Kde máte deti počas leta? Myslím škôlkárov a malých školáčikov
1. júl 2011
Mne dnes bolo luto dcerky, ze isla do skolky a hlavne mi je luto, ze kusok ma starych rodicov a ze si ju mohli zobrat aj na viac ako jeden tyzden, ktory mame slubeny. Neda sa zial byt cele leto doma, lebo tolko dovolenky nemame.
u mna doma 😀
som opatrovatelka deti vo Svajciarsku a uz skoro 3roky mam stale tie iste deticky alebo aj plus nejake nove.tiez tu maminky riesia ten problem kam dat deti pocas prazdnin ale niektore si mozu brat dovolenku takze aj my mame trosku prazdniny alebo baby mavam max.pol dna a tu uz deti idu do skoly 9augusta a potom neskor maju zasa nejake sportove prazdniny.

@bobulka34 takyto problem riesi nejeden rodic. Moja starsia dcera si tym tiez presla a navstevovala nahradne skolky (tym sme vyriesili aspon mesiac prazdnin). Potom si bral dovolenku s nou manzel a zvlast ja. A ak sa dalo tak sme sli aj na spolocnu. Bohuzial niekedy starí rodicia bud nevladzu, alebo si netrufaju na takych drobcov. alebo nechcu... ale to je ina kapitola.. Onedlho budem tieto problemy riesit opäť a uz teraz sa na to netesim... skolakov mozno davat aspon do dennych taborov, aj ked tam mi nevyhovuje otvaracia doba..