icon

Kam s deťmi v Hlohovci, ked je vonku zima?

uzuzana
10. feb 2012

Byvam v Hlohovci krátko,presťahovali sme sa sem z BA a naozaj neviem,kam by som mohla ísť z detmi a urobiť program hlavne staršiemu má 6 rokov a nemá tu veľa kamarátov ešte..dakujem..

maggie59
11. feb 2012

No asi ta nepotesim ale nikde. Jedine cukraren Maxim alebo Laguna tam je aky taky detsky kutik inac tu neni vobec ale ze vobec nic. Bolo tu nejake detske centrum ale to vydrzalo asi mesiac. My sem tam chodime do TT Maxu kde sa zahra. tiez uz cakam kedy bude teplo a budeme moct chodit na ihrisko

monikkka
25. feb 2012

Myslim ze funguje aj centrum volneho casu duha pri IV. ZŠ neviem od kolko rokov to je,myslim ze skor pre toho starsieho a ci to este funguje 😀 😀 a dole pri vahu je centrum pre rozvoj rodiny ale skor pre mensie deticky a tí majú aj na Facebooku program na mesiac dopredu. Ale inak nic moc tu neni. 😅

michaelamilan
15. mar 2012

uzuzana..........ahoj, my sme sa tiež presťahovali, ale z Holíča a tiež mám podobný problém. Malý má 8 rokov a kamaráti mu chýbajú......niekedy by sme sa mohli stretnúť aj s detmi 🙂......Co ty nato?

zoroslava
15. mar 2012

aké velké je tvoje menšie mimi? Ja chodím s mojimi detmi do toho centra pri Váhu.

lenyy
25. nov 2014

Baby zlepsilo sa prosim vas nieco v hc odkedy ste viedli tuto temu co sa moznosti travenia casu s detmi tyka?ci budem mat podobny problem ked sa tam nastahujeme?dik

lucik194
11. dec 2014

stale funguje CVC v hlohovci ale to je az pre vacsie deti, taktiez fungovala zorka.sk (neviem ci este funguje) vela toho pre male deticky nie je, v lete je to lepsie, par ihrisk (chodievama tam na navstevu) inak nic moc pre deti, panska zahrada na bicyklovanie a kocikovanie s ihriskom, na kupalisku je trampolina, ☹ malo toho tam je