icon

Kam na dovolenku v okolí Košíc s 2r. dieťaťom?

zuzkaa1991
17. jún 2020

Pekný deň, rada by som poprosila o typy(odporúčania) kam s 2r. Dieťaťom max do Tatier sme z Košíc a nerada veľmi ďaleko, nemám žiadne skúsenosti ohľadom "detských hotelov" potrebovala by som na izbe mikrovlnku pre mliečko ☺️ nejaky wellness bazény poprípade nejaký výlet blízko hotela dakujem veľmi pekne

nickpick
17. jún 2020

@zuzkaa1991 na fcb najdete skupinu mamicky cestovatelky, navzajom si tam radia kam ist na vylety s detickami ci uz na SK alebo v zahranici....

simca06022011
17. jún 2020

No staci ti najst ubytovanie, vsetko ostatne si zariadis okolo.. ved v Tatrach je kam chodit a moja skusenost s malou na "vyletoch", je ze aj tak len prejdeme nejake mensie useky a ide sa späť... welness je tiez vsade. A ked chcete chodit na vylety ja ti velmi odporucam cestovnu rychlvoarnu kanvicu, to bola investicia par eur a mam ju do dnes (ale auto odnesie aj tvoju z kuchyne), a na obycajne mlieko (a aj svoje kapučína) použivam roky rokuce Frotier Krups, teraz uz inu znacku, ale nedame na to dopustit :D A nemuslea som riesit mikrovlnky a kuchynky na ubytovani (jedlo ked este sme jedli aj výživy, mi všade aj u nás aj v zahraničí radi ohriali hocikde - teda musela tam byt kuchyna, restika, alebo nieco... ale aj my sme museli jest, cize nieco sa naslo). Podla cenovej kategorie/poziadaviek si daj vyfiltrovat aj cez booking a uvidis kolko toho je🙂 my sme teraz v zime boli na Strbskom plese, Villa Marina (patri to k Solisku) a neskutocne dobre ubytovanie, ako doma. Drahsie, ale fakt viem si tam predstavit aj tyzden fungovat (kedze apartmany su s kuchynou, tak na tej drahej strave v Tatrach, sa mozno aj oplati si navarit sem-tam cez pobyt a investovat do ubytovania). Ja vzdy hladam cez booking.. ono aj tak nakoniec je podstatne, aby mali volne kapacity na termin, kedy vieme ist. A ak aj ten moj vysnivany je vybookovani, skusila som par krat napisat email a miesto nasli (nedavaju podla mna do ponuky vsetky izby). Grandhotel mam tiez vyskusany ako super.
a inak naslo mi aj tu kopu tem o tom https://www.modrykonik.sk/forum/dovolenka-v-zahranici/bazeny-pre-deticky-v-tatrach-a-okoli/
pripadne boli sme aj na Spisi: Ranč u Trapera, ale tam nie je welness asi nikde blizko, my sme sli na rodinny vylet, prechadzky a vylety sme mali kde robit cely den ale inak velmi nic ine.