Kam s deťmi v Stupave?
Ahojte, som z Lamaca a hladame dom v Stupave. Chcela by som sa podozvedat, ake su moznosti detskych ihrisk v Stupave, ci tam teda vobec nejake su a kde, v akom su stave a podobne.Teda tak celkovo, aka je tam moznost chodit von s rok a polrocnym az 2 rocnym dietatom. My sme uz boli v parku a na biofarme, ale zaujimalo by ma, co tam este pre deti je. Velmi krasne dakujem za postrehy!!!
caute baby, nezorganizujeme spolocne hromadne kocikovanie? Zacina byt pekne...
A je tu aj niekto, kto býva úplne na konci stupavy?
smer Vysoká ...
velmi pekne prostredie je aj v Baste pod Pajstunom, je otvorena pre verejnost iba v nedelu ale oplati sa zajst - trampolina, preliezky, pieskovisko, zvierata - domace, lesne (neviem ako to napisat srny daniele pstrosy) a da sa tam posediet aj pri kavicke ...
Zase raz bude v Stupave burza: túto sobotu 7. 12. od 9.00 do 12.00 hod v Kultúrnom dome, nakúpite hlavne sezónne detské ale aj dospelácke oblečko, hračky a darčeky. V rovnakom termíne a zhruba aj čase je aj burza v Spoločenskom dome v Záhorskej Bystrici, čo je len na skok... prídite pozrieť.
Ahojte, ako to momentalne vyzera s MS v Stupave, je sanca tam umiestnit dieta? Ako je to s detskymi lekarmi? Vdaka
@evulienkaslx od detskej lekarky v stupave treba utekat a ani sa nepriblizovat🙂 vazne. skolky asi len sukromne zaplatit si statne preplnene
@mily7 Vdaka za odpoved, vraj su tam 2 detske lekarky, obe su hrozne?
@evulienkaslx ano. ja som radsej ani nesla do stupky k detskej, aj ked by to bolo to naj pre mna kedze som nesoferovala a doteraz nechodim autom sama. skus okolie devinska,lamac.
@evulienkaslx idem, ak by nieco pis. pytaj sa, rada pomozem pa
@evulienkaslx záleží na tom, aké staré máš dieťa
@lucia268 1 rok
@evulienkaslx Ale ročné by si asi nechcela umiestniť do MŠ? 😀
@lucia268 Nie, ale do buducna sa pytam, kupujeme dom a zistujem situaciu 😉
@evulienkaslx Ahoj, situácia so škôlkami v Stupave je biedna, štátne sú beznádejne plné, myslím, že @sjuzocka by ti vedela rozprávať o tom, ako bolo vyše 100 neprijatých detí práve vtedy, keď aj ona potrebovala... a odvtedy je to tuším ešte horšie. Mamy zo Stupavy vozia svoje deti do cirkevnej MŠ v Záhorskej Bystrici, ale tam sú len dve triedy a tiež plné. A čo sa týka ZŠ... no tento rok boli aj na zápise do bystrickej ZŠ stupavské deti... budeme mať druhý rok za sebou 3 prvé triedy v Záhorskej...
Pozvánka od organizátorov v Stupave:
05.04.2014 - 09:00 – 12:00, kulturny dom Stupava
burza odevov obuvi a hraciek a.......
prihlasovat sa mozete na burza@fifidlo.sk
poplatok pre predavajucich 2 eura
kupujuci samozrejme zdarma
Pozvánka na narodeninový koncert 🙂 http://www.fifidlo.sk/2014/10/19/oslavujeme-nar...
ahojte maminky,
viidim, ze je tu viac skupin s mamickami zo Stupavy, tak skusim: Hladam mamicku, ktora by si chcela privyrobit popri materskej vyberanim mojho synceka z MS v Stupave. Ide cca o 1,5 hodinu strazenia. V pripade zaujmu ma kontaktuje do IP. Dakujem
Ahojte dievcata, mate skusenosti so sukromnymi skolkami v stupave? Valentinka alebo u lienky? Viete dat nejake odporucania? Budem velmi vdacna.
Baby v Stupave neviete: galanteria kde je? kde kupim gombiky, gumy do gati a pod? A nejake drobnosti ako magnety na chladnicku, dajte prosim tip, diky.

@gumimaci dakujem, som vedela ze tak to urcite je, lebo tiez nic nepoznam.pa