Ktoré kúpalisko v Bratislave je najlepšie a ktoré najhoršie?
Ďakujem za skusenosti a odpovede 😉
Ja poznam len Rosnicku v Dubke a kupalisko Lamac, obe su velmi dobre a ostatne kupka nepoznam..🙂 takze nemozem povedat, ze ktore je najhorsie..Kebyze odporucim, tak tieto prve dve spominane. 🙂
matadorka tiez ujde🙂
rosnička je fajn, ale hlava na hlave 😖
neviete poradiť, na ktorom kúpalisko sa páčilo vašim detičkám a aj vám? Boli sme cez víkend pri bojnickom zámku na čajke, neviem, či ste tam boli. V bratislave mi niečo také chýba, alebo sme len zatial nenašli, dúfam. V čajke bolo tri detské bazeny prepojené šmyklavkami, voda mala 30cm, čistučká, boli tam rôzne trisky, striekací nosorožec....... nebolo preplnené, bolo dosť velké, deti tam boli 3 hodinky a ani sme o nich nevedeli, velmi sa im páčilo, rodičia sa mohli v detskom bazene tiež kúpať, čo je dosť výhoda, bo sa v Bratislave a okolí stretávam s tým, že keď sú deti v malom bazéne, tak rodičia si tam nemôžu ani len nohy močiť, takže pre rodiča, ktorý je sám s dvoma deťmi nemyslitelné, aby stál na brehu bazenika a pozeral sa tri hodinky na kúpajúce sa deti a on sa kúpal vo vlastnom pote. Neviete poradiť, kde v Ba je niečo podobné ako v bojniciach?
myslim ze v Ba take nieco ani nie je aby to bolo vhodne pre deticky na to ake sme velke mesto tak tu nie je ziadny poriadny aqua park hamba Bratislave 😠 😠 😠 😠
matadorku v petržalke neodporúčam,hnus,špina a to je len začiatok prázdnin,nehovoriac o vstupnom 3,50 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@michalina v Bratislave mozno tak kupalisko Hainburg alebo Bruck 😉
ako uz bolo spominane v BA nic moc, ale blizko je do Hainburgu, Brucku, Prelenkirchenu alebo Lipot v Madarsku je uplny ideal pre male deti.
Nam se nejvic z BA libi Gyor 😀 Na ten Lipot jsem taky slysela chvalu. Hainburg asi brzo vyzkousime....
Na Rosnicce byva straaasne moc lidi, i v bazene se tlacime, na dece pak deka vedle deky. A studena voda.
No a co se tyce toho, ze dospeli nemuzou do detskych bazenu, tak s tim ja naopak souhlasim, protoze me zase vadi, kdyz se maji deti koupat tam, kde si kazdej " umeje nohy " 🙂
Ale je tu v BA fakt nic moc to koupani..
teda fakt v BA ani neviem co je horsie 😀 nieze lepsie. ja som rodena blavacka ale neokupala som sa tu peknych par (10-12?) rokov...naposledy drazdiak a bager, pripadne rusovce, cunovo (to je ale asi uz myslim zakazane kvoli zdroju pitnej vody).
Mne sa paci Rosnicka, kupalisko v Hainburgu, ako sa tu pise, podla mna nie je v nicom lepsie
Prijemne male a rekonstruovane kupko je v Lamaci, zial v detskom bazene nepochopitelne studena voda, tak sme boli v dospelackom. @lea1333 Mne osobne tie velke aquaparky idu na nervy, mam radsej daco mensie a hlavne ciste
My nemame radi preplnene kupaliska, takze sme sa v lete v BA chodili vzdy podvecer okupat do Cunova na jazero 🙂 trosku sa osviezit, aj tak nechcem byt cez den pripecena s malou na slnku 😉
A co som bola parkrat , tak mne sa pacilo tehelko, ale ako pisem, treba ratat s kopou ludi.
Boli sme aj v Prellenkirchene, pekne, travnate, vela miesta a samozrejme sami Slovak 😉 Mna to na bazeny do Rakuska netaha.
Kúpalisko Delfín mám hneď pri dome, to je ale dobré navštíviť dopoludnia, keď je ešte čistá voda v detskom bazéne, lebo časom sa zvyšuje aj hustota vody.. 😝 Ale to všade v Ba.. Určite nechoď po 18-tej, keď majú vstup za euro, to už je tam samí cigán a hnusná voda... Trošku problematický prístup s detským vozíkom, od pokladne vedú dosť strmé schody, hoci aj s plošinkou.. Dá sa však pomerne dobre prestravovať, väčší výber, dva bufety + reštika...
Radšej chodíme na Tehelné pole, je tam lepšia možnosť usadiť sa na tráve, ale do detského bazéna tam nechodíme, lebo sa malej strašne šmýka... výhoda je, že dospelský bazém je z tretiny pomerne plytký, čiže tam sa chrochníme aj s veľkou aj s malou v rukávnikoch a nemám obavu..a je to o niečo čistejšie... Záleží od toho, čo očakávaš.. Nikdy nebudeme v ba na takej úrovni ako u susedov, ale aj na Hainburg som počula nejaké negatívka, tuším strašne veľa hmyzu.. hoci majú pekné nerezové bazény... Treba skúsiť a potom si sama spravíš mierku kvality.. 😉
ja delfin neodporucam... studena voda, ale niekedy priserne... bola som v dvoch pobockach a bolo to rovnake ;( ale ked sa da, kupeme sa radsej v drazdiaku, ci kuchajde ;) pripadne dunajska streda a podobne ;)

kedže sa najcastejsie chodime kupat na nase jazero v ivanke neviem veľmi porovnavat,ale na tehelnom poli aj rosnicke sa mi pacilo-na rosnicke viac 🙂