Je možné striedať sa na jednom lyžiarskom lístku v Ždiari?
Zeny, chceme ist ako rodina na lyzovacku do Zdiaru. Predstavy boli, ze doobedu s detmi ja a poobede manzel. Na striedacku sme chceli za jeden celodenny listok aj polyzovat - jeden doobedu a druhy poobede. No zistili sme, ze listok je neprenosny a na jeden listok nevieme lyzovat dvaja. Je to ozaj tak a musime preplacat a kupovat dva drahsiw listky? Mate s tym skusenost, alebo nejaky trik ako obist? Dakujem
Neviem, ako je to v Ždiari, ale v Jasnej ťa vždy fotí, keď prechádzaš cez turniket a keď zistí odchýlku, nepustí ťa.
Na Donovaloch je tiez pisane, ze neprenosny. Su tam kamery a ked listok pouzije ina osoba, tak sa zablokuje a neda sa uz pouzit.
Áno, je to už bezne v lyžiarskych strediskách.
Aj v Zdiari, boli sme a lístky boli monitorované.
Zablokovalo by ti ho keby ste sa vymenili.
Áno, lístok je neprenosný. Chodíme tam lyžovať a každý má svoj skipass.
Nie,triky nie sú,už sa zabezpečili,presne proti takým "trikovym"
Aj ste niekto uz realne zazili, ze inu osobu nepustilo? Ved dnes v kuklach, prilbach a okuliaroch ako to moze rozoznat system? Vsade to uvadzaju, ale je ten system tak prepracovany?
To nie je preplacanie, ale reálna platba za to, čo využívas. Veď ak chcete ušetriť treba šliapať po svojich hore.
Lístok neprenosny - ak ty začneš ráno, poobede muža nepustí
Bezne tak lyzujeme s manzelom a detmi. Ja doobeda a on poobede, kupili sme si predsa listok a nelyzujeme naraz predsa. Mame obaja ciernu ciapku a okuliare a nic nik neriesi.
A ked plati rovnaky skipass na rozne zjazdovky? Ze manzel pojde doobedu na jednu zjazdovku napr. Strachan od tatry super ski a ja pojdem poobede na inu zjazdovku, ktoru prevadzkuje ten isty majitel? Tiez Vas nepustilo? Dakujem
Ved vyskusajte, do basy vas nedaju 😀
V ktorom stredisku začneš lyžovať, tak v ten deň musíš lyžovať už len tam. Aspoň tak to bolo v Zdiari, jeden majiteľ a dve strediska (strachan a strednica).
Druhý deň môžeš využiť druhé stredisko, s novým skipassom.
@lilianka28 to je ale pekná blbosť, ak by to mala byť pravda. Veď si predsa kupuješ skipass platný pre viaceré kopce, aby si nemusela celý deň obrážať jeden🙄
@tiezjedna no presne...aj ja by som si myslela, ze to tak bude. Ved ten skipass plati dokonca aj v polsku
@tiezjedna Ja píšem ako sme to mali my. Vyslovene nás na to upozornili. Neviem ako je to inde, môžu mať iné podmienky.
My sme mali pobyt so skipassmi a takáto podmienka pre jeho využitie tam určite bola.
@lilianka28 v takom prípade úplne to popiera logiku a význam plošných skipassov. My máme fastpassy do Špindlu a môžeme s nimi na 4 zjazdovky kedykoľvek v priebehu dňa...
@autorka rodičovský skipass tam nevedú? Ten je presne o tom, že si ho môžete striedať, nahrajú sa fotky oboch rodičov.
musis mat prilbu, kuklu a okuliare a mozno sa podari. pokial na to pridu , tak ti mozu zobrat skipass, alebo nekupovat celodenny listok
@micicka áno, zažila som to, teda nie úplne ja, ale v rodine - obe mali sezónku, lyžovali. V jeden deň si vymenili bundu (pre skúšku, aká je), samozrejme lístok v bunde nie, neuvedomili si to a turniket to rozoznal, že ide o inú osobu ako pri registrácii - obe lyžovali s prekrytou tvárou, prilbou a okuliarmi. Chceli im zablokovať sezónku do konca sezóny, ale keď vysvetlili situáciu a naozaj sa preukázali dvoma sezónkami, že išlo o omyl, nechali to len na upozornení, že treba dávať pozor.
@renatka100 závisí aj od strediska
@lilianka28 a kedy ste to takto mali? Tento rok?
@micicka tak v takom prípade ťa len na mieste (pri turnikete) vyzvú, aby si si dala dolu okuliare, kuklu, prípadne prilbu a ideš ďalej, ale v mnou spomínanom prípade sa ukázalo, že na lístok jednej ženy lyžuje iná žena. Čiže museli vysvetľovať. A pritom bunda bola rovnaká, len osoba v nej iná. 😉
@tiezjedna Veď aj my sme mohli v rámci strediska v jednom dni využiť viac zjazdoviek a vlekov. Len nie v jednom dni využiť dve rôzne strediska.
Autorka: aj vlani aj teraz sme tak boli.
Toto je na stránke prevádzkovateľa: Skipas je neprenosný, platí iba v termíne pobytu a nie je možné ho využiť ani vymeniť za skipas večerného lyžovania. V daný deň platí skipas iba v jednom vami vybranom lyžiarskom stredisku. Záloha za skipas je spoplatnená vo výške 2 €. Záloha je vratná.
Veď keď na to nemáte, ostante doma.
@sono2 super, vdaka za super tip, aj komentar
😘 dufam ze dostanes mega vela lajkov a v buducnosti odpovede na tvoje otazky ked budes chciet poradit 😉 mamicka 💪🏽

Pardoooon lyziarsky listok 🤦🏽♀️