Kam s deťmi v Stupave?
Ahojte, som z Lamaca a hladame dom v Stupave. Chcela by som sa podozvedat, ake su moznosti detskych ihrisk v Stupave, ci tam teda vobec nejake su a kde, v akom su stave a podobne.Teda tak celkovo, aka je tam moznost chodit von s rok a polrocnym az 2 rocnym dietatom. My sme uz boli v parku a na biofarme, ale zaujimalo by ma, co tam este pre deti je. Velmi krasne dakujem za postrehy!!!
Ahojte 🙂
v Stupave je otvorené nové detské ihrisko. Pri MKIC z Kúpeľnej ulice na oplotenom pozemku dalo MC Fifidlo postaviť ihrisko. Zatiaľ je otvorené pondelok, utorok, streda, piatok od 9.00 do 11.00 ale ak sa nájdu mamičky-dobrovoľníčky, ktoré by chodili otvárať ihrisko a potom aj herňu (keď bude škaredé počasie), tak sa môžu rozšíriť otváracie hodiny.
ak sa podari zohnať peniažky, tak budúci jar tam pribudnú lavičky na sedenie (tento rok to fakt nevyšlo) a poprípade ešte nejaký ten kolotoč
Dňa 11.10. 2011 začína predpredaj lístkov na narodeninový koncert MC Fifidlo, ktorý sa uskutoční 10.11. 2011 o 17.00 vo veľkej sále MKIC. Zaspievať a zahrať prídu Spievanka a Zahrajko 🙂
Cena lístkov: 3€/dieťa, 2€/dospelý
Lístky si môžete zakúpiť počas nasledovných dní a hodín:
pondelok, utorok, streda, piatok od 9.00 do 11.00
utorok a štvrtok od 17.00 do 18.00
Ahojte babenky, som tu nová, ako na fóre tak aj čoskoro občanka Stupavy. S deťmi mám dosť skúseností, som učiteľkou ale tiež sa rada odreagujem a vo voľnom čase rozoberám kadečo iné nie len ich 🙂) Týmto si hľadám nové kamarátky, spriaznené duše, niekoho, kto by ma rád odviedol z domu na zastávku autobusu, kedže zatial sa v Stupave neviem orientovať
🙂 Ihrisko budem hľadať až o rok 🙂) Takže neviem kam na ihrisko, ale tiež sa to rada dozviem, kedže je tam dosť mamičiek. Ak hľadáte dobrú kámošku alebo radu čo s deťmi viac ako 3 roky tak pomožem. Ja zasa hľadám kamošku čo vie čo s deťmi do 3 rokov 🙂
hm kedy neviem, hadam do konca decembra, agatky.
No neviem, mohli. Ale to asi budeme u našiich. Kedže nestihame do vianoc sa nasťahovať, Vianoce budú u svokry a silvester u našich. A potom Stupava🙂
Super, takže aj materské centrum, to som nevedela a som rada. Aspoň stretnem nových ľudí, čo moc potrebujem.
ahojte, ak neviete kam s deťmi v Stupave, tak od 16.1. 2012 začínajú Fifidielka na fitloptách v MKIC v malej sále.
ešte sú voľné miesta a kto by mal záujem, nech mi napíše do IP a pošlem info 😉
stelca ahooooj, kde kde???? ja nemam poruchy 🙂))
na tej hlavnej prijazdovej ceste 😉
stelca
hľadám si tu známich, kamarátky, niekoho komu môžem zazvoniť na dvere o desiatej večer, že som v osmom mesiaci, trápi ma záha, mám pocit, že porodím alebo odpadnem pomôžte. A tá druhá bude vedieť o čom rozprávam, dá mi šálku čaju a počká dokiaľ sa manžel vráti z práce domov a nebudem sama 🙂)
Akú máš dcérku?
ako je ten bilbord 😉
take male šidlo,všade len beha a vymyšla 😉
stelca Už asi viem kde. Veď okolo Vás musím chodiť každý deň rano aj večer. Ako dlho tam bývate? Ja som tu presne týždeň. Už v pohode, neplačem a nie som vyčerpaná zo sťahovaia 🙂) Máš šťastie. Myslím, že je to najkrajší vek. Dlho som učila 3-4 ročné deti. A chcela som moc dievčatko. Ale je to chalan, môj milovaný chalan podotýkam Tobias. Aaaale ta tvoja baba, hmm🙂)
Inak som Eva a mala je Nikol volame ju Niki,byvame tu od 9/2007 je tu ticho ,ty si ucila v skolke? Aj mi sme chceli chlapca ale nevadi hlavne že je zdrava .
@stelca Ahojte. Ja som Lucka, učím v škôlke a som nenahraditeľná 🙂) Jasné, že nech je to zdravé. Je to pravda, žiadne klišé. Mám za sebou jeden nechcený potrat. Myslela som, že to bol chlapček. Preto som sa tak upnula na myšlienku mať dievčatko, Vždy som ale aj chcela dievčatko. Keď sme boli v piatom mesiaci na 3D a tam som videla, že je to chalan (dovtedy som sa s ňou rozprávala 🙂) ) bola som najhrdšia mama na svete. Pretože dokiaľ sme došli ku genitáliám, vedela som, že je bábetko zdravé! Že s nami zostane. Nedáš ich za nič na svete. Čo mu môžem vyčítať, keď som ho chcela a on je tu krásny a zdravý a nerobí mi veľmi zle.
Tak sme tu prisťahovaní týždeň po trápeniach s behaním do baumaxu, do práce, domov, upratovať, zväčšujúce sa brušku, pálenie záhy a tak. Ale hádam, už bude dobre, tak malo byť. Už trafím domov zo zastávky 🙂) a tak. Zvykám si.
to je najhlavnejsie nech ste obaja zdravucky 😵 😵 😵
caute stupavcanky, pridavam sa ,aj ja hladam spriaznene duse. V MC som este nebola,ale uz to musim zmenit.
@mily7 ahoj 🙂 samotné cvičenia (povedzme na fitloptách) neorganizujeme nakoľko nepoznáme žiadnu takú cvičiteľku a ani nás taká neoslovila. ale ponúkame prípravu na pôrod i kurz psychoprofylaxie s certifikovanou pôrodnou asistentkoku 😉 ak budeš chcieť, pošlem ti bližšie info (ale až v nedeľu, nakoľko dnes odchádzam na pár dní mimo Stupavy i mimo internetu 😀)

@klementina Kúsok za hlavným kostolom, teda za tým, čo je vedľa kaštieľa a parku
... a najnovšie info od organizátorky burzy v Záhorskej Bystrici - bude 8.10. zrejme v obvyklom čase a na obvyklom mieste (9-12/13, spoločenský dom)