icon

Kam s deťmi v Tatranskej Lomnicii?

12. júl 2025

Ahojte, za 3dni sme v Tatrach pominali majland, na zajtra nemame program, byvame v Starom Smokovci, kam si vyrazit vlakom-mame zadarmo(ja 3dnovy za 12e), aby nas to uz zas nestalo 100e? Boli sme v Strbe, Strb.pleso, Poprad, Hrebienok. Napadla ma este Tatr.Lomnica, ale co tam? Abo mate tip este na iny vylet? Sme bez auta. Vlak zo Smokovca.. Diky😁🙉🥰

spongebob1
12. júl 2025

@anonym_autor Vlakom do Popradskeho plesa. Tam vystupite a peso po asfaltke za cca hodku ste na Popradskom plese. Odtial uz mate vela moznosti, okolo plesa, Ostrva, Zabie plesa, Rysy ( ale tam musite ist rano o 7:00). Tolko moznosti aj lahkej turistiky ....

hedviga2
12. júl 2025

@anonym_autor vtatranskej lomnici je cukráreň s hračkami bez vstupného🤩ja tam osobne rada chodím na kávu. Je čo pozrieť

pinkgirl
12. júl 2025

Môžete navštíviť v Lomnici botanickú záhradu, múzeum lyží, alebo sa presuňte autobusom a choďte do Belianskej jaskyne.

autor
12. júl 2025
@hedviga2

@anonym_autor vtatranskej lomnici je cukráreň s hračkami bez vstupného🤩ja tam osobne rada chodím na kávu. Je čo pozrieť

@hedviga2 deti su starsie, boli sme tam, ked boli mensie.

autor
12. júl 2025
@pinkgirl

Môžete navštíviť v Lomnici botanickú záhradu, múzeum lyží, alebo sa presuňte autobusom a choďte do Belianskej jaskyne.

@pinkgirl super napad, botanicka. Je daleko od vlaku? Tu jaskynu pozriem.dakujem.

vlucifuk
12. júl 2025
@anonym_autor

@pinkgirl super napad, botanicka. Je daleko od vlaku? Tu jaskynu pozriem.dakujem.

@anonym_autor Pri botanickej je aj Múzeum Tanapu. Celkom zaujímavé. A v Tatranskej je aj Relax Park Jazierko s lanovou dráhou, minigolfom, voľakedy boli na jazierku vodné bicykle. Problém je, že tie múzeá a jazierko sú na opačnej strane Lomnice, ale bližšie k stanici sú múzeá. Za hotelom Lomnica a za autobuskou na druhej strane hlavnej cesty do Veľkej Lomnice. Inak, od tej botanickej ide aj naučný chodník. Zabudla som názov. A ak vystúpite v Starej Lesnej a spustite sa od električky dolu do dediny, je tam Astronomický ustav s náučným chidníkom. Odtiaľ sa krátkym lesným chodníkom dá dostať do Lomnice.

vlucifuk
12. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Vygooglila som..
Ten náučný chodník za botanickou sa volá Pramenisko. A to Ski múzeum ( múzeum. lyží ) už nefunguje.

vlucifuk
Autor odpoveď zmazal
darina14m
12. júl 2025

V Lomnici bobová dráha, pre decka super, pre peňaženku vsak nepríjemné...

pinkgirl
12. júl 2025
@vlucifuk

@anonym_autor Vygooglila som..
Ten náučný chodník za botanickou sa volá Pramenisko. A to Ski múzeum ( múzeum. lyží ) už nefunguje.

@vlucifuk fakt zavreli ski múzeum? To je škoda.

vlucifuk
12. júl 2025
@pinkgirl

@vlucifuk fakt zavreli ski múzeum? To je škoda.

@pinkgirl Áno, je zatvorené. Aj my sme tam radi chodili.

pinkgirl
12. júl 2025
@vlucifuk

@pinkgirl Áno, je zatvorené. Aj my sme tam radi chodili.

@vlucifuk škoda že dnešná doba chce len wau veci a atrakcie. Také úplne obyčajné už asi nemajú miesto.

vlucifuk
20. júl 2025
@pinkgirl

@vlucifuk škoda že dnešná doba chce len wau veci a atrakcie. Také úplne obyčajné už asi nemajú miesto.

@pinkgirl Len chcem "updateovať" svoju správu. Ski museum je zrekonštruované a znova otvorené.😉 Veľmi sa z toho teším.

pinkgirl
20. júl 2025
@vlucifuk

@pinkgirl Len chcem "updateovať" svoju správu. Ski museum je zrekonštruované a znova otvorené.😉 Veľmi sa z toho teším.

@vlucifuk 👏👍