Kam na kupko?
Ahojte maminky 🙂
Chcela by osm sa Vás spýtať , co je pravdy natom , ze ked chcem ist niekam na kupalisko s malym 1,5 rocným dietatoim nesmiem snim ist do bazena ? :/ .. Citala som tu otom nejaky prispevok ze konkretne v Podhájskej plavcícka vyhnala pani od dietatat prec :/ To ho tam mam nehcat sameho a pozerat sa z brehu ci sa neutopi ? ! :/ ..neviete kde je mozne byta v bazene aj smalym ? Dakujem velmi
To som este nepocula, ale male dieta sa vie utopit aj v 2cm vode alebo si precitaj nieco o "suchom utopeni".nikdy by som tak male dieta sama v bazeniku nenechala.podla mna si vykukaj kupko na ktore chcete ist a zavolaj si tam ak chces dopredu vediet...ja sa s malym chystam na Sliac alebo kovacovu, ale vidis toto mi ani nenapadlo..😕tak uvidim ako dopadneme tam
neviem ako je to v podhajskej, ale ked sme boli v besenovej s detmi v detskom bazene, dospelym nebolo dovolene si do vody sadnut z hygienickych dovodov, ale normalne mohli byt pri detoch, ale iba po stojacky..
a minuly vikend sme boli vo velkom mederi, kde zas dospelaci bezne v bazene sedeli a bolo im jedno, ze sa tam o nich deti potkynaju... 😒
@slamka555 ak bola s nim bola v bazene s horucou alebo liecivou vodou tak ich mohli poslat von z bazena. A napriklad vo viacerych kupaliskach /akvaparkoch som zazila ze dospeli nemozu byt v detskom bazene resp. sediet v nom z hyg. dovodov.... ked budes stat alebo sediet na pevnom okraji bazena nikto ta nevyhodi niekde je tzv. rodinny bazen kde mozes v pohode aj sediet lezat hrat sa s dietatom....
Vykrochteny :D :D .. som sa pobavela ..:D .. no je to na prd akoze tiez tam tym detom nechcem pchat zadok ved vuem ze je to prene a ma to byt co najhygienickejsie ..ale .. neviem sipredstavit ze to nase zieve striebro tam bude chodit samo .. ako sa pise vyssie aj v 2cm. vode sa da utopit :/ .. no jedine sa fakt asi vopred informovat 🙂

@slamka555 no vsak bude v bazeniku pre najmensie deticky, nie?