icon

Je v Trnave a okolí reštaurácia s detským kútikom?

magdalenocka
14. feb 2012

Chcela by som robit niekde oslavu a maly by sa pri nas mohol hrat. Ja poznam len relax na rybnikovej ale tam je ten kutik na chodbe v zime a uz je v nom aj dost spiny. V maxe hore zase kutik zrusili.

gazovicka
16. feb 2012

no... okrem tych klasickych kutikov, ako je Macik na vodarni a ten na spacinskej, (tam sa ale nevari) .. ti ostane toho velmi malo.. neviem,... napada ma McDonald... 😒 ... v lete to je lepsie, takych je viac, ale v zime ma maloktora restika detsky kutik...

pingu1
16. feb 2012

pizza cica, ale ta ma kutik tiez na chodbe

adrianai
18. feb 2012

My sme robili oslavu u Marca na Štefánikovej - blízko seba je pizzerka a majú aj reštiku s detským kútikom vnútri aj vonku 😉 My sme boli max. spokojní 🙂

nelicefo
18. feb 2012

V živote som tam nebola...ale na Špačinskej nejaká kaviareň je že Cupi-Lupi 😉 Skús sa tam popýtať 😉
My sme malej 2x dali robiť v McDonalde a 100% spokojnosť. O program a decká sa stará hostesska. Aj tortu ti spravia 😉 Vždy dostala darček,boli aj vzadu pozrieť 😉 A ty sa o nič nemusíš starať 🙂

fialka99
19. feb 2012

u Macka na Vodarni vedia objednat teple aj studene jedlo formou svedskych stolov, alebo si mozte priniest aj vlastne jedlo.

svjana
19. feb 2012

Celkom fajn je vo Vlčkovciach, varia super, je tam dosť veľký kútik na hranie ( v lete areál úplna paráda- ihrisko, lanová dráha, trampoška...)

bagira
8. jan 2015

ahojte baby, obnovujem diskusiu. Zijeme dlhodobo v cechach, a ideme teraz domov a potrebujeme usporiadat oslavu dcerkinych 2. narodenin, zaroven ma aj jej tatino, tak pripadne sklbit. budu tam tak 3 deti a ostatne dospeli. Kedze u nasich nezijeme, tak ich nechcem otravovat a riesit oslavu u nich. pozeram ze macko je zruseny, kutik vo vlckovicach tiez zrusili, co som v novembri pozerala. a tak hladam a nemozem nic najst. poradte prosim 🙂 predstavovala by som si nejaku oblozenu misu, tortu kolaciky slane a kavu vino alebo tak nieco.... urcite nie cele obedove jedlo...
tu v prahe sa da riesit bud cez materske centra, alebo funparky, pripadne kaviarne specializovane na deti, ale v TT neviem...
som vdacna za kazdu pomoc 🙂