Kam s bábätkom v Bratislave okrem Avionu?
Ahojte 🙂 Moja dcerka ma 9 mesiacov, a chcela by som, zeby trosku sa a i pohrala s inymy babatkami. Hodime do Avionu, gde je te take gumacie ihrisko, ale to sa ne da stale tam. Basen tiez az tak ne, lebo je tak dojata s vody, ze si ani ine deti ne vsima. Dakujem za kazdy tip 🙂
@tinka8873 materske centrum je dobra volba, tam je to aj pre tak male deticky casto prisposobene. Ja ti hovorim z vlastnej skusenosti, moja dcera napr. v Avione chytila crevnu chripku(to uz mala 2 roky, nie tak mala) a bohuzial, aj ja od nej a to som bola uz v 6. mesiaci, bolo to dost zle, skoncila som na pohotovosti... 😒 Takze mudry sa pouci z chyb inych.
@tinka8873 no.. ty mas problem so slovencinou - nevies nie len pisat, ale ani nerozumies odpovediam. A to je ten problem.
@moni244 ahoj..no do Bojnic chodi z Ba rychlik,rovno do prievidze..a z prievidze si vzdy vezmeme taxik do Bojnic..mame tam takeho znameho taxikara,ten nas vzdy vezme za 5e rovno na hotel 🙂 ..Z prievidze je to len nejakych 3,5km do Bojnic,takze pohoda klidek 🙂 Cesta vlakom trva z BA do PD necele 3 hodky 🙂
ja ci vlaky a busy zistujem tu : www.cp.sk 🙂
@moni244 ano je to kusok..len my tam chodime vzdy na viac dni a sme nabaleny a este sme mali aj kocik ked sme posledne boli,tak nam to bodlo ked pre nas prisiel taxik a hodil nas s batozinou do hotela..tak sme dali sprchu,prezliekli ,pripadne sa mala prespala hodinku a vyrazili sme za zabavou 🙂
@moni244 my chodime vzdy do penzionu Bojnice..aj tento rok tam budeme znova ubytovany..vzdy si to vezmeme aj s ranajkami aby sme sa posilnili ked vstaneme,kavicka,kakauko..sak vies klasika a potom vyrazime a vraciame sa vzdy az vecer na hotel,,cize tam len prespavame v podstate..a uz ten obed a veceru si dame niekde v meste,,vacsinou na stojaka,lebo dcera je hyperaktiv 😀
@stanislavao
@kaktusik007
boze zeny, co trolujete? nazyvat niekoho debilom, po precitani jednej otazky, alebo kritizovat za pravopis? podla slovosledu je jasne, ze to nie je slovenka..
kazdy si zije zivot podla svojich predstav a svojho usudku - taketo vysmievanie na koniku mi pride strasne detinske.. predpokladam, ze do skolky uz nechodite, nie?
/teda az teraz a vdaka modremu koniku som celkom pochopila to vysmievanie od inych deti - ked dokazu byt dospele zeny take, tak jasne ze deti su take duplom/
@tinka8873 tuto si pozri zoznam materskych centier v BA http://www.materskecentra.sk/zoznam_materskych_...
urcite najdes nieco vo svojom okoli, kazde MC ma stranku, kde su napisane otvaracie hodiny, stretnete tam kopu deticiek v podobnom veku.
Hraci kutik som videla aj v Eurovee a Poluse, ale neviem ako vela ludi tam chodi. Takto v lete su rodicia s detmi vacsinou skor vonku, staci obycajne ihrisko, teraz bude vela deti na plazi pri Sade Janka Krala, dost deti stretnes aj pri Kuchajde.
@jana_eyre Dakujem Ti pekne a uplne suhlasim Tvojemu nazorovi 🙂 Az som sa cudovala, ze kolko zavisti moze byt v ludioch na takym forum, gde bysme si mali pomahat, a ne so sebou bojovat 😵
@quaxi Dakujem a i uz som si 2 vybrala, gde urcite pojdem. Prave teraz a i ja ne chodim v take miesta, radsej vonku na travicku, ale kedz prsi, a doma sa nechce sediet... 🙂
Skoda, ze som skor nenapisala... Neznala som, ze vobec funguju take materske centra :( Inac jedeme na dovolenku 20.06 neznate odporucit dajaky dobry opaliovaci kremik pre deticky. Dajaky jemny, ale dobre chraniucy? 🙂
Baktérie sú síce všade okolo nás (na nás, aj v nás 😀), a je pre bábo prospešné, aby s nimi prichádzalo do styku.
Ale problém obchodným centier spočíva v tom, že vďaka klimatizácii a ventilátorom je to semenište infekčných chorôb. Rôznych vírusov, baktérií, alergénov, dokonca chlamýdií. Čo viac dodať?!
Pravidelne chodiť do obchoďáku s bábätkom alebo malým dieťaťom je čistá pochabosť.
Srdečne pozývame na Rozprávkovú jaskyňu
https://www.modrykonik.sk/catalog/vendor/rodinn...
alebo kurzy pre detičky
https://www.modrykonik.sk/catalog/vendor/rodinn...
Ja odporucam hudobnu skolu YAMAHA. Su to hudobno-pohybove kurzy pre deticky vo veku 4 mesiacov - 4 roky. Nie je to len o hudbe a rytmizacii ale aj o vzajomnom vztahu teba s dietatom, v skupinke deti navzajom. Najdes novy okruh mamiciek. Kurzy su zamerane aj na rozvoj hrubej a jemnej motoriky ale aj celkovo na psychomotoricky rozvoj deti. Naozaj mozem odporucit.
https://www.youtube.com/watch?v=KF8mgV1lKGo
Skus si pozriet aktualne ibformacie na www.facebook.com/yamahabratislava
Kurzy byvaju v MC Podunajske Biskupice a v MC TIKM TAK Ivanka pri Dunaji. Urcite sa chod pozriet na ukazkovu hodinu a da sa pridat kedykolvek.
Plávanie PLUTVIČKA, centrum Bratislavy, prebieha prihlasovanie na november-december, tešime sa na vás !
Možnsť oboch rodičov v bazéne 🙂
cubicon za stv.......

@tinka8873 alebo skus nápisat v akej časti Ba bývas mozno by som ti vedela poradit🙂