icon

Je vhodné ísť na kúpalisko so 17 mesačným dieťaťom?

julisalove
8. júl 2014

Je podľa vás vhodné ísť na kúpalisko so 17 mesačným dietatkom?

henikav
8. júl 2014

akurat som pozerala v telke ze sa neodporuca pre deti do 1 roka, cize starsie ako rok uz moze a ze do 6 rokov sa neodporuca na termalne kupaliska, do priliz teplej vody, aby sa dietatko neprehrialo. Mne to trosku robi skrt cez plany, chceli sme ist akurat na termalne kupalisko s malou (15mesiacov) Tak asi pojdeme len do chladnejsich vod

zita19
8. júl 2014

da sa aj na termalne kupaliska, vsak vsade nie je 40° voda. Aj termalne maju detske bazeny, aj relaxacne bazeny. V detskych byva kolo 30° v relaxacnych este menej. Takze ziadne prehriatie nehrozi @henikav

emma_932
8. júl 2014

preco by si nemohla??? zienky, ved si nekomplikujte zivot, s MM sme boli na dovolenke /more + bazeny/, kde boli aj mesacne babatka...

sabrinka26
8. júl 2014

Ja som chodila s malym ked mal 9 mesiacov. Minule leto boli riadne upeky a pekne sme sa schladili. Kupal sa v normalnom velkom bazene,nie v tom malom detskom kde je viac nacikaneho ako vody 🙂 tiez som vedela,ze do roka sa neodporuca,ale od 5.mesiaca s nim chodim na baby plavanie,tak som nevidela problem.

kikina84
8. júl 2014

my sme chodili od 8 mesiacov s malou a zmakli sme to..len treba samozrejme dodrziavat nejake tie pravidla,,davat pozor aby nehltala vodu z bazenov,aby bola v tieni,pila vela vody a natierat kremikom ,presne ako u starsich deti ci dospeleho 😉

katie1
8. júl 2014

ja som s malou chodila aj minuly rok a chodim aj tento (teraz ma 20 mesiacov) a detsky bazenik je plny deticiek 🙂

katusap
9. júl 2014

my sme boli s malou prvykrat ked mala necelych 9 mesiacov a dokonca v termalnej vode a velmi sa jej pacilo

moni244
9. júl 2014

moja bola prvý krát na kúpalisku, keď mala pol roka, teraz sme neboli ale chystáme sa, všade je tieň, pekne tam pospí a pri vode nie je také teplo ako v rozpálenom paneláku, tak sa už nečudujem, že na mňa minulý rok zazerali ľudia, že som na kúpalisku s malým dieťaťom, ked tu čítam, či môžu vôbec ísť na kúpalisko, moja sestra bola na kúpalisku od 6 týždňov, v tieni, s mokrou plienkou cez kočík a nikdy nespala tak dobre ako tam