Detská oslava - detský kútik v Bratislave

bratislavcankanm
28. sep 2015

Ahojte,
moj syn by chcel oslavu na detskom ihrisku - detsky kutik niekde BA. Ako gratulanti sme sa parkrat zucasnili oslavy v kutiku v Centrali, chcela som to preto niekde inde.

Mate niekto skusenost s oslavou v Buppi na Zlatych Pieskoch ? Organizacia(animator), obcerstvenie a tak.
Dakujem.

alena6232
28. sep 2015

Ahoj, my máme naplánovanú oslavu v Buppi na Zlatých pieskoch na 02.10.2015, tento piatok. Takže po tomto dátume Ti budem vedieť povedať, ako to prebiehalo a či sme boli spokojní.

bratislavcankanm
autor
29. sep 2015

@alena6232 Super, ozvi sa mi potom prosim.

lorela
29. sep 2015

@alena6232 A približná cena, prosím?

alena6232
29. sep 2015

@bratislavcankanm jasné, dám vedieť ;)

@lorela pre desať detí máš za občerstvenie a animátora cca 150€ Aj so vstupným. No a potom samozrejme viac - podľa toho aký balíček si vyberieš, koľko máš hostí a či chceš niečo navyše. Tortu si prinesieš vlastnú.

zuzkyna
30. sep 2015

Počula si o centre rafael v ružinove? Mrkni. Pekné oslavy 🙂

kikina84
30. sep 2015

@bratislavcankanm my mame o tyzden oslavu v Cubicone v detskom kutiku.. boli tam celkom dobre referencie..tak som zvedava ako to dopadne 🙂

bratislavcankanm
autor
1. okt 2015

@kikina84 @zuzkyna dakujem za tipy 🙂. Cubicon vyzera dobre, je to trochu dalej od synovej skoly, neviem, ci sa rodicom pozvanych bude chciet ist v poobednajsej bratislavskej zacpe cez cele mesto.

alena6232
2. okt 2015

@bratislavcankanm nooo.... Takže máme úspešne po oslave. Animátori a organizácia super. Na začiatku si označili deti páskou s menom. Zobrali im darčeky, zobrali tortu. Prvú hodinu sa hrali s animátormi. Tí im robili súťaže, deti sa výborne bavili celý čas. Potom dostali najesť. Došiel maskot s tortou, gratulanti gratulovali a dávali darčeky. Zoradenie na spoločnú fotku s buppim. Nakoniec bol ešte čas na hru, ale to bolo iba nejakých cca 10-15minút. Rodičia mali rezervovaný stôl v kaviarni, účet mohli dávať na oslávenca. Na konci nám animátori doniesli darčeky, zbytok torty, zvolali deti a oznámili koniec. Účet sa platil v kaviarni za konzum a pri odchode vstupné za všetky deti. My sme to mali až večer a už zatvárali, inak by som im asi ešte priplatila jednu hodinu, aby sa mohli vyhrať. Ani jedno decko nešlo domov dobrovoľne. Rýchlo to ubehlo. Konečná suma bola cca 130€ (Majú teraz akciu na vstupné 2€/hodinu namiesto 3,5€/hodinu) + konzum v kaviarni (káva, malinovky pre rodičov). Oslava bola určite super a určite nie naposledy v Buppiku. Ak Ťa niečo ešte zaujíma, tak sa kľudne pýtaj.

bratislavcankanm
autor
3. okt 2015

@alena6232 Velmi pekne dakujem za recenziu 🙂

pletyika
11. dec 2015

Ahojte, prosím nejaké recenzie na detskú oslavu v Centre Rafael, chceli by sme tam spraviť oslavu 7.narodenín nášho syna...dakujem