Kam sa chystáte zobrať deti na výlet?

domca245
27. jún 2023

Ahojte, chcela by som poradiť s vymýšľaním programu pre moje dve malé sesternice. Majú 5 a 6 rokov. Vlastné deti ešte nemám tak sa chcem aspoň takto realizovať 🙂 . Už máme vymyslené, že pôjdeme teraz 30. na Mira Jaroša do Gelnice. Majú tam byť aj nejaké motorky pre deti a tak - takže to sa mi celkom páčilo ako nápad. Lístky som nakúpila na predpredaji a teda prvý nápad mám hotový. Teraz by som ešte od vás potrebovala poradiť aspoň na júl nejaké jedno-dve podujatia /nápady s detským programom. Potom už odchádzam do zahraničia. Budem moc vďačná ak mi pomôžete sa inšpirovať možno tým, čo máte pre deti vymyslené vy.
Za všetky reakcie ďakujem vopred.

fotka pre povšimnutie

gaborka28
27. jún 2023

ja by som odporučila ekopark piešťany, ak to môže byť aj taký "väčší" výlet. podľa mňa sa tam deti zabavia, vyjašia, unavia do sýtosti 🙂 s mojimi som tam bola sama, išli sme vlakom a veľmi sa im páčilo - mladší mal 6, starší 9, ale našiel si tam aj on toho dosť. pre menšie deti úplne ideálne.

btus
27. jún 2023

ZOO Košice, nejaké kúpalisko, Možno nejaké veľké detské ihrisko. Ak chodia málo vlakom, tak sa ísť previezť vlakom niekam. My sme turistický -takže my: Vysoké, Nízke Tatry, Bešeňová, nejaké hrady a zámky, a lezenie.

domca245
autor
27. jún 2023

@gaborka28 ďakujem za nápad, chceli sme zamieriť s deťmi vlakom aj na západ, takže toto bude úplne ideál. Jaroša chceli vidieť už dávno takže to maju odmenu a potom ešte cesta vlakom a aj do prírody.. úplne super !

domca245
autor
27. jún 2023

@btus Plánujeme výlet vlakom určite aj smerom na západ a buď sa zastavíme niekde na strednom Slovensku alebo až na západe. Každopádne ďakujem pekne za inšpiráciu, ! 🙂

jeanne14
27. jún 2023

So škôlkou sme teraz boli v Liptovskom Jáne, park miniatúr a odtiaľ sa šlo do Fantázie parku v LM. Úžasný výlet 🙏🙂

domca245
autor
27. jún 2023

@jeanne14 tie miniatúry a aj domček hore nohami pri tatralandii som tiež zvažovala. Super nápad, ďakujem. 🙂

bozenas
27. jún 2023

Skúste pozrieť Opálová baňa Prešov, prip. Laboratórium pre deti v SNV. Vlakom do Dobšinskej ľadovej jaskyne...

cookie29
27. jún 2023

Ono zalezi aj od toho, co ich bavi, od povahy a podobne. Moj starsi rovnakeho veku, je sportovy typ, nejaky vylet kde su preteky, ci lezenie, ci futbal a podobne je pre neho topka. Jeho sesterka, ma o pol roka viac, to je skor kupko a shopping. Vylet do prirody je otrava...

viestta
27. jún 2023

@bozenas do Dobsinskej jaskyne sa vlakom len tak jednoducho nedostanes. V normalnom case ide letny vlak do BB len v sobotu, ale naspat na Margecany nie. Alebo jeden rychlik rano o siestej, druhy niekedy na obed

bozenas
27. jún 2023

@viestta od 1.7. bude jazdiť napr. z Gelnice 10:18 zrýchlený a cez týždeň je aj spoj späť nejako 16:30 myslím. Takže to je celkom v pohode spojenie.

viestta
27. jún 2023

@bozenas vdaka za info, to som nezachytila. Nevies nieco blizsie, pretoze na ZSR sa taky letny vlak nenasla

bozenas
27. jún 2023

@viestta ja som tiež len náhodou natrafila, keď som si dávala vyhľadať spojenie , ale myslím že by to mal byť letný vlak na trase KE - Červená Skala - BB.

viestta
27. jún 2023

@bozenas uz som nasla, v sobotu z Margecian ich ide viac a aj v normalnom case.

domca245
autor
27. jún 2023

@cookie29 tak to by ste potom ozaj mohli skúsiť tie Majstrovstvá sveta v Gelnici v piatok, kam sa chystáme my. Tam bude program pre deti ako súťaže na detských motorkách, odrážadlách, skákacie hrady a samozrejme teda Miro Jaroš + môžu pozerať na tých dospelých majstrov sveta ako skáču. Pre chlapcov úplne ideál. Hodím vám sem link na ich stránku, tam píšu celý program - mne sa to hneď zapáčilo
https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/majstrov...