehliadku.

luciq13
autor
25. mar 2018

Dakujem vam za rady. Tak jaskyna zatial nie 🙂

senta_sofia
25. mar 2018

My sme boli v demanovskej ladovej a prehliadka bola dlhsia, vydrzal v nosici, akurat mal potrebu komentovat vsetko, lebo zistil ze sa to tak fajne ozyva, tak sme sa drzali viac vzadu, aby aj starsiemu mohli vysvetlovat. Ale pokial mas len jedno dieta, myslim, ze ti nic neujde, ak pojdete ked z toho nieco bude mat.
Inak fajn na vylet su Cachtice, prejdes aj s kocikom, Katarinka, Smolenicky zamok mas uplne nenarocny

zaba21
26. mar 2018

Bola som tam minulý rok v lete a boli tam aj mamičky s úplne maličkými bábätkami v nosiči. Dosť sa tam chodí po schodoch, ktoré boli občas dosť šmykľavé. Neviem, ale ja by som tam nešla s malým dieťaťom. Ale inak to bolo také príjemné osvieženie v horúcom dni.