icon

Kam s deťmi v Stupave?

breslerka
28. jún 2010

Ahojte, som z Lamaca a hladame dom v Stupave. Chcela by som sa podozvedat, ake su moznosti detskych ihrisk v Stupave, ci tam teda vobec nejake su a kde, v akom su stave a podobne.Teda tak celkovo, aka je tam moznost chodit von s rok a polrocnym az 2 rocnym dietatom. My sme uz boli v parku a na biofarme, ale zaujimalo by ma, co tam este pre deti je. Velmi krasne dakujem za postrehy!!!

Strana
z4
fuzinko
24. feb 2013

@gumimaci dakujem, som vedela ze tak to urcite je, lebo tiez nic nepoznam.pa

bruma
26. feb 2013

caute baby, nezorganizujeme spolocne hromadne kocikovanie? Zacina byt pekne...

lucia268
10. mar 2013

A je tu aj niekto, kto býva úplne na konci stupavy?

mily7
22. apr 2013

@lucia268 kde na konci?na ktorom?

lucia268
23. apr 2013

smer Vysoká ...

lara69
24. apr 2013

velmi pekne prostredie je aj v Baste pod Pajstunom, je otvorena pre verejnost iba v nedelu ale oplati sa zajst - trampolina, preliezky, pieskovisko, zvierata - domace, lesne (neviem ako to napisat srny daniele pstrosy) a da sa tam posediet aj pri kavicke ...

syslica
5. dec 2013

Zase raz bude v Stupave burza: túto sobotu 7. 12. od 9.00 do 12.00 hod v Kultúrnom dome, nakúpite hlavne sezónne detské ale aj dospelácke oblečko, hračky a darčeky. V rovnakom termíne a zhruba aj čase je aj burza v Spoločenskom dome v Záhorskej Bystrici, čo je len na skok... prídite pozrieť.

evulienkaslx
6. jan 2014

Ahojte, ako to momentalne vyzera s MS v Stupave, je sanca tam umiestnit dieta? Ako je to s detskymi lekarmi? Vdaka

mily7
24. mar 2014

@evulienkaslx od detskej lekarky v stupave treba utekat a ani sa nepriblizovat🙂 vazne. skolky asi len sukromne zaplatit si statne preplnene

evulienkaslx
24. mar 2014

@mily7 Vdaka za odpoved, vraj su tam 2 detske lekarky, obe su hrozne?

luciole
24. mar 2014

@lucia268 my byvame na tom uplnom konci 😉

mily7
24. mar 2014

@evulienkaslx ano. ja som radsej ani nesla do stupky k detskej, aj ked by to bolo to naj pre mna kedze som nesoferovala a doteraz nechodim autom sama. skus okolie devinska,lamac.

mily7
24. mar 2014

@evulienkaslx idem, ak by nieco pis. pytaj sa, rada pomozem pa

lucia268
25. mar 2014

@evulienkaslx záleží na tom, aké staré máš dieťa

lucia268
25. mar 2014

@luciole a kdeže??? My už chodíme do škôlky

evulienkaslx
25. mar 2014

@lucia268 1 rok

lucia268
25. mar 2014

@evulienkaslx Ale ročné by si asi nechcela umiestniť do MŠ? 😀

evulienkaslx
26. mar 2014

@lucia268 Nie, ale do buducna sa pytam, kupujeme dom a zistujem situaciu 😉

syslica
26. mar 2014

@evulienkaslx Ahoj, situácia so škôlkami v Stupave je biedna, štátne sú beznádejne plné, myslím, že @sjuzocka by ti vedela rozprávať o tom, ako bolo vyše 100 neprijatých detí práve vtedy, keď aj ona potrebovala... a odvtedy je to tuším ešte horšie. Mamy zo Stupavy vozia svoje deti do cirkevnej MŠ v Záhorskej Bystrici, ale tam sú len dve triedy a tiež plné. A čo sa týka ZŠ... no tento rok boli aj na zápise do bystrickej ZŠ stupavské deti... budeme mať druhý rok za sebou 3 prvé triedy v Záhorskej...

syslica
26. mar 2014

Pozvánka od organizátorov v Stupave:
05.04.2014 - 09:00 – 12:00, kulturny dom Stupava
burza odevov obuvi a hraciek a.......
prihlasovat sa mozete na burza@fifidlo.sk
poplatok pre predavajucich 2 eura
kupujuci samozrejme zdarma

evulikm
24. okt 2014

Pozvánka na narodeninový koncert 🙂 http://www.fifidlo.sk/2014/10/19/oslavujeme-nar...

boba82
4. sep 2015

ahojte maminky,

viidim, ze je tu viac skupin s mamickami zo Stupavy, tak skusim: Hladam mamicku, ktora by si chcela privyrobit popri materskej vyberanim mojho synceka z MS v Stupave. Ide cca o 1,5 hodinu strazenia. V pripade zaujmu ma kontaktuje do IP. Dakujem

cresus
9. feb 2017

Ahojte dievcata, mate skusenosti so sukromnymi skolkami v stupave? Valentinka alebo u lienky? Viete dat nejake odporucania? Budem velmi vdacna.

lilitela
17. mar 2017

Baby v Stupave neviete: galanteria kde je? kde kupim gombiky, gumy do gati a pod? A nejake drobnosti ako magnety na chladnicku, dajte prosim tip, diky.

Strana
z4